Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DaveEricGrohl
Det er nu nok smart alligevel at finde en løsning, hvor Martin får spilletid i Mallorca, og de dækker noget af lønnen.

Men jeg mener af princip ikke, at Martin skal ofre noget af sin løn, bare fordi barca tror de kan tvinge det igennem. Så bliver man jo trodsig.

De finder forhåbentlig en aftale, så vi øger konkurrencen omkring landsholdet yderligere frem mod VM.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af pibbles|FCBayern
Jeg forstår ikke de fake fans, som synes Barca agerer usmageligt eller lignende.

Det er op til Martin at forhandle sig til et beløb for at ophæve kontrakten. At kræve fuld restløn OG fri transfer er jo helt til hest.


Og jeg forstår ikke, at man bliver forarget over at spiller ikke vil finde sig i at blive røvrendt.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Taco mix
Gad vide hvordan det havde været gået, hvis Barcelona bare fra starten af, havde givet manden lidt respekt, istedet for at plante historier i medierne, og at deres facebooksider ikke var Laportas forlængede propaganda arm.

Hvis de nu bare havde taget den internt og med en venlig dialog havde det måske ikke set sådan her ud nu.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Slettet(281802222608)
Goucho10

MB er i sin fulde ret til at hæve lønnen i to år som kotrakten strækker sig til.


Korrekt. Ligesom Barcelona ikke er tvunget til at sælge ham, hvis han gerne vil væk. Kontrakten gælder begge veje.

Dermed er det lidt barnligt at blive pigesur over at klubben ikke kan bruge ham


Hvor læser du at han er pigesur? Du har intet i den stil hørt fra Martin Braithwaite. Al du tror du har hørt om ham er catalansk propaganda imod spillere fra klubbens side af så fans kan blive irriteret på ham og dermed vende den anden kind til med alle problemerne i klubben. Han har ikke udtalt sig pigesur.

klubben forsøger jo ikke tryne ham ned på 2.holdet, de har hele tiden søgt løsninger for at komme videre, men dem affejer han fordi han er fornærmet.


Igen, forkert. Han er ikke fornærmet. Han udtaler konstant at han vil kæmpe for sin chance for at blive en profil på holdet. Han er blevet truet af fans med at blive sat på tribunerne, blive sat på 2. holdet og blive gjort til vandflaske dreng. Klubben har fratrukket ham muligheden for at spille sig på holdet via gode præstationer til træning fordi de har fjernet hans nummer fra trøjen. Han er også blevet udelukket fra nogle træningspas.

Han er jo ikke selv på nogen måder samarbejdsvillig, så hvorfor skal klubben stryge ham håret? Han vil jo kun blive klubben for sit brand, han er en selv uden om at blive degraderet til reality deltager!


Han er fodboldspiller ansat af FC Barcelona. Han ønsker at spille for FC Barcelona. Det var aftalen. Han ønsker ikke at blive reality deltager. Det er Piqué og Neymars opgaver. Han er totalt samarbejdsvillig. Han er gået ned i løn da klubben bad ham om det. Han har også udskudt noget af sin løn. Disse penge blev brugt på at registrere konkurrenten Memphis Depay og konkurrenten Luuk de Jong. Han har været ekstremt samarbejdsvillig. Nu er det på tide at betale tilbage på de gaver.
Skrevet af crn85
Nøj jeg håber der kommer en kædereaktion efter den her MB/Barca sag.

Hvor flere og flere fodboldspillere forlanger fuld løn for den resterende kontraktlængde samt at kontrakten ophæves.

Det er jo tydeligvis ret normalt lyder det til.
Og har spillerne naturligvis ret til.

Jeg synes dog det er underligt at der ikke er flere fodboldspillere som gør det.

ESL
Hvad har neymar med noget som helst at gøre i en barca tråd i øvrigt?
Skrevet af Slettet(281802222608)
crn85

Hvad har neymar med noget som helst at gøre i en barca tråd i øvrigt?


