Snak

Mere indhold efter annoncen

Juve-dansker: Anspændt forhold til angriberne

Skrevet af bold
ons 4. mar 2020

Juventus-danskeren Nikolai Baden Frederiksen fortæller til B.T., at han i storklubben har det bedst med franske Adrien Rabiot. Det er noget sværere med stjernerne Cristiano Ronaldo og Paulo Dybala.Læs hele nyheden her
Skrevet af Kajus
Yes, det må være slut i Juve for ham...
Skrevet af Carra.23
Det er nu meget rart når nogen siger tingene som de er. Ikke særlig smart, men meget forfriskende. Hvis der har været en rådgiver inde over denne udtalelse skal vedkommende fyres.
Skrevet af Slettet(542006222012)
Hvad er der usmart? Det kommer vel ikke som et chok for nogen af Ronaldo og dybala er to meget egoistiske personligheder både på og udenfor banen. Det kræver nok lidt spidse albuer at være hvor de er.
Skrevet af RAWDK
Prøv nu at tænke jer om!
Selvfølgelig pynter BT på udtalelser, de skal jo fange læserne, det er det som de tjener deres penge på - kom nu lidt man. Det er sgu trættende i længde at se folk tror på alt hvad der bliver skrevet i medierne
God aften.
Skrevet af Pantic
Han siger jo sådan set, at de skal være som de er, for at bevare deres status i truppen.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af milanellomv
Jøsses, en ubegavet udtalelse. Ærefrygt blandet med kulturclash er vel mere oplagt.
Skrevet af El-Professor
Lad os antage at Nikolai Badens udtalelse var 100% korrekt.
- først og fremmest, så er hverken Ronaldo eller Dybala bange for deres plads i Juve. De er tværtimod de mindst egoistiske personligheder på, og udenfor banen. Så enten har du misforstået sproget trods de mange år i Juve, ellers prøver du på, at uskyldiggøre dit elendige ophold i Juve.

- men vi skal nu heller ikke tage BT alt for seriøst.
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Dybala og Ronaldo er egoistiske? HAHA på ingen måde, de er fantastiske ambassadør for sporten! I salut them.
Il meglio di Allegri
Skrevet af SotD
Prøv nu at tænke jer om!
Selvfølgelig pynter BT på udtalelser, de skal jo fange læserne, det er det som de tjener deres penge på - kom nu lidt man. Det er sgu trættende i længde at se folk tror på alt hvad der bliver skrevet i medierne
God aften.


Det hverken tror eller håber jeg de gør, for så står de RIGTIG skidt ud fra de presseetiske regler.
Silkeborg IF
Skrevet af Indspark med bolden
Tror ikke nødvendigvis de "pynter" her, selvom BT er en af de aviser, der har det med at, skal vi kalde det "vinkle" historierne, så de ikke nødvendigvis fremstår særligt objektive

Men OT,
tænker at man skal besidde en vis form for egoisme i sit spil, for at være en succesfuld angriber? det behøver ikke at betyde,, at man personligt skal være super egoist, men det er en hård branche (helt i dag -skurk i morgen), og de skal også passe på sig selv

Og læser også, at der bliver sagt "Det er ikke nødvendigvis, fordi de er sådan, men sådan skal de være for at bevare deres status i klubben."

Og han siger jo også, at han har et anstrengt forhold til alle angriberne, og jeg kan da sagtens tænke mig, at han ikke er bedste venner med f.eks. U23 angriberen Olivieri, som ligesom ham nok drømmer om, at slå igennem i Juventus

Noget andet er, kan det være, at han oplever det sådan fordi han ser dem som konkurrenter, og derfor selv har svært ved at indgå i relationer med dem?
Og sådan er der så meget. Synes ikke det er en særlig kontroversiel udtalelse, men så er der nok til en avis artikel
Skrevet af MesutCazorla
De er tværtimod de mindst egoistiske personligheder på, og udenfor banen. Så enten har du misforstået sproget trods de mange år i Juve, ellers prøver du på, at uskyldiggøre dit elendige ophold i Juve.

Inden jeg lige beslutter mig for, hvem af dig og Baden jeg vælger at tro mest på, kan du så ikke lige uddybe, hvor mange timer, dage og uger du har tilbragt på træningsbanen med Ronaldo og Dybala? Bare så jeg lige har en forståelse af, hvad du baserer dit opponerende standpunkt på.
Skrevet af Slettet(102232210801)
El-Professor

really dude? ronaldo og dybala er simpelthen MINDST egoistiske. du må virkelig være en stor fan hvis du ikk ka se at spillere som de to er de største egoister i spillet. specielt ronaldo behøves ingen introduktion indenfor dette område.Jeg tror jeg stoler mere på Niko Badens kommentar end din PC-troll comment.
Skrevet af hrSennels
Lyt lige til denne først podcast episode før han dømmes forkert:
https://www.detmentaleforspring.dk/podcast/episode/c0fb9918/episode-11-nikolai-baden-frederiksen

Han er da bund hamrende ærlig, fornuftig og rar at høre på.
annonce
0