Snak

Mere indhold efter annoncen

Journalist: Braithwaite bør forlade Barcelona

Skrevet af bold
tir 23. aug 04:30

Journalisten Juan Jimenez mener, at Martin Braithwaite bør acceptere, at han ikke har en fremtid i Barcelona. Læs hele nyheden her
Skrevet af Grim Reaper
‘Han bør hjælpe Barca’
‘Han fik opnået en drøm hos Barca’
Man hører altid det samme pladder om og om igen omkring Barca. Samme retorik har de brugt mod Frenkie De Jong, at ‘han skulle hjælpe klubben’ og ‘hvis han VIRKELIG elskede klubben, så ville han gå 50% ned i løn’
Barca ved udmærket hvad, de gør og de er pisseligeglade. Vammelt.
Manchester United ‘33
Skrevet af MagnumSum
MB skal blive. Han får sit hyre, så F**k´em! Det er dejlig med en Barca i nød, der ihærdigt forsøger at vaske hænderne fra ansvaret.
Skrevet af Kompis
En journalist mener… Skal vi ikke også snart have en artikel om, hvad spillernes mødte mener MB skal gøre?
Skrevet af Goucho10
MB er i sin fulde ret til at hæve lønnen i to år som kotrakten strækker sig til. Dermed er det lidt barnligt at blive pigesur over at klubben ikke kan bruge ham, klubben forsøger jo ikke tryne ham ned på 2.holdet, de har hele tiden søgt løsninger for at komme videre, men dem affejer han fordi han er fornærmet. Han er jo ikke selv på nogen måder samarbejdsvillig, så hvorfor skal klubben stryge ham håret? Han vil jo kun blive klubben for sit brand, han er en selv uden om at blive degraderet til reality deltager!
Skrevet af Chris4700
En journalist fra AS, altså en Madrid avis. Alligevel kommentarer som Barca "vasker hænder".
Tanke gymnastikken herinde er imponerende.

MB KAN blive, og er i sin gode ret til det, men BØR smutte. Ingen kan tvinges når kontrakter er underskrevet
Barca
Skrevet af Jaaja8000
Han har en pointe, men det helt store spørgsmål er stadig, hvorfor Barca i sin tid fik den kæmpe hjerneblødning at give en spiller som Braithwaite en 4-årig aftale.
Skrevet af Slettet(300331222508)
Barcelona kan da bare betale ham for de sidste 2 år af kontrakten og så ophæve den omgående? De er jo tydeligvis rige nok til at bruge pengene på køb af nye spillere.
Skrevet af kampito
Hvad er det for en vrøvlet artikel, at Brathwaite skal hjælpe Barca.
Barcelona har selv indgået en 4 årig kontrakt med spilleren, det forholder spilleren sig til og lever til fulde op til sine forpligtigelser, møder op til træning, står til trænerens rådighed m.m.
Hvis Barcelona er så vilde for at komme af med Brathwaite, knap 2 år for den oprindeligt udløber, ja så må de jo betale den bod som er restbeløbet for de sidste 2 år kontrakten løber, nu hvor det kun er Barcelona og ikke spilleren som er interesseret i at rive kontrakten i stykker.
Det er 100% Brathwaites gode ret og det gør ham ikke til et dårligere menneske.
Udefra set, kan man selvfølgelig godt undre sig lidt over at Brathwaite ikke tænker på sin chance for at blive en del af den danske VM trup til vinter, men igen, det er Martin Brathwaites helt eget valg og det er fuldstændig hans ret at prioritere som han gør.
AK1978
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Hvad blander sådan en BLADSMØRER sig i det for? Er han blevet betalt for at skrive det af FCB??
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
De mangler penge til få godkendt de sidste nye spillere. Derfor vil de af med ham. Lad dem gå på røven den skandaleklub
Skrevet af niculla
Det havde været noget andet, hvis han skulle smutte billigt, hvis klubben er ved at gå konkurs.

Men i den her situation, hvor han nærmest skal vige pladsen for konkurrenter ‘for klubbens bedste’.

Jeg forstår Braithwaite.

Barcelona har mistet meget af sin charme på det stunt her.
Hvidovre IF - siden 1994 Dortmund - siden jeg kan huske Povlsen spillede der Chelsea - 1995-2021 (F*** ESL)
Skrevet af Galatius
Selvfølgelig skal han forlade Barcelona... Når han har fået hvad DE har aftalt hvad DE skylder ham! Er helt sikker på at Martin heller vil ud og spille fodbold, og sikre sig en plads til VM, end at sidde der og glo. I stedet for at blive gjort til syndebuk for Barcas dårlige forretningsmodel.
Skrevet af brugerx
Sikke en omgang copy/paste over artikel som kommentarer. Jeg håber snart, at der reelt sker noget nyt i sagen. Håber at Braithwate kommer til at spille igen og meget gerne i La Liga.
Skrevet af Campeones35
Hej Niculla
Du svarede aldrig rigtigt på mit spørgsmål til din påstand om Real Madrid har et “tæt” forhold til stat og kommune?
Det er aldrig en pæn ting at slynge ting og sager ud hvis man ikke vil bakke det op bagefter.
Der findes kun Real Madrid.
Skrevet af Fussbowlmänn
Men han er jo rigtig nok kommet i overskud. Selvfølgelig er det MB der selv bestemmer om han vil blive i klubben og trække sin løn, samt få hele Barcelona mod sig, og muligvis blive den mest forhadte spiller i klubbens historie. Eller han kunne vælge at acceptere et skifte og muligvis redde ansigt, og kæmpe sig til en plads på landsholdet til VM… men ja, i sidste ende er det op til ham selv
Skrevet af Mr.Munk
Nu må i holde op med jeres ”MB burde blive og hæve løn” hvorfor siger i han dkal blive? Er det fordi i hsr en forventning om at han vil shine? Eller tror i barca hsr sagt at han ikke har ret til løm? Hvad er problemet? Bale prøvet de også at komme af med i real og presse ham ud men han insisterer for at blive og endt med st ødelægge sin fodbold karrier..
Skrevet af Mr.Munk
Hvis han insistere gor at blive og hæv lønnen så ender han med at møde op hver kamp i stadion og se fodbold og træne med holdet
Han mister vm mister weekend fodbold og oven i købet vil han ikke få fri fra barceloba
Skrevet af bruger 150263
Haha hold nu kæft en journalist.. ufatteligt. Ganske usmagelig måde og hetze MB på. Journalisten skulle da lige tage og prøve det på egen krop.
Skrevet af Michelino
Som mangeårig Barcelona tilhænger (siden Simonsen tiden), synes jeg, at Barcelonas ageren pt. - og ikke mindst i den her sag - er utilstedelig og uværdig/ pinlig.
Skrevet af elastico
Jeg forstår ikke de fake fans, som synes Barca agerer usmageligt eller lignende.

Det er op til Martin at forhandle sig til et beløb for at ophæve kontrakten. At kræve fuld restløn OG fri transfer er jo helt til hest.

Fans hylder ellers spillere der vægter ambitioner over løn men i dette tilfælde har vi en spiller, der vægter løn over sportslige ambitioner og vil endda risikere VM for fædrelandet for at tjene relativt få penge i forhold hvad han ellers eftersigende er værd.
Barca siden 2002
annonce
0