Hvis du gerne vil have et svar på spørgsmålet, så skal du også respektere at spørgsmålet bliver svaret på. Svaret er at Neymar har haft en karriere i Barcelona og derfor kan nævnes i Barca-sammenhæng. Uagtet at han ikke spiller der længere, fordi det var ikke relevant i forhold til samtalen.Nøj jeg håber der kommer en kædereaktion efter den her MB/Barca sag.

Hvor flere og flere fodboldspillere forlanger fuld løn for den resterende kontraktlængde samt at kontrakten ophæves.

Det er jo tydeligvis ret normalt lyder det til.


Det vil formentlig ske i alle de tilfælde hvor klubben stadig har en aftale med spilleren men klubben samtidig fratrækker spilleren sit nummer, blokerer ham fra at træne med resten af holdet på træningstur og udtaler sig offentligt om spilleren igen og igen og fans forsøger at gøre spilleren til skurken i scenariet og råber ´Skrid´ efter ham på gaden efter at spilleren har givet klubben to gaver i form af lønnedgang og lønudskydelse. I alle de tilfælde vil spilleren formentlig ikke hjælpe klubben af med en aftale.
Skrevet af crn85
ESL

Derfor spørger jeg igen, hvad Neymar har med en barca artikel at gøre?
Vi ved jo godt begge når begrebet "reality deltager" nævnes er det negativ ladet. Og så skal barca ind i den ligning.

Ergo kan du sende den videre til PSG. Hvor han spiller.
Vi kan ikke bare bruge tidligere spillere som argumentation for at tale en klub ned.

Og ja det sker nok en dag. At flere spillere forlanger fuld løn samt ophævelse af kontrakten.
Det er jo retfærdigt.

Selvom laaaangt de fleste spillere når kontrakten ophæves mødes med et kompromis og man så går hver til sit som begge kan acceptere.

Og spilleren kan komme til en klub som ønsker ham og hvor han regelmæssigt kan spille.

Og nu går der rygter om mallorca som eftersigende tilbyder 22 mio mens han får 30 mio i barca. Og han forlanger mere end 30 mio for at skifte til mallorca.

Så tænker man da heller ikke en sportsligt, men blot penge. Fair enough.

Har altid elsket braithwaite gentagende gange været inde og se ham da han spillede i Esbjerg.
Men synes han burde være realistisk og komme videre.

Andet giver ingen mening. Jo han får en god hyre. Og kan sidde på tribunen og overvære barcas kampe.

Men han behandles eftersigende dårligt. Hvorfor gider man så blive der?
Hvis man blev behandlet dårligt et sted, så tænker jeg mange ville væk så hurtigt som muligt.
Uanset den næste klub han ville komme til, tænker jeg ikke ham ville gå sulten i seng.
Samtidig med at han har det firma ved siden af som vist heller ikke går helt dårligt, hvorfor så blive?

Barca har helt sikkert dummet sig, men synes heller ikke det han laver er helt gennemtænkt.
Skrevet af Slettet(281802222608)
crn85

Du begynder at gå lidt i selvsving. Men du forsøger jo også at forsvare en klub, der er svær at forsvare i øjeblikket. Der dukker ikke mange nye Barca fans op i disse år.


Og ja det sker nok en dag. At flere spillere forlanger fuld løn samt ophævelse af kontrakten.
Det er jo retfærdigt.


Du tænker på Martin Braithwaite. Men du har slugt catalansk presse. Martin har ikke udtalt at han vil have en ophævelse af kontrakten og fuld løn. Han har kun udtalt at han vil kæmpe for at blive en profil for Barca. Din sarsasme hjælper ikke din sag.

Selvom laaaangt de fleste spillere når kontrakten ophæves mødes med et kompromis og man så går hver til sit som begge kan acceptere. Og spilleren kan komme til en klub som ønsker ham og hvor han regelmæssigt kan spille.


