Snak

Mere indhold efter annoncen

Juan Mata: Ser dum ud når målet annulleres

søn 18. feb 2018
Manchester Uniteds Juan Mata ærgrer sig en anelse over forløbet i lørdagens kamp, hvor han fik et mål annulleret for offside.

Læs hele nyheden her
Fornuftigt perspektiv. Videohjælp er i princippet en god ide. Men det SKAL gå meget hurtigere når de omgør en kendelse. Ikke bare målscoreren men hele kampen ser fjollet ud, når vi skal se 2-3 mål tages tilbage i nogle kampe.
SIF siden jeg kan huske Man United siden Schmeichels flik-flak Enhver klub som spiller imod Liverpool - jeg orker ikke helligheden og puritanismen
Juan Matas mål burde simpelthen ikke annulleres. Han var lige løbet onside.

I øvrigt ser Zanka skidt ud igennem hele kampen. Fatter ikke hvad han stadig laver i Premier League..
Som jeg forstår det, skal VAR bruges i situationer hvor der er klar tvivl. Men jeg mener også at have læst, at det skal bruges ved samtlige mål, hvor der er den mindste tvivl om det.

Jeg er enig i, at kendelserne kan gå hurtigere. Men efter næsten hver eneste kamp, er der spillere, fans, trænere, etc. der brokker sig over dommeren. Så jeg bakker 100 % op om et system, der gør det lettere at minimere fejl hos dommeren. Også selvom det til tider forsinker kendelser. Det er, for mig, bedre end alternativet. Så længe vi ikke får amerikanske tilstande, så en 90 minutters kamp tager 3 timer, så er jeg kun positiv.
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Juan ser aldrig dum ud. Hugs.
Nej, Mata var ikke onside, og der er jo ikke nogen tvivl herom.

Tvivlen ligger vel snarere omkring spørgsmålet om, hvilke kendelser der skal omfattes, og hvor "åbenlyst forkerte" de skal være osv. Ift. offside er dette spørgsmål jo en enten/eller, som kan og bør afgøres ved enhver tvivl, hvis man overhovedet vil bruge VAR.

At det så skal gå væsentligt hurtigere, før jeg selv vil være fortaler for VAR, det er en anden snak. Men mon ikke teknologien forbedres væsentligt, så det senere kan ske ganske hurtigt?

Ang. Zanka: Jeg ser ikke Huddersfields kampe, men han er da ifølge whoscored.com d. 8. best performende i deres trup, så helt elendig kan han da ikke være.
Underligt at bedømme hele Zankas premier league sæson ud fra en Cup kamp mod Manchester United. Jeg tror der mangler noget realitetsans her.
Man må kunne få et system der øjeblikkeligt tegner en linje og afgør om der er offside.

Giv det tid.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Synes egentlig der er konsistens i milanistis vurderinger - de er lige håbløse og ubrugelige.
Bananflanke ..... THOR!!!!!!!!!!
Mata var ikke offside.
Jeg er splittet med VAR teknologien. Hader generelt spilstop, da jeg syntes at det er tager for lang tid at bedømme situationerne og det tager noget af kampens nerve. Men på den anden side vil jeg gerne have, at der bliver dømt rigtigt i kampene. Bliver træt af fejlkendelser som giver det andet hold en fordel. Ser det ikke som en del af charmen ved fodbold at kampene bliver fejldømt. Kunne man i stedet for VAR prøve at spille med en dommer på hver banehalvdel, altså to banedommere som kommunikerede sammen i headset? :/.
annonce