Snak

Mere indhold efter annoncen
Hehe, og næste gang Pia K dømmes for racisme, bliver straffen at hun skal åbne begge ører og høre efter, men lukke det ene øje for indvandrerkriminalitet.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Læste jeg lige én forsvare det pga. økonomi? lol

Hvis fans vil synge, at de håber Vesuvio går i udbrud igen, så skal de have lov til det. Napolis fans lavede konsekvens samme banner i protest.
-
Forza Napoli Sempre!
Det kunne være spændende at få indført samme regler i Danmark!
Brøndby er sponseret af dig og mig. Når du taber, er det da meget rart at vide, at der er andre, der vinder.
Læste jeg lige én forsvare det pga. økonomi? lol

Hvis fans vil synge, at de håber Vesuvio går i udbrud igen, så skal de have lov til det. Napolis fans lavede konsekvens samme banner i protest.


Nej, du skimtede det vist bare. Prøv igen.
For at sætte tingene lidt i relief, så blev Nocerina i sidste uge dømt for det samme. Altså territorial diskrimination.

Årsag? De sang smædesange rettet med Salernitana (Salerno).

Det specielle? Nocera, hvor klubben er fra, er såmænd en forstad til Salerno. Den ligger 10 km derfra.

Tragikomisk.

http://www.youtube.com/w…0NmjPHhJt_Y
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Savner moggi tiden hvor man kunne betale sig ud af den slags retssager :(
Jeg kan godt lide fodbold :)
Det er blevet for meget nu.
Napoli kan jo knap spille en kamp uden modstanderne efterfølgende skal straffes for territorial diskrimination, det er for plat!
Ikke at det er Napolis skyld de sætter selvfølgelig ikke reglerne, men syntes at havde hørt den her hymne før fra det italienske forbund efter en Napoli kamp.
Der skal være nerve i sådanne kampe og en del af det fjerne man altså med de her latterlige regler!

Man må sgu kunne samle Italien uden at sætte regler for hvad man må synge om syd Italien.
Forza Bianconeri! Only one club, only one love La Vecchia Signora, to the day I die! http://www.youtube.com/watch?v=EQrQM_ZZAp8 LEGENDS!
@La-Vecchia-Signora

Samle Italien? Jeg tror desværre det er mere sandsynligt at vi i vores tid oplever at Italien bliver delt. Løsrivelsesbevægelsen i Lombardiet står stærkere end nogensinde, og folkene i nord har penge og magt nok til at få selvstændighed trumfet igennem.
AC Milan siden 1987.
Begge dele er diskrimination og der er ikke så væsentligt forskel på de to former for ignorant had, at det ikke skulle være fair at gøre som det italienske ff gør her.

Rolig nu. Der er nu rimeligt stor forskel på at mene, at alle sorte er halvaber og så at folk fra Kbh typisk er arrogante røvhuller, som kun mangler gedeosten for at kunne forveksles med fulde svenskere. Dels er der rent faktisk i nogen grad en fælles københavnsk kultur, hvilket jo ikke just er tilfældet for alle med samme hudfarve, og dels er det et personligt valg, hvor du bosætter dig, mens det er rimeligt arbitrært hvilken hudfarve, du nu engang blev født med.

Diskrimination er selvfølgelig i udgangspunktet negativt, men hvis du vil kalde smædesange mod modstanderholdet for racisme-agtig diskrimination, så udvander du jo problematikken i en grad der grænser til latterliggørelse og satire. I stedet for at holde fokus på, at sort og hvid kommer ud på et, så bliver fokus flyttet over på latterlige historier som denne, hvor småting pludselig skal blæses op. Pludselig bliver dem der forsvarer regler imod diskrimination til latterlige tosser, som ingen kan tage seriøst.
annonce