Snak

Mere indhold efter annoncen
Ved at oppuste værdien for unge spillere som ingen har hørt om kunne Juventus foretage andre handler de egenligt ikke have råd til. I alt ca 42 handler er under review.


Det mener jeg, flere italienske klubber har gjort. Napoli har solgt serie B og C spillere fra deres reserve- og ungdomshold til pæne millionbeløb, som spillerne næppe er værd.

Lidt af et ´pyramidespil´ klubberne har gang i, hvor de både køber og sælger til overpris for at ´sminke og snyde systemet´. Lidt ligesom når Pjanic og Artur går til oppustede priser for at få nogle pæne balancer ift. FFP (men det er lidt noget andet).
Edge lord
Ja, bla Napoli undersøges i samme sag. Officielt blev Osimhen handlet til 85 mio Euro. Men Napoli betalte kun 36 mio og lod 4 ungdomsspillere indgå i handlen. De havde tilsyndeladende en samlet værdi på næsten 50 Mio Euro selvom ingen kender dem.
Sku egentlig noget af en underskudsforretning det har været for Juve at have Ronaldo på besøg
Altså, indtil videre er der kun en efterforskning igang, og ingen reelt dømte. Her på tråden og foraet taler i som om det er fakta. Det er så ikke bevist endnu, og et hemmeligt dokument? Det er rygter, før de finder sådan et forbliver det rygter, som ikke kan baseres på en skid.

Personligt er jeg træt af at så mange altid tror hvad nyheder kommer frem med af rygter, er 100% sande, uden nogen form for kritik af noget som helst..
Fuffu

det ændrer ikke på at det ser ret sort ud for juve hvis man følger medierne i italien. chievo blev som skrevet frarukket 3 point for noget der var langt langt mildere, så juve er nok lidt bange. det ronaldo ophold har de nok virkelig fortrudt i juve. de fik intet godt ud af det....
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Sjovt mmahen, for du har givet udtryk for samme holdning i en anden tråd.
Engang en snydepels, altid en snydepels.

Jeg er gammel nok til at huske fodbold i 80´erne, og jeg kan ikke komme på nogen klub i Europa eller udenfor, der så ofte er så meget indblandet i så mange skumle affærer som Juventus.

Fra tydelig matchmixing i 80´erne og 90´erne (Juventus var bestemt ikke alene om det dengang i Italien, kigger på dig Roma, LAzio, Napoli, Inter og ACM), over Calciopoli til European Superleague til kreativ bogføring.

Snyd og bedrag ligger bare i Juventus DNA.

Bare én tilfældig reference
https://www.youtube.com/watch?v=S0-yOf12ALw&list=RDCMUC15xvjuMll6jNkCj8a3CAFA&index=1
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
Hvad så er Den Gamle Dame klar til at spille om første pladsen i gruppespillet?
annonce