Snak

Mere indhold efter annoncen
Respekt til alle, der på tålmodigste vis har taget diskussionen med TR1986. Kald det dog de syv brødre, hvis du absolut skal have Napoli med...

Parallellerne til denne historie er slående:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3180161/Maddening-online-debate-cost-Obamacare-turns-simple-math-question-complex-equation-able-solve.html
MrMan@

Jeg har forklaret mig temmelig konstruktivt, fornuftigt og nuanceret. Det evner en historieløs person som dig tydeligvis ikke.
Forza Napoli Sempre!
ah ja, det svære matematikproblem. har godt nok set det før, utroligt at det var den hurtigste løber i fars sæk.
@Stankovic
Måske du skulle prøve at nærlæse det link du selv har sendt.
Det understreger jo netop det jeg siger.

Hvad angår min kommentar om at du vælger at være historieløs, var møntet på at du kalder "Søstrene" for ligegyldige. Dermed kalder du en væsentlig epoke i nyere italiensk fodboldhistorie ligegyldig.

Måske du skulle prøve at nærlæse det link du selv har sendt.
Det understreger jo netop det jeg siger.

Du skriver at "The Big Four" har ændret sig.

Normalt vil jeg ikke benytte mig af Wikipedia som kilde, da det jo er dybt utroværdigt og himmelråbende stupidt, men skal vi fastholde min morgentilbedelse (rettere morgenidioti) til denne kilde, så kan jeg jo passende recitere et par af de linjer som der står skrevet.

"One significant feature of the Premier League in the mid-2000s was the dominance of the so-called "Big Four" clubs: Arsenal, Chelsea, Liverpool and Manchester United."

"The years following 2009 marked a shift in the structure of the "Big Four" with Tottenham Hotspur and Manchester City both breaking into the top four."

"Manchester City won the title in the 2011–12 season, becoming the first club outside the "Big Four" to win since 1994–95."

Det bakker jeg så op med at jeg ikke har hørt nogle som helst begynde at omtale eksempelvis Manchester City og Tottenham som værende en del af dette segment.

Det er dog slet ikke det som vi oprindeligt diskuterede herinde. Angriber man mig dog på så barnjammerlig-agtig måde, må man dog forvente at få sendt tissetåren tilbage igen.
...
@Stankovic
Du refererer jo selv til det her; "The years following 2009 marked a shift in the structure of the "Big Four" with Tottenham Hotspur and Manchester City both breaking into the top four."
Altså er der her tale om et skifte.Det er modsat hvad tilfældet er med "Søstrene" og dermed min pointe.

Jeg kan ikke lige se hvad "angrebet" består i. Jeg korrigerer dig blot.

At du anser et væsentligt begreb i italiensk fodboldhistorie som ligegyldigt, er vel en OK grund til at kalde dig historieløs - eller?
Jeg læser nu ikke din refereret sætning som værende med den betydning at Tottenham og Manchester City nu pludselig er en del af det segment man kaldte for "The Big Four" tilbage i 00´erne, men at disse to klubber nu formåede at ende i top-4. Helt ligesom de andre linjer i det jeg reciterede fortæller.

At du mener jeg er historieløs fordi, at jeg ikke behøver at bruge et eller andet fancy buzzword om en bestemt tidsperiode i Italiensk fodbold, siger da i den grad mere om dig end det gør om mig. Jeg kender udmærket til denne periode, men hvor jeg mener at det er pisse hamrende ligegyldig om perioden populært kaldes for det ene eller det andet. Det gør mig jo ikke til historieløs.

Det er især ligegyldigt hvis man så et par årtier senere skal diskutere om man eventuelt skal plagiere selvsamme betegnelse omkring det nuværende magtforhold.
..
@Stankovic
Nu står der jo "....a shift in structure...". Det er vel svært at fortolke som andet end det jeg siger.

Hvad mener du det siger om mig?
Og forklaer lige hvordan du kommer frem til at det er et "fancy buzzword", som du så fint beskriver det? Hvad er den ikke-fancy normale betegnelse?

Jeg vil dog alligevel våge mig ud i at påstå at du ikke helt har styr på din historie. "De Syv Søstre" henviser ikke til en historisk periode, men syv klubber der dannede toppen i italiensk fodbold i perioden hvor begrebet opstod.

Sidste del af dit indlæg er jeg dog ganske enig i. Min pointe har jo også hele tiden været at det ikke giver mening, idet begrebet omtaler syv klubber der (samlet set) ikke længere danner toppen i italiensk fodbold.
annonce