Korrekt. Hvis man går fornuftigt til værks og forsøger at finde en ny klub til sin spiller, så har man en chance. Hvis klubben havde fundet en klub som både ville give en god løn og give spilleren nogle attraktive forhold, så kan man måske overtale spillere til at skifte. Hvis man fratager ham sit nummer og udelukker ham fra træning, så gør man sig til fjenden i historien. Det bliver ikke belønnet af sin spiller. Husk på at Barcelona har nogle af Braithwaites penge fordi de overbeviste ham om at han skulle gå ned i løn så klubben ikke ville gå konkurs. Pengene blev så brugt på at registrere Depay. Hvis de bare havde taget den internt i stedet for at gå til pressen og udtalt at Braithwaite godt ved at han skal skifte klub. Det er super fjendtligt at udtale, når spilleren ikke ved at han skal skifte klub.

Og nu går der rygter om mallorca som eftersigende tilbyder 22 mio mens han får 30 mio i barca. Og han forlanger mere end 30 mio for at skifte til mallorca.


Nej det kræver han ikke. Du har bare kommet til at læse catalansk presse. Sport, Mundo, fcb.dk. Stop med det og så bliver du klogere.

Så tænker man da heller ikke en sportsligt, men blot penge. Fair enough.


Han tænker sportsligt når han udtaler at han vil kæmpe for at blive et ikon i klubben. Han overholder sådan set bare sin aftale. Klubben skylder ham en undskyldning, et trøjenummer og så nogle penge tilbage som han gav dem for at de ikke skulle gå konkurs. Det var han OK med. Men det kan vi ikke stole på at han er længere når de stikker ham i ryggen på den her måde.

Men han behandles eftersigende dårligt. Hvorfor gider man så blive der?


Hvis han går med til klubbens krav om at smide ham ud med badevandet, så vinder klubben. De skal jo ikke have lov til at behandle ham på den måde. Det er ikke tilfældigt at alle er efter Barcelona i øjeblikket pga denne sag. Både DBU og FIFPro. Der er kun en lille bitte gruppe af folk, der holder med klubben i denne sag. Og de støtter sjovt nok klubben selv hvis den begik mord. Die hard fans der ikke kan se sagen fra flere sider.

Hvis man blev behandlet dårligt et sted, så tænker jeg mange ville væk så hurtigt som muligt.


Men så vinder klubben. Og klubben har jo gjort sig til skurken i historien ved at presse ham ud og forsøge at få fans til at hade ham. Lidt ligesom det lykkes dem at få dig til at tro at han er grådig.

Uanset den næste klub han ville komme til, tænker jeg ikke ham ville gå sulten i seng.


Helt enig. Men en aftale er jo en aftale. Er vi ikke enige om at Atlético Madrid skal betale det fulde beløb for Griezmann selvom de nu mener at han ikke er lige så meget værd som dengang de blev enige om at beløbet? De mener at han er faldet i værdi, blevet ældre og generelt dårligere. Så nu forsøger de at få prisen ned. Skal Barcelona gå med til det baseret på at man jo godt kan se, at han ikke er lige så godt længere?


Samtidig med at han har det firma ved siden af som vist heller ikke går helt dårligt, hvorfor så blive?


Du har læst for meget catalansk presse. Det er korrekt at han har et familiemedlem, der har tjent mange penge på et firma. Det er ikke korrekt at Braithwaite selv har. Du skal huske kildekritik. Hvis Barcelona har en kampagne mod en spiller, så husk at alt hvad du læser fra catalonien er opdigtet.

Barca har helt sikkert dummet sig, men synes heller ikke det han laver er helt gennemtænkt.


Han kunne jo ikke gøre andet. Klubben tilbød ham en kontrakt af XX længde med XX i løn. Han syntes det lød som en god idé.

Han er mødt op til alle træninger.
Han møder op hver gang han bliver udtaget til kamp.
Han lader sig skifte ind hver gang han bliver bedt om at skiftes ind.
Han gør alt hvad han kan hver gang han er på banen.
Han udtaler sig aldrig grimt om klubben selvom de udtaler sig grimt om ham.
Han er aldrig efter Barcelonas fans selvom de er efter ham.

Han er eksemplarisk. Han har gjort alt hvad han blev bedt om. Han gik endda permanent ned i løn for at redde klubben. Han udskød endda noget af sin løn for at redde klubben.

