Snak

Mere indhold efter annoncen

Juve fører an med flot mesterskabsstime

Skrevet af bold
lør 4. maj 2019
Juventus og walisiske The New Saints er med otte mesterskaber de klubber med flest titler i træk i øjeblikket, men der er stadig et stykke op til rekorden.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Ditmer-K
Tak fordi i gider at gøre noget ud af opsætningen, det betyder meget for læsevenligheden........
Internazionale AaB
Skrevet af Nodiem
Hvordan kan Bare være på liste 2 uden slutår uden at være på liste 1 i toppen ?
Skrevet af Nonono
Fedt sat op... det må have taget lang tid.
Skrevet af Arsenal F.C
Tror de har taget første liste ud fra lande som er med i EU, tænker det må være der hvor fejlen ligger
Samir Nasri in 2010 \"I think we have more merit as a club than those who have built their teams with millions of pounds.\" Gael Clichy in 2009 \"If any player only wants money, he will go to Manchester City.\"
Skrevet af Cerezo
Tilfældet Ludogorets er jo helt vildt. I 2009/10 lå de i den tredjebedste bulgarske række og rykkede så op i den næstbedste i sommeren 2010 og i den bedste i 2011.

I debutsæsonen i den bedste række vinder man på målstregen ved at slå CSKA Sofia i sidste runde og året efter dummer Levski Sofia sig og får kun uafgjort i sidste runde efter et selvmål mod Slavia, hvorpå Ludogorets på ny sikrer sig mesterskabet i sidste stund. Siden da har Ludogorets ikke set sig tilbage og vinder, som det fremgår af artiklen, formentlig snart sin 8. titel i træk.

Man kommer langt med en solid investor i ryggen i bulgarsk fodbold. Specielt når de to store Sofia-klubber konstant spænder ben for sig selv med rod i økonomien og dumme sager med fans/hooligans, som bl.a. inkluderer invadering af et pressemøde hvor man tvang en ny signing til at tage klubtrøjen af foran rullende kameraer.
Skrevet af Spursy
BATE har da rekorden med 13 titler i træk - ikke Juve/TNS !
annonce
0