Snak

Mere indhold efter annoncen

Kæk Guardiola om klager: Tag til Maldiverne

lør 30. apr 2022

Manchester Citys cheftræner Pep Guardiola har ikke så meget tid til Jürgen Klopp og Liverpools klager over det tætte kampprogram i Premier League og joker med, at han ville tage til Maldiverne, hvis han kun kunne overskue en kamp om ugen.Læs hele nyheden her
Nej du har ikk noget at gøre med det. Men du vælger da alligvel at bruge taletid på det. Så noget må jo gå dig på lille pep haha.
Der går da heller ikke en kamp uden Klopp brokker sig over kampprogrammet. Utroligt at han har forlænget når han er så trist over dét.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Utroligt at han har forlænget når han er så trist over dét.

Jeg tænker, at det er det gode vejr der lokker. Når det ikke blæser for meget selvfølgelig ;-)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Pep er klasse !
Nisi Dominus Frustra ...
Hov hov, Dhivehi Premier League er altså ikke sådan st kimse af!
Stop dig selv Pep. Det er så let at sidde og sige det er nemt når man har uendelige blodpenge at købe en bred trup for og får lov til at snyde fodboldens lovgivning hver eneste gang man bliver taget i at snyde.
@Jakobsen86 Enig. Kunne ikke have skrevet det bedre selv.
Hvis alle managers lod være med at sige noget for at fremstå bedre i medierne ville UEFA, FA, Premier League, FIFA og alle de andre være endnu mere ligeglade med spillerne når de fastlægger programmet. Det kan godt være at der sidder nogle supporters af andre klubber og opfatter det som klynkeri, men tror i skal være glade for at Klopp kæmper en kamp for spillervelfærd.

Men okay, han er jo rød, så i skal selvfølgelig være uenige i alt han siger, det er klart.
Hvis der er noget i City jeg kan lide så er det Pep, og self. også hellere City over United. Men af Liverpool og City er jeg helt klart til Liverpool, f*** Manchester all the Way :)
Alle har set, hvor mange skader vi har fået de seneste uger. Vi ender med at tage livet af spillerne, siger Guardiola. Cheferne i fodboldforbundet er nødt til at reflektere lidt over det

De er nødt til at beskytte spillerne. Det er dem, som tilskuerne kommer for at se på. Her i England beskytter man ikke spillerne. Man er nødt til at se på kvalitet frem for kvantitet

- Pep Guardiola
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
annonce