Nu er det tid til at betale tilbage. Martin er helten i historien. Man skal være Barcelona fan for at være uenig.
Skrevet af crn85
ESL

Kan du ikke komme med nogle kilder?
Du har jo tilsyneladende en enorm viden om klubben.

Catalansk presse? Har ikke lige deres nummer.
Så nej. Al den argumentation du påpeger jeg benytter er ved siden af.
Du kommer med en masse viden uden at bakke det op med noget.
Mens du spiller klog på hvad jeg benytter og ikke benytter.

Som en eller anden bedrevidende type.

Du må undskylde mit sprog, være træls at diskutere med.
Har lidt følelsen af at du tror du ved det hele og spiller lidt overlegen.

Har jeg bemærket i mange tråde efterhånden.
Jeg beklager min antagelse, men synes virkelig det er en anderledes måde at argumentere på.

Og ikke meget man hørte om neymar kommentaren fordi du ved jeg har ret.
Neymar har absolut intet med barca at gøre mere. Og kan ikke i kluderes i det nuværende barca.
Men du giver dig nok alligevel ikke, så lev du bare videre i neymar/barca fantasien.

Og vi er en del barca fans som ved klubben har dummet sig, men denne sag er ikke kun så sort/hvid som du får den til at være. Så det er barca som 100% er skurken og MB 0%.
Sådan kan man ikke stille det op, da det er mere kompliceret.

Og samtlige barca fans ved barca har dummet sig.
Så stop nu med at vi ikke tror de har gjort noget forkert.

Vi er bare nogle som er overbeviste om at MB ikke er helt uden skyld hvis han ender oppe på tribunen og misser VM fordi han vil kæmpe for en plads som ikke eksisterer andet end i MB hoved.
Skrevet af Corbo
Det tyder på at Braithwaite kender spillets regler, hvorfor han forlanger en højere løn ved et skifte. De burde istedet rette blikket mod de eller den person, der har indgået kontrakten med ovenstående.
Skrevet af Slettet(281802222608)
crn85


Kan du ikke komme med nogle kilder?
Du har jo tilsyneladende en enorm viden om klubben.

Catalansk presse? Har ikke lige deres nummer.
Så nej. Al den argumentation du påpeger jeg benytter er ved siden af.
Du kommer med en masse viden uden at bakke det op med noget.
Mens du spiller klog på hvad jeg benytter og ikke benytter.

Som en eller anden bedrevidende type.

Du må undskylde mit sprog, være træls at diskutere med.
Har lidt følelsen af at du tror du ved det hele og spiller lidt overlegen.

Har jeg bemærket i mange tråde efterhånden.
Jeg beklager min antagelse, men synes virkelig det er en anderledes måde at argumentere på.

Og ikke meget man hørte om neymar kommentaren fordi du ved jeg har ret.
Neymar har absolut intet med barca at gøre mere. Og kan ikke i kluderes i det nuværende barca.
Men du giver dig nok alligevel ikke, så lev du bare videre i neymar/barca fantasien.

Og vi er en del barca fans som ved klubben har dummet sig, men denne sag er ikke kun så sort/hvid som du får den til at være. Så det er barca som 100% er skurken og MB 0%.
Sådan kan man ikke stille det op, da det er mere kompliceret.

Og samtlige barca fans ved barca har dummet sig.
Så stop nu med at vi ikke tror de har gjort noget forkert.

Vi er bare nogle som er overbeviste om at MB ikke er helt uden skyld hvis han ender oppe på tribunen og misser VM fordi han vil kæmpe for en plads som ikke eksisterer andet end i MB hoved.


Det er meget simpelt: Hvis du kan finde en eneste udtalelse fra Martin Braithwaite om alt det vanvittige, du er blevet bildt ind, så får du ret.

Ellers så lukker du.

Det er umuligt for mig at finde kilder på at Martin IKKE har udtalt noget. Det er dig, der skal finde kilder på at han har udtalt noget. Ikke omvendt. I den vestlige verden har vi ikke omvendt bevisbyrde.
Skrevet af Fjelle80
@ESL
"Ellers så lukker du.

