Snak

Mere indhold efter annoncen
Foyemoe - Det er noget pjat at sige, at Buffon tudede efter kampen mod Atletico. Her er hvad han sagde efter den kamp:

http://football-italia.n…-more-risks

Vil du høre en tude, er det jeres allerkæreste kaptajn:

http://www.juventusdanma…hjaelp.html
Årrrrrrh ha, hvor er det ved at være trættende, at høre på folk snakke om dommertække, når det drejer sig om Juventus. Det er det eneste folk kan komme med, når de prøver at svine klubben. Rækker jeres intelligens ikke længere end det?
ALLE klubber får jo tvivlskendelser mod sig og med sig i løbet af en sæson, så tingene går lige op i sidste ende. Det er en del af fodbolden, så lev med det.
Desuden fatter de fleste mennesker slet ikke hvad calciopoli sagen går ud på, og hvilke sandheder der er kommet frem, efter sagen er blevet forældet. Læs op på det, hvis i vil bruge det i jeres kommentarer, inden i gør jer selv til grin.

Når det er sagt, var det en rigtig uheldig kamp for dommeren. Han mistede hurtigt grebet om kampen, og dømte 3 tvivlsomme straffespark. Hertil vil jeg tilføje, at Roma skyder sig selv SÅ meget i foden ved det første. Kridtstregen ved frisparket er tegnet op inde i feltet, så hvis han mener der er arm på, så SKAL han dømme straffe. Det kan godt være at Maicon er hoppet lidt frem, men det straffespark er selvforskyldt!!!
Pogba-straffesparket er yderst tvivlsomt, og personligt mener jeg at det bliver begået et kussehår uden for stregen, så der nok skulle have være frispark i stedet. Totti-straffesparket er også ikke-eksisterende i min bog. For det første er bolden slet ikke i nærheden af situationen, og for det andet er Totti skide snu, da Lichtsteiner holder om han, gør han det samme, og trækker Lichtsteiner ned over sig. Det er rutine, men ikke et straffespark.

Til sidst vil jeg sige, at det er en kæmpe fornøjelse med disse topkampe. Det er godt for italiensk fodbold at styrkeforholdet mellem Juventus og nogle konkurrenter bliver mindre, så vi får disse pisse fede kampe. Kampen havde jo alt det man ønsker sig af en topkamp.
#Fino Alla Fine Forza Juventus
Rækker jeres intelligens ikke længere end det?

Du definerer nemlig hvad der er fornuftigt at diskutere. Hvis du nu tænkte over hvorfor emnet konstant bliver vendt, kunne du måske også komme frem til flere resultater end at alle de ikke-juve-fans tager fejl gang på gang. At forvente perspektiv fra en person der sidder og kalder folk for dumme for at have en anden mening er måske også lige lovligt meget at forlange.


Jeg siger ikke at der ikke var straffe i Maicon situationen, men at bruge argumentet "han står i feltet" er jo manglende forståelse for anatomi. Hans albue er et stykke foran kroppen - ergo afgører "skummet" på jorden ikke en hujende fis.


For det første er bolden slet ikke i nærheden af situationen, og for det andet er Totti skide snu, da Lichtsteiner holder om han, gør han det samme, og trækker Lichtsteiner ned over sig. Det er rutine, men ikke et straffespark.


Om bolden er i nærheden har ingen relevans.
At forvente perspektiv fra en person der sidder og kalder folk for dumme for at have en anden mening er måske også lige lovligt meget at forlange.

Så vidt jeg kan se, har jeg ikke kaldt nogen for dum? Jeg ønsker bare lidt bedre argumentation. Ligeså snart folk får modspil når samtalen drejer sig om Juve, smider de kortet "Jamen de har også betalt dommeren" og lignende ligegyldige argumenter. De udtaler sig om en sag, de tydeligvis slet ikke har sat sig ind i, og det er i min verden lidt små-uintelligent. Du går jo heller ikke til eksamener uforberedt?

Hvad angår Maicon-sagen, så ville Roma have argumenteret for det samme, hvis det havde været i den anden ende, og helt sikkert fået det pga. kridtstregen. Dommeren skal træffe en beslutning, og det giver god mening for ham at dømme straffe, når stregen er tegnet i feltet, det kan man ikke klandre ham for. Er sikker på at fleste dommere havde dømt den.

Om bolden er i nærheden har ingen relevans.

Jo det har faktisk relevans, for der sker forseelser i feltet på ALLE dødbolde, og dommeren dømmer normalt dem hvor bolden er i nærheden.
#Fino Alla Fine Forza Juventus
Jeg snakkede med en Juventus fan i dag - En ting vi i hvert fald kunne blive enige om var at Lichsteiner lavede et tåbeligt straffe, men det er der tydeligvis forskellige meninger om, hvilket selvfølgelig er forståeligt set i lyset af kampens kaotiske forløb.


At gentage at Juventus har gjort sig skyldige i umådelig dårlig stil tidligere er vel ikke så grotesk som du gør det til, at det så bliver lagt lidt anderledes ud er en anden snak. De har tidligere gjort en del for at påvirke dommeren/ påsætningen af dommere. At noget ikke er ulovligt betyder ikke at det ikke var usmageligt.
Jeg er ikke i tvivl om at et utal af Juventus fans ville tage samme standpunkt som en del Roma-fans har taget herinde - Hvis de sad med en følelse af at alt tvivl falder Juventus til gode.

Lige så svært du har ved at forstå at Roma-fans kaster om sig med de uendelige bestikelses-beskyldninger - Lige så svært har jeg ved at se hvorfor Juventus fans ikke kan anerkende at de ikke havde vundet kampen hvis sol og vind var blevet fordelt lige denne gang og at de i løbet af de sidste par Roma-Juve kampe i hvert fald ikke er blevet snydt.

En helt anden og væsentlig sjovere ting - Skaf en ordbog til ham der kaldte Roma for en provinsklub :)
Alligevel utroligt, at nogen kan være så virkelighedsfjerne og dybt afhængige af en tro på konspirationsteorier, at de kan få tre reelle mål til at blive til nul i deres verden, så resultatet burde være en 0-2-sejr.

Både Maicon og Pogba er på kridtstregen og dermed absolut og uden for diskussion i feltet efter reglerne, altså straffe.

Målet ved Vidal er som nævnt et skøn, men det er tydeligt, at Roma-keeperen reagerer på skuddet lige med det samme, hvorfor Vidal selvfølgelig ikke forhindrer ham i at "spille bolden", hvorfor der ikke er offside. Der var heller ingen protester efter målet - kun fra fansene.Gå i seng, Firefoz. Du er tydeligvis træt.
Mojn do!
Som altid skarp og et højt niveau, du ligger for dagen, Foggy.
Ja, det er jeg jo nødt til, når du er spejlblank.

Begge Juves straffespark var uden for feltet. Det dokumenterer billederne fra kampen.
Mojn do!
Juventus er for italiensk fodbold hvad Berlusconni er for italiensk politik; en kæmpe korrupt skandale.
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
annonce