Snak

Mere indhold efter annoncen
Der må vel have været Mundtlig samtykke siden Vucinic havde været til lægetjek?
Der er vel ingen grund til at tage en spiller til tjek hvis man ikke er enige i handlen ? eller keder Inters Klublæger sig bare ?
Isla var ikke til tjek?
Jeg kan godt lide fodbold :)
OK.

Det giver også mere mening.

Det juridiske er vist kun for bold.dks skyld, at der skal ævles så meget om det.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Netop. Og derfor er det også aldeles ligegylt, medhenblik på debatten, at Vucinic var til lægetjek. Om man får en spiller eller et beløb i ´bytte´ for sin ´vare´ er Guarín kontra Isla sammenligningen uvedkommende.


Ja, lad os endelig sammenligne æbler med bananer; det er da meget logisk.

Selvfølgelig har det betydning for nærværende sag, at der er tale om en byttehandel contra en almindelig transaktion, eftersom Vucinic-delen har betydning, nu hvor vi bevæger os ud i en analyse af, hvor nært forestående en endelig handel var.

I den henseende er det mig fortsat ubegribeligt, at du kan påstå, at Isla-handlen er sammenlignelig, og at den dermed var lige så presserende som nærværende transaktion.

Alle andre normaltbegavet personer kan tilslutte sig, at Inters ledelse hverken har udvist rettidig omhu eller god forretningsskik i den pågældende transaktion, men du klynger dig til en eller anden malplaceret sammenligning for at retfærdiggøre inkompetence. Bevares.

Kan du ´forevise understøttende dokumentation´ for, at der har været en mundtlig aftale?!


Der er et link til Marotta´s pressemøde tidligere i tråden. Derudover kan du vel stadig læse overskrifter på de forskellige nyhedsmedier som understøttende dokumentation for, at en aftale var nået.

Og mens du er i gang, kan du så også dokumentere hvor langt parterne egentlig var i Isla-sagen?


Jeg mindes ikke, at Isla var til lægetjek i Milano, no?
Der må vel have været Mundtlig samtykke siden Vucinic havde været til lægetjek?


Ja.

Isla var ikke til tjek?


Nej.

Det er slet ikke så svært, som Den Flyvende Hollænder gerne vil gøre det til.
Gæt et citat:

”L’Inter ha fatto confusione. Come al solito."


Moggi.

Lad være med at diskutere med Flying Dutchman; han viser gang på gang, hvor stort et fjols han er. Tænk heller over, hvor sørgeligt det er, at der findes individer som ham.

Jeg elsker, når folk hjerhjemme siger italienere er korrupte, mistroiske osv. men man skal bare læse kommentarerne her på bold for at se, at vi ikke behøver at tage sydpå.
Jeg er ligeglad om man er Inter-fan eller hader Juventus. Hvis man ikke kan se, at Inter har været komplet latterlige, og i øvrigt gjort sig selv til totalt til grin, så burde man joine Flying Dutchman hver dag kl. 10.00 på ´Det Rene Glas´.
@ S4lv4

Jamen, jeg kan slet ikke se, det er ikke skulle være sammenligneligt:

Juventus kunne have fået en pose penge for Isla; Inter kunne have fået Vucinic for Guarín. Sammenligningen handler jo om Guarín og Isla, ikke Vucinic og Isla.

Alle andre normaltbegavet personer kan tilslutte sig, at Inters ledelse hverken har udvist rettidig omhu eller god forretningsskik i den pågældende transaktion, men du klynger dig til en eller anden malplaceret sammenligning for at retfærdiggøre inkompetence.

Der misforstår du mig: jeg, som så mange andre Inter-fans, er dybt rystede over hvordan denne sag er blevet behandlet af Branca og Co.. Det er uprofessionelt, og viser i al pinlighed den inkompetence, Branca og Ausillio længe har været beskyldt for. Jeg refærdiggør ikke - jeg mener bare, Marotta skal feje for egen dør først, idet Juventus var lige så gode til at trække stikket i Isla handlen, som Inter var i Guarín/Vucinic byttet. Det er gradsammenligningen, vi er uenige om. Du får til enhver tid ret i, at sagen er blevet behandlet yderst dårligt fra Inters side.

Der er et link til Marotta´s pressemøde tidligere i tråden. Derudover kan du vel stadig læse overskrifter på de forskellige nyhedsmedier som understøttende dokumentation for, at en aftale var nået.

Det køber jeg intet for. Journalisterne var der heller ikke, så de er ikke førstehåndskilder.

Jeg mindes ikke, at Isla var til lægetjek i Milano, no?

Jeg minder heller ikke, at Guarín var til lægetjek i Turin, no?

@ eller

Har jeg sat dig på plads tidligere, eller hvad? Jeg kan ikke rigtig huske, du på noget tidspunkt har haft noget med mig at gøre. Du må nok ikke have efterladt et indtryk. I det mindste kan S4lv4 argumentere for sin sag - at vi er uenige er en anden sag. Så bland dig udenom, medmindre du har noget at bidrage med, ikke også?

