Snak

Mere indhold efter annoncen
I forhold til sydeuropæisk fodbold, så har Conte helt ret. I må være direkte dumme, hvis I tror at Nordsjælland kommer til at spille det samme bold, som vi ser i Superligaen. De vil blive kørt baglæns ud af banen, hvis de spiller på den måde.
Tror nu FCN har en ok chance både østpå og i støvlelandet. Italiensk fodbold er bare ikke, hvad det engang var.
Nok er jeg gammel og gnaven, men til gengæld er jeg lille og skaldet.
Han er blevet spurgt hvad han syntes om de 3 hold i gruppen og har naturligvis ikke kunne give noget svar om FCN i nu, da ingen stor klubber virkelig kender dem. Eller midterklubber og de fleste små i samme pulje. Det er egentlig jer der er lidt til grin :)

Når de først får et par film at se skal han nok komme ud med mere forståelse.

Gammel og Gnaven: Og alligevel nåede et hold af næsten ren Juve spillere til EM finalen..
Gammel og Gnaven: Og alligevel nåede et hold af næsten ren Juve spillere til EM finalen

... hvor de så blev savet midt over
Nok er jeg gammel og gnaven, men til gengæld er jeg lille og skaldet.
@Gammel og gnaven
JEG erkender at italiensk fodbold har været langt væk, men du burde tjekke op på deres spil. Italiensk fodbold, er endelig blevet mere offensiv. Som Juventus mand, er jeg glad for at de fik deres straf (udover, nogle hold slap billigt...), men italienske hold er meget mere offensive.... Lev ikke i fortiden:)...
Man må godt være uenig
@Gammel og gnaven

De blev ikke savet over nu må du sgu lige formulere dig ordentligt. Kan godt være de scorede 4 mål men de to sidste var jo en joke. Jeg tror nok at udtrykket savet over er noget helt andet.
Plus den gruppe kamp de havde mod spanien var da ret lige. Det er da længe siden jeg har set et hold gribe spanien/barcelona så godt an.
Det var da helt vildt så godt det fungerede med at chiellini og rossi skiftedes med at presse frem og genere boldholderen.
At de så gik væk fra det i finalen var pisse ærgeligt!
Altså, det siger Portugal også før møderne med vores landshold. Det er bare sådan sydlændinge har det med os ligemeget hvordan vi spiller. Om vi så stillede med 10 Messi´er, ville de stadig sige det samme - det er et standardsvar.
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
@Juv
@BoldenDK

... var selv ganske opløftet over det italienske spil til EM, men én svale gør ingen sommer.
Nok er jeg gammel og gnaven, men til gengæld er jeg lille og skaldet.
annonce