Snak

Mere indhold efter annoncen

Juric: 50-50 mellem AaB og Zagreb

tir 29. jul 2014
Agenten Nikola Juric vurderer AaB og Dinamo Zagrebs dyst i Champions League-kvalen til at være 50-50. Han fremhæver blandt andet den kroatiske ligatopscorer som én at holde øje med.

Læs hele nyheden her
Uanset hvad tror jeg mere på AaB samlet over Zagreb end FCK samlet over Dnipro. Zagreb er ikke i nærheden af den tilstand man kender dem fra, for 5 år siden og længere tilbage.

Tror AaB har ganske gode chancer. Og tæt ved 50/50 er nok slet ikke så tosset et bud, selvom det naturligvis er umuligt at procentsætte.
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
Jeg tror Juric er lidt pæn ved AaB´s chancer her...men hvis AaB kan holde nullet i hjemmekampen, så kan det være at det passer.

Mht. FCK´s chancer mod Dnipro, så kan det jo være at de er distraheret af uroen, samt ikke har helt samme fordel af at spille i Kiev.
Helt enig med Juric, men tror AAB tager den i sidste ende, da de slutter af på hjemmebanen i Ålleren..
FLY like a magpie !
Jeg er lidt af en pessimist når det gælder AaB´s chance. Tror mere på 49-51 till DZ. DZ er et hold der er vant til CL. Kan AaB spille sit spil, så er jeg sikker på at det nok skal gå vejen. Tror på 1-0 i første kamp.
Vi slutter ikke af i Aaleren.

Juric glemmer at nævne at Cop har været ankelskadet i opstarten og ikke er hvor han skal være. Nok først og fremmest Soudani vi skal fokusere på
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
AaB begynder i Ålleren og slutter i Grebberen, lige for at få den på plads.

Og den kære Juric har tilsyneladende ikke hørt, at omtrent halvdelen af AaBs hold er ude med skader...
Helt enig med Juric, men tror AAB tager den i sidste ende, da de slutter af på hjemmebanen i Ålleren..


De starter i Aalborg.

Dinamo må og skal være favoritter. Seks europæiske gruppespil i træk siger det hele. Flere af vores bærende spillere fra sidste år er skadede, tvivlsomme eller har fået en halvegs reserveholdsfodbold og vores nyindkøb er et stykke fra formen. Skaden til Ahlmann i lørdags er i særdeleshed noget knep.
AaB og Zagreb er lige langt i turneringen - begge har spillet 2 kampe. Zagreb har dog spillet flere kampe end AaB, da de også har spillet kval.kampe.
Håber altid det bedste men realistisk set vil det være en pæn overraskelse, hvis vi går videre. Nu var det jo så en sensation at vi vandt Doublen, så yes selvfølgelig går vi videre.
Hvis man ser på de to hold, så er de vel meget lige, omend et lille plus på Zagrebs side, med et par gode folk rundt omkring.
Syntes mere Aab har holdet, med en god organisation samt nogle gode boldspillere, hvor hvis det fungere kan gøre ondt også på bedre hold.

Problemet med de her kampe er udebane kampen. Kan Aabs unge stå imod det masive tilskuer pres de kommer ud for på udebane. Jeg tvivler meget og tror faktisk godt de kunne rende ind i en lille øretæve dernede, netop pga af tilskuerne.

Men håber virkelig de kan overraske mig og stå imod. Men de skal jo også lige starte med at hive et fornuftig resultat hjemme. Krydser fingre for to danske hold videre til næste runde.

God kamp.
Den store kærlighed opstod i Parken.
Samlet skal Dinamo Zagreb slå AAB.

Men chancen er der for AAB, dog ville jeg mene den hedder 70-30 i Zagrebs favør.
annonce