Snak

Mere indhold efter annoncen

Juventus forlænger med Quagliarella

man 30. apr 2012
Den italienske angriber Fabio Quagliarella har forlænget sin kontrakt med Serie A-klubben Juventus med et år, så den nu løber til sommeren 2015.

Læs hele nyheden her
Godt at se, at der arbejdes på at fastholde den nuværende trup og krydre den med forstærkninger på toppen, det har vi brug for.

Men for få også forlænget Del Piero med en sæson mere, i min optik vil han været guld værd i en sæson med ChL-kamp og fokus på tre turneringen...

Kom så, Juve få ham på plads.

Forza Juve.
Quagliarella gør det udmærket og er en god reserve.

Men generelt er jeg lidt skeptisk m.h.t. at lave kontrakter på mere end 2-3 år til spillere, der nærmer sig de 30 år. Quaglia har til tider været skadesplaget og han kunne sagtens være den type spiller, som ikke er meget værd i 31-32 års-alderen. Jeg havde nok ventet med at forlænge hans kontrakt med yderligere et år. 2014 mener jeg var en lang nok kontrakt, der er immervæk to år til og hvem siger, at han er lige så god om to år?

Juve har i forvejen dårlige erfaringer med lidt for lange kontrakter til spillere i 30-års-alderen. Amaurí, Iaquinta o.s.v.

@Juve1897:

Del Piero stod i aftes frem på italiensk tv og gjorde det klart, at Pokalfinalen den 20. maj bliver hans sidste officielle kamp for Juventus. Så jeg tror ikke, der er meget håb om en forlængelse med Il Capitano.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Del Piero sagde vel blot, at kampen mod Napoli – som det ser ud nu – er hans sidste i Juve-trøjen?

Selvom det i flere medier er blevet lagt ud som om, at det endegyldigt er hans sidste, så tyder hans formulering i mine øjne snarere på, at han endnu ikke har opgivet håbet om en forlængelse.

Hvad angår forlængelserne med Matri og Quagliarella, er en nok ikke helt uvæsentlig årsag, at de – alt andet lige – sikrer €2-3 mio. på bundlinjen. Det er der hårdt brug for pga. FFP.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
annonce