Snak

Mere indhold efter annoncen

Juventus sejrede til sidst og kravlede op på tredjepladsen

Skrevet af bold
lør 7. jan 18:57

Danilo scorede sejrsmålet for Juventus lørdag aften i 1-0-sejren over Udinese i Serie A.Læs hele nyheden her
Skrevet af Promo
Rettelse. Før kampen var Juve på 3. pladsen. De er lige nu på 2. pladsen med 1 point ned til Milan, som mangler en kamp.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Careca
Typisk Juventus. 1-0 i sidste øjeblik
Skrevet af Juventino45
Ubegribelig startopstilling. At Allegri bl.a. fortsætter med McKennie på kanten er mig en gåde. Holdet der slutter kampen burde have startet den. Naturligvis beskytter man stadig Chiesa, så han langsomt spiller sig tilbage, hvilket er fornuftigt. Og så må spillere som Locatelli og Milik da snart ramme noget der minder om god form, mens Rugani, McKennie, Kean og Sandro ikke hører til på dette niveau.
Skrevet af Mr Andersen
Røvkedeligt Allegri. Spil nu noget offensivt fodbold. Du har jo et vildt holde. Med et par gode køb er de jo et top 7-8 hold i verden.
Skrevet af Juventino45
Mr Andersen

Det kunne helt sikkert gribes anderledes an. Håber snart Allegri er fortid. For mig er det utilgiveligt, at Juve står så langt tilbage på hjemmebane mod et yderst gennemsnitligt fodboldhold. Det er ganske simpelt for uambitiøst af Juve,
Skrevet af Bobbymo05
Fem sejre i streg i ligaen med rent bur i alle fem bl.a. sejr på 3-0 mod Lazio og 2-0 mod Inter. Det kan man ikke klage over.
Skrevet af Mr Andersen
Enig Juventino.
Et par nye backs med fart bør stå højt på ønskesedlen.
Og overtal gerne Di Maria til et år mere.
Troede ikke jeg skulle sige det, men giv Rabiot, hvad han kræver og behold ham. Han har løftet sit spil markant, og har et vildt drev med bolden.
annonce
0