God dreng.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@eller

Korrekt.

Men det kunne have været hvem som helst...
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Flying Dutchman, hvordan kan du sammenligne to sager der er så forskellige?

I Isla-sagen byder Inter på en spiller. Juventus tager budet til efterretning og overvejer det nøje, men vælger ikke at sælge. Spilleren er aldrig til lægetjek, tømmer ikke sit skab, og der er aldrig nogen endelig aftale på plads. Sagen er lukket.

I denne sag vil Inter have Vucinic. De vil dog ikke betale for ham, hvorfor man finder frem til en løsning med en byttehandel hvor Guarin går den anden vej (nogle vil måske endda kalde ham for en form betaling for Vucinic). Guarin vil også gerne til Juventus, så løsningen ligger jo lige for. Klubberne er enige, Vucinic er enig med Inter, og betalingen er på plads. Vucinic tømmer sit skab, og tager til lægetjek, da han jo skal til Inter - hvorefter Inter vælger at trække stikket.

Det er da to vidt forskellige situationer? Er det fordi du mener, at det er Juventus, der har villet have Guarin, og derfor er det to sammenlignelige sager fordi de også har fået et nej fra Inter? Ud fra alt hvad man har kunnet læse, så er det Inter der har henvendt sig fordi de ville have Vucinic. Du kan jo ikke adskille Vucinic og Guarin, da de er en del af én og samme handel.
Solo Juventus
Jamen, hvis du gerne vil se, hvorfor jeg mene, lige netop situationen mellem Guarín og Isla er sammenlignelige, så læs de efterhånden tre, fire gange, jeg har ridset det op.

Inter ville have Isla, var tætte på, men Juventus trak sig. Juventus ville have Guarín - ellers ville de ikke have gået med til et bytte -, var tætte på, men Inter trak sig. Det er såre enkelt. Og så er det lige meget, om prisen for den pågældende spiller var x-antal millioner €, en anden spiller eller et livs forbrug af slikkepinde. Fuldstandig underordnet.

Som handeltype er de to vidt forskellige, det er jeg ligesom godt klar over. Men forløbene er meget sammenlignelige. Hvorfor Marotta også skal feje for egen dør først. Han kan ikke brokke sig over, Inter trækker sig fra seriøse samtaler, når Juventus gjorde det samme i sommers. Han kan til gengæld brokke sig over, hvordan Inter har håndteret det hele. Men det er straks en hel anden diskussion.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Jeg tror måske bare at Juve er trætte af den vage forklaring de har fået af inter, og det er der de føler sig trådt på !
I isla sagen kom juve da i det mindste med en grund
Sagerne er vel også sværere at få til at gå op når det er 2 spillere - så er der vel 2 kontrakter der skal forhandles + bonusser, og 2 trupper der bliver berørt dobbelt ved både afgang og tilgang. i isla sagen var det jo bare en spiller og en pose penge..
Han er da i sin gode ret til at brokke sig!
prøv at se hvorlangt de hver især var nået i handlerne
i Isla sagen var inter klar på at de ville betale, men spilleren var ikke til lægetjek - han blev stoppet af træneren - Så kan forhandlingerne sku ikke være langt henne ! hvis de først skal til at spørge træneren om den pågældende spiller kan undværes ? de ville aldrig give samtykke til en handel uden at spørge træneren først - Derfor var der altså ikke givet mundtlig samtykke når Conte går ind og stopper det
I Guarin sagen har Juventus gjort sin spiller klar til afskipning - Hvorfor skulle de nogensinde bede en spiller gøre klar til at smutte hvis de ikke var sikre på at det ville gå igennem - det skaber bare uro i klubben ! de havde altså gjort deres "pose penge klar" Og conte har tydeligvis givet samtykke til at Vucinic smutter
Så min påstand er altså at Guarin sagen var både længere fremme, og og mere avanceret ! - Så hvis man skulle sammenligne (selvom det er svært) så har inter altså pisset mere på Juve end omvendt ! dermed har juve ret til at være gnavne ! - om de så bør være det bestemmer de jo selv

Jeg ridser lige op hvad du kan være uenig med mig i
1.Bytte handler er mere avancerede og (oftest) mere tidskrævende end Penge-spiller handler!
2.Det at Juventus har gjort deres del af handlen klar er et tegn på at der er samtykke!
3.Det at Conte ikke var blevet spurgt er et tegn på at forhandlingerne ikke var langt fremme, eller der var givet samtykke - for samtykke gives jo ikke før man er sikker!
og du er sikkert uenig med mig i nr.3, men så vis for pokker da hvorfor inter var så langt fremme med Isla ? for du tvivler vel ikke på nr.2 ?


Jeg kan godt lide fodbold :)
annonce