Det er umuligt for mig at finde kilder på at Martin IKKE har udtalt noget. Det er dig, der skal finde kilder på at han har udtalt noget. Ikke omvendt. I den vestlige verden har vi ikke omvendt bevisbyrde."

Kunne du ikke prøve at praktisere hvad du prædiker? Find kilder på det du udtaler, ellers så lukker du?
Skrevet af JesperA46
Han er fuldstændig skudt i sin løncheck og sin Barca-trøje. MB tænker ikke sportsligt, udelukkende økonomisk. Tænkte han på VM og sin karriere, så var han skiftet til Mallorca og en årsløn på 8 mio kr som bliver nævnt
Skrevet af PoD
Jeg foretrækker den oprindelige form for journalistik. Hvor man gengiver faktum, og ikke farver indholdet med egne holdninger og præferencer. Så er man jo ikke journalist, men lobbyist. Synes ikke videre godt om Braithwaite, der er ikke meget slutprodukt, men Barca er endnu værre, med deres hær af skatteunddragere og usportslig opførsel i øvrigt. Men en kontrakt er en kontrakt.
Skrevet af Slettet(281802222608)
Fjelle

Jeg har givet kilder på alt, hvad jeg har ´prædiket´ her på siden. Du skal bare klikke på de links, der bliver sendt.

Men når man skriver at Martin Braithwaite er grådig og pigesur, så har man et problem fordi han har ikke udtalt sig noget som helst i den stil. Det eneste Martin har udtalt sig er at han ønsker at blive og kæmpe for sin chance for at blive et ikon på dette hold.

Hvis man har nogen som helst anden opfattelse af manden, så er det fordi man er kommet til at gå ind på Sport, Mundo eller fcbarcelona.dk hvilket naturligvis er en fejl fordi derinde er de ikke objektive. Der bliver opdigtet historier, som ikke skete.

I Danmark har vi ikke omvendt bevisbyrde så hvis man mener at Martin er grådig, så kan man henvise til hvornår han har sagt noget som helst grådigt eller krævet noget som helst grådigt. Jeg kan huske for to uger siden da Skjold også var af den opfattelse (Han er også Barca fan så han har desværre også begået fejlet at læse inde på de hjemmesider) og så sendte han et link til en Sport artikel :) Det er sådan man får folk i fælden. Gentag løgnen nok gange.

Martin forsøger blot at leve op til sine forpligtelser i klubben. Han er en fighter. Nu er det tid at betale tilbage på hans store gaver.
Skrevet af Slettet(382112220209)
Fair nok han er i sin gode ret til,at agere ud fra sin fulde kontrakt og løn. Men det er jo også den balance med om ikke det ville være bedst for ham, at spille fast hver weekend. Fint nok han vil spille sin chance, men mon ikke det stikker under, at han går efter pengene....

Jeg forstår egentligt godt klubben gør hvad de kan for, at sælge ham( de mangler i den grad midler)...

rent sportsligt synes jeg de skal beholde ham, og lade ham starte inde i alle de vigtige kampe...

Vamos Los Blancos
Skrevet af Friland17
Dem der er skyld i dette cirkus, er MB`s agent og fans som forguder ham og som nu går MB til hovedet. Det er rigtigt, at MB var god i EFB, men derefter er der ikke noget, som bekræfter, at MB har landsholdsklasse og kan gøre sig gældende i en klub som Barcelona. Selvfølgelig har Barcelona gjort en fejl ved at tegne en så langvarig kontrakt, men at MB ikke vil modtage et kompromis er uforståeligt. Her mener jeg agenten har fejlet, men han tænker vel også egoistisk.
Skrevet af van_Basten7
Forstår godt, hvis man som FCB fan gerne vil dreje fokus væk fra klubben og placere skylden hos MB her.

Problemet er bare at MB har en kontrakt, og indtil man enten sælger ham eller fritstiller ham fra kontrakten (ud fra de muligheder der er) så er han FCB spiller.

At der skal foregå så meget mudderkastning i pressen - ligesom det sker for en del af de andre spillere, som FCB gerne vil af med - klæder ikke en klub af FCB størrelse og renommé, men det er måske det man kan forvente fra FCB fremover.
annonce
0