Snak

Mere indhold efter annoncen
@ hugtilden

Helt enig i din betragtning om Sørensen - bliver spændende at følge ham i fremtiden i forsvaret - spørgsmålet er om ryger ind i centerforsvaret i Juve, eller han bliver omskolet til at være permanent højre back.

Og så har du forøvrigt omkring programmet på tv2 - det handlede sgu ikke meget om fodbold - men programmet mindede mere om Paradise end om sport - men det kan være et forsøg på at give danske fodboldspillere mere kant (i en tid hvor A-landsholdet får skyld for at være kedelige)
Terkel igen i dig.

Giver dig ret jeg nåede heller aldrig højere end 1. div. som 17 årig til 19. årig da jeg blev skadet.

I de klubber jeg har været er unge talenter med EGOér fra en anden verden blevet siet fra til fordel for en holdspiller og det synes jeg er ærgerligt.

Ja mit indlæg var for groft, men siger desværre bare min mening og så skal man skydes ned i stedet for du kunne tage dette en smule seriøst og følge op på dit angreb på mig.

Mener såmænd også at folk skal udtages pga. deres klub. Spiller du i Juve er der en grund til det, ligesom der er en grund til at du spiller i superligaen!
@hugtilden.

Tror du har ret i at det skal vise personerne udenfor banen.

Synes da det var meget sjovt at høre en Zanka tale om 60 par sko osv.

Må være svært som 20 årig at kunne klare alle de penge og den succes.
@Montiero:

Jeg giver dig ikke en sviner. Du overtolker, hvis du føler, at jeg angriber dig personligt.

Du efterlyser selv lidt kant hos spillerne og jeg prøver vel blot "ikke at være kedelig" i mit indlæg.

jeg mener stadig - og holder fast i - at det er for manageagtigt at udtage en spiller ud fra klub i stedet for reele præstationer og evner.
EfB - Esbjergs Fusionerede Boldklubber - Fusionen i Vest Thorup - Danmarks tavse, triste tørvetriller. satte ikke rekord i 1. Division, men prøver i stedet at sætte bundrekord i SL VBK - eneste klub i DK der har vundet begge pokaler til ejendom...
Syntes at det er fedt at TV2 laver dette program - det giver spillerne lidt kant, og man "føler" sig som en del af landsholdet - håber i ved hvad jeg mener. Det kunne A-landsholdet godt lære af, så de kan blive hele danmarks fodboldhold igen!!!
Landshold: Danmark Klubhold: FC København
Ja, det må være svært som 20 årig...og et eller andet sted er det ogs´ fint nok i forhold til programmer som Paradise Hotel - for de gutter hér har jo rent faktisk talent! Men det er lidt anderledes med Bordingaard - jeg fik sq små glimt af Simon Cowell og Cutfather inde i mit hoved.. Men hvad ved jeg - hvis det giver flere seere/tilskuere til kampene så lad gå..
@Terkel

Det har jeg også forstået, men måske blev jeg bare blændet af en brand kamp fra Sørensen´s side mod Inter hvor han står for indlægget til "sejrs?"målet.

Mener bare at man som så ung spiller kan være med på det niveau, så kan du ogs på U21.

Mener jo ogs at Boilesen skal være med på A-landsholdet og med Boilesen er det kun ud fra den betragtning at kan han bruges i Ajax er han i hvert fald god nok til A-landsholdet også set i lyset af mange års problemer på venstre back.

Han spiller på højere niveau end de fleste og er i form, plus han er ung. I min verden er rutine overvurderet.

Mener det var Udo Lattek der sagde at der findes ikk gammel og ung i fodbold, kun god og dårlig.
Og Keld Bordinggaard har udtalt, da han var i Vejle: Er man god nok, er man også gammel nok (Om Mads Beierholm og sTeffen Kielstrup han gav debut som 16-årig i Vejle.

Lad os tage en spiller som Nicolai Jørgensen.

Han var i AB og skiftede til Leverkusen.

AB er i 1. division, den næstbedste række i Danmark: Leverkusen den bedste tyske række.

Bliver Nicolai pludselig SÅ meget bedre natten over, hvor han skifter fra AB til Leverkusen. Næppe.

Jg ved godt, at vi har været det igennem mange gange efterhånden, det var blot endnu et argument for, at klubben ikke skal være afgørende, men spillerens evner og niveau.
EfB - Esbjergs Fusionerede Boldklubber - Fusionen i Vest Thorup - Danmarks tavse, triste tørvetriller. satte ikke rekord i 1. Division, men prøver i stedet at sætte bundrekord i SL VBK - eneste klub i DK der har vundet begge pokaler til ejendom...
Man må vel forvente at træningsteamet og udviklingsfaciliteter er bedre i Leverkusen/Juve end AB/Lyngby. Dermed går udviklingen af spilleren måske bedre ved at være i en topklub.

Min mening er klar: Frederik Sørensen skulle være et af de sikreste navne på u-21 holdkortet ikke en efterudtagelse
Juve 4 evar ★ ★ ★ Ronaldo+Messi=Allesandro Del Piero Del Piero: the best there is, the best there was and the best there ever will be. http://www.goal.com/en/people/italy/112/alessandro-del-piero Danmark: FCK
En forsvarer for en angriber. Ja ja ... Makienok havde været den rigtige, men åbenbart ikke for Bordinggaard.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
annonce