Snak

Mere indhold efter annoncen

Juve-fans i protest: Ingen straf for abelyde

søn 9. jan 2022

Hverken Napoli S.C.C eller dens fans har modtaget nogen straf for de abelyde, der lød mod Juventus' Moise Kean i torsdagens Serie A-opgør. Det har fået Juventus' fans til tasterne.Læs hele nyheden her
Hold da op de fleste klubber i Italien har stærkt højre radikale fan grupperinger i deres midte, i Italien er der og har været kraftige racisme problemer så klubberne står med et samfundsproblem de lige pludselig skal være med til at løse - det bliver ikke let og slet ikke hvis forbundet bliver ved med at stikke hovedet ned i jorden og lade som om at problemet ikke eksisterer.

Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Hold da op de fleste klubber i Italien har stærkt højre radikale fan grupperinger i deres midte, i Italien er der og har været kraftige racisme problemer så klubberne står med et samfundsproblem

Det er simpelthen noget fis at de fleste kubber har stærkt højre radikale fans. Løgn, latin og gammel fordom, ganske enkelt.

Korrekt at Italien har et stort problem med racisme generelt, og at det er et samfundsproblem som klubberne ikke kan løse selv. Det er kulturelt. Jeg har endnu til gode at høre italienske fodboldkommentatorer undlade at kommenterer på fysikken når der omtaler Afrikanske spillere. Bare som eksempel.
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
annonce