Snak

Mere indhold efter annoncen

Juan Mata: Ser dum ud når målet annulleres

Skrevet af bold
søn 18. feb 2018
Manchester Uniteds Juan Mata ærgrer sig en anelse over forløbet i lørdagens kamp, hvor han fik et mål annulleret for offside.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(181043211808)
Fornuftigt perspektiv. Videohjælp er i princippet en god ide. Men det SKAL gå meget hurtigere når de omgør en kendelse. Ikke bare målscoreren men hele kampen ser fjollet ud, når vi skal se 2-3 mål tages tilbage i nogle kampe.
SIF siden jeg kan huske Man United siden Schmeichels flik-flak Enhver klub som spiller imod Liverpool - jeg orker ikke helligheden og puritanismen
Skrevet af Milanisti
Juan Matas mål burde simpelthen ikke annulleres. Han var lige løbet onside.

I øvrigt ser Zanka skidt ud igennem hele kampen. Fatter ikke hvad han stadig laver i Premier League..
Skrevet af LFC4Life
Som jeg forstår det, skal VAR bruges i situationer hvor der er klar tvivl. Men jeg mener også at have læst, at det skal bruges ved samtlige mål, hvor der er den mindste tvivl om det.

Jeg er enig i, at kendelserne kan gå hurtigere. Men efter næsten hver eneste kamp, er der spillere, fans, trænere, etc. der brokker sig over dommeren. Så jeg bakker 100 % op om et system, der gør det lettere at minimere fejl hos dommeren. Også selvom det til tider forsinker kendelser. Det er, for mig, bedre end alternativet. Så længe vi ikke får amerikanske tilstande, så en 90 minutters kamp tager 3 timer, så er jeg kun positiv.
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Juan ser aldrig dum ud. Hugs.
Skrevet af Spursman
Nej, Mata var ikke onside, og der er jo ikke nogen tvivl herom.

Tvivlen ligger vel snarere omkring spørgsmålet om, hvilke kendelser der skal omfattes, og hvor "åbenlyst forkerte" de skal være osv. Ift. offside er dette spørgsmål jo en enten/eller, som kan og bør afgøres ved enhver tvivl, hvis man overhovedet vil bruge VAR.

At det så skal gå væsentligt hurtigere, før jeg selv vil være fortaler for VAR, det er en anden snak. Men mon ikke teknologien forbedres væsentligt, så det senere kan ske ganske hurtigt?

Ang. Zanka: Jeg ser ikke Huddersfields kampe, men han er da ifølge whoscored.com d. 8. best performende i deres trup, så helt elendig kan han da ikke være.
Skrevet af Jesperv
Underligt at bedømme hele Zankas premier league sæson ud fra en Cup kamp mod Manchester United. Jeg tror der mangler noget realitetsans her.
Skrevet af Toon Toon!
Man må kunne få et system der øjeblikkeligt tegner en linje og afgør om der er offside.

Giv det tid.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af ManniKalz
Synes egentlig der er konsistens i milanistis vurderinger - de er lige håbløse og ubrugelige.
Bananflanke ..... THOR!!!!!!!!!!
Skrevet af Zamorano.. et-to ... MÅL!!!
Mata var ikke offside.
Skrevet af Mr Magoo
Jeg er splittet med VAR teknologien. Hader generelt spilstop, da jeg syntes at det er tager for lang tid at bedømme situationerne og det tager noget af kampens nerve. Men på den anden side vil jeg gerne have, at der bliver dømt rigtigt i kampene. Bliver træt af fejlkendelser som giver det andet hold en fordel. Ser det ikke som en del af charmen ved fodbold at kampene bliver fejldømt. Kunne man i stedet for VAR prøve at spille med en dommer på hver banehalvdel, altså to banedommere som kommunikerede sammen i headset? :/.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Zanka
At være 8. bedste spiller på et hold, der kæmper om at undgå nedrykning lyder ikke specielt positivt i mine ører. Huddersfield har forsvaret sig skrækkeligt i den seneste tid, og der er Zanka medansvarlig for. Jeg har ikke været imponeret, men omvendt er det måske lidt tidligt at fælde dom over ham efter et halvt år. Det kan sagtens tænkes, at han kan vokse ind i rollen som PL-CB inden for de næste par år. Lukaku var tydeligvis en for stor mundfuld for både ham og Schindler i går, men jeg tænker også han er en af de værste angribere i ligaen at skulle holde styr på, når han er i det humør, han var i igår og han får den rette service.
Skrevet af Oswald Cobblepot
VAR skal da ikke bruges i offside, da der er tydelige regler på dette område, at dommerne ikke fatter dette er da mig ubegribeligt... Er du i tvivl, SKAL det komme angriberen til gode, Det er da Verdens nemmeste beslutning...
Liverpool/AC Horsens King Kenny/ Mølby C. Akonnor/ Priske Maradona/ Elkjær Scholes/ Ronaldo :-(
Skrevet af Binne7
Vrøvl, hvis han er offside ved en scoring, så skal det da bruges
Med svaghed for Liverpool, vil svarene nok være lidt farvede...
Skrevet af NUFC Dinho
@oswald

Sludder. Enten er man offside eller også er man ikke. Dommerne kan spiløjeblikket være i tvivl og så lade det komme angriberen til gode. Men med video, er den tvivl jo væk og er man offside, så skal det selvfølgelig dømmes, hvis man vælger at benytte VAR.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
annonce
0