Snak

Mere indhold efter annoncen

Journalist advarer: Tunesien bliver ingen walkover for Danmark

Skrevet af bold
ons 16. nov 12:00

Det vil være det største resultat i Tunesiens historie, hvis de avancerer fra gruppen ved VM, men derfor skal Danmark ikke tage let på opgaven i åbningskampen, fastslår den tunesiske journalist Souhail Khmira.Læs hele nyheden her
Skrevet af RødgrødMedFløde
Er faktisk ret nervøs for denne kamp. Ikke så meget på grund af Tunesiens kvaliteter (eller mangel på samme..), men mere grundet de eksterne faktorer. Tunesien er vant til klimaet, de har flere spillere der spiller i Qatar til dagligt (blandt andet anfører Msakni) og som Arabisk/muslimsk hold, må forventes at få massiv støtte på lægterne. De spiller i øvrigt også venskabskamp mod Iran i dag, så de er helt sikkert klar på hvad der venter dem ift. vejrets indflydelse (kampen spilles kl. 1400 - præcis som kampen mod DK). Der bor 30.000 tunesere i Qatar, landene har gode diplomatiske forbindelser med hinanden og en hel del til fælles kulturelt - dette tror jeg er et kæmpe boost for Tunesien. De spiller anti-fodbold, "terror ball" er der nogle der beskriver det som, eller en form for Atletico Madrid light. De vil være ovenud tilfredse med et X mod DK, for så har de jo en reel chance for at gå videre med en sejr over Australien. De er også ret effektive, særligt på dødbolde. Håber virkelig at vi kommer hurtigt foran og kan lukke kampen på en kontra, når Tunesien er nødt til at satse. Men jeg frygter lidt at det bliver svære end de fleste tror.
Skrevet af RasmusAalbæk
Man skal aldrig undervurdere nogen, Tunesien vil selvfølgelig gøre alt hvad de kan for at vinde deres kampe. Men udfra spillertrupper og holdenes tidligere resultater er der ingen tvivl om Danmark må tage favoritværdigheden på sig. Men større overraskelser er sket i fodboldverdenen, så selvfølgelig vinder Danmark kun hvis vi er det bedste hold på banen på dagen. Jeg vil dog sige jeg bliver skuffet hvis ikke Danmark vinder.
Der er mange udfordringer forude, men hey, sådan er fodbold, lad os slå dem alle sammen!
Skrevet af BoroDane
så de er helt sikkert klar på hvad der venter dem ift. vejrets indflydelse (kampen spilles kl. 1400 - præcis som kampen mod DK)


Gad vide hvordan temperaturen er på banen på de nedkølede stadions. Man må formode det er noget køligere end de 29 grader uden for, siden de har lavet dem med nedkøling.

En hurtig googling siger et sted mellem 21-26 grader på banen. Det er ikke helt så vildt, så mon ikke de danske spillere kan klare det.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af LarsHD
Nogle der ved hvorfor dk ikke spiller testkamp? Mange af de andre vm nationer gør.
Spurs mand siden 1989
Skrevet af RødgrødMedFløde
Fordi DK er så heldige at være et særdeles fasttømret og sammenspillet hold. Og for at undgå risikoen for skader. Men havde Hjulmand kunne se ud i fremtiden og vist at 9-10 af hans spillere ville møde ind i dårlig kampform, for et halvt år siden, havde han nok lagt en testkamp ind alligevel. Stort set alle andre "favoritter" end DK og Frankrig spiller testkamp inden for de næste tre dage.
Skrevet af bruger 151464
De må have et sindssygt godt hold, når der ikke var plads til Elias fra Viborg. Han har her tilspillet sig en startplads og har været bedste mand siden i stort set alle kampe….
Skrevet af Juniorx
@RGM Flöde

At tro at f.eks Nørgørd kommer i bedre form af at spille imod et hold iforhold til træning er lidt skævt.

Syntes det er fornuftigt at holde sig til intern træningskampe, hvor man kan styre hvilken intensitet der spilles med.
Ingen ved hvordan Oman/Kuwait eller lignende forholder sig til det at spille kamp.
Tror simpelthen ikke på at Tyskland er bedre forberedt imod Japan, fordi de spiller kamp imod Oman i dag.

On Topic:
Har kæmpe respekt for Tunesien og håber ikke DK undervudere opgaven. Tilskuere i ryggen, kender omgivelserne og kommer med masser af vilje og hjerte.

Kan vel sammenlignes med at møde Montenegro.
Der skal spilles med fart, Koncentration og masser af tålmodighed.

Er selv lidt nervøs for hvad vi får af dommer i sådan en kamp, det er to små lande der mødes, og Tunesien er kendt for at gå hårdt til den. Frygter altid en sydamerikansk dommer efter Columbianeren i 98.

Bør vindes, men ingen selvfølgelighed!!
Skrevet af Claus82
Tror simpelthen ikke på at Tyskland er bedre forberedt imod Japan, fordi de spiller kamp imod Oman i dag.

Den eneste grund må være at vide hvordan 90 min føles i Qatar, ellers vil jeg give dig ret.
Boykot VM i Quatar
annonce
0