Snak

Mere indhold efter annoncen

Junker-merch storsælger: Danneborg udsolgt

Skrevet af bold
lør 17. jul 2021

Kasper Junker har fået sin egen merchandise-linje i Urawa Red Diamonds, og Dannebrog er udsolgt i alle butikker. Danskeren fortæller her om en helt vild fankultur i Japan.Læs hele nyheden her
Skrevet af Kickerkim
Jeg er sgu glad på hans vegne! :) fedt interview
Skrevet af Finn Rav
Lige mine ord, fedt interview !
Skrevet af Buck'o
Netop det her er vel en af grundende til at give et skifte til et mere eksotisk sted en chance. Det har jo allerede udviklet sig til lidt af et eventyr må man sige. Historien havde måske/sandsynligvis været en anden, havde han valgt en europæisk klub i stedet.
\"Statistik er som et miniskørt. Det giver gode ideer, men skjuler det vigtigste\" - Ebbe Skovdahl - Brøndby IF \'95 - Liverpool FC \'99
Skrevet af Principia
Herligt og dejligt ydmygt :-))
Den gule førertrøje
Skrevet af Groggster
Superfed artikel at bringe - det giver jo netop en fornemmelse af, hvorfor sådan et skifte kan være fedt for en fodboldspiller, når de fleste af os fans automatisk tænker i karriereveje.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af kampito
Enig- Fed artikel og god historie, tænk at kombinere en kæmpe oplevelse og bo i Japan med det at være superstjerne.. og mega imponerende at Junker bare fortsætter med at banke kasser ind.
Nu bliver jeg nok ikke populær med denne udtalelse, oven på landsholdets netop afsluttede succesfulde EM, men Sorry to say, så kan jeg godt forstå hvis Kasper Junker fortsætter med at score på samlebånd og ikke for et opkald fra Kasper Hjulmand, at han så tænker "Hvad skal der så til, for at blive udtaget til landsholdet";-)
AK1978
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Han har det jo heller ikke fra nogen fremmed mht at score mål. Hans far var jo selv en fremragende spiller i Vejle og senere her hos os i Kolding hvor han stadig er fast gæst på stadion når tiden er til det. Og mht merchandise er det også noget der er kommet ind med generne da hans far jo havde Intersport hvor selveste Jan Mølby er udlært og senere nu er indehaver af Sport Direct.
Skrevet af LaChrissen
Ja mega fedt interview, det er altid fedt st få et indblik på denne måde. Og respekt til junker, det er sgu flot.
FCN - Arsenal - Vejle - Hillerød
Skrevet af Balder24
Sgu da også federe at være Stjerne I Japan, fremfor en OK spiller i en midt/bund i Holland.

Han er altså en spiller, der skal tages mere alvorligt, og have mere anerkendelse.

Det er flot det han har leveret sidste 18 måneder. Fortsætter han så ringer Hjulmand snart.

annonce
0