Snak

Mere indhold efter annoncen

Kæk PC: Pænt af Daramy ikke at ydmyge mig

Skrevet af bold
ons 3. aug 12:00

Peter Christiansen siger med et stort smil, at det er godt, at Mohamed Daramy ikke har fortalt, hvor mange sms'er FC København-sportsdirektøren har sendt ham de seneste måneder.Læs hele nyheden her
Skrevet af Tom Wanks
"- Vi skal bruge mange spillere, for vi har et sindssygt vigtigt efterår. Nu har vi endnu et våben og endnu en spiller med stor kvalitet og lidt mere til træneren at vælge imellem."
Endnu større flaskehalsproblematik, endnu mere kompleksitet, endnu flere støtteopgaver og endnu mere usikkerhed om dén start11´er, som JT ikke kan (få ro til at) udvikle. PC er igang med at ydmyge sig selv og klubben, og desværre får han opbakning til det. Synd at Mo skal være midtpunkt i endnu en farce, hvor kravet er omgående præstation, på et hold der savner ramme og retning.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af BeerBellyBoy
Start 11 er vel mere på plads nu. Grabara (skadesfri), Falk, Claesson, Biel og Mo er vel fast startede, mens Lerager, Boilesen, VK og Vavro er garanteret en masse spilletid. Så er der to startpladser og indskiftningerne at slås om.
Skrevet af Taco mix
FCK spiller med 3 offensive pladser. Dertil er:

Daramy
Roony
Karamoko
Claesson
Amoo
Mukairu
Bøving
Singh

Peb Biel
Hakon Haraldsson
Orri Osskarsson
Babacar

Det er jo fuldstændig vanvittigt mange spillere, hvis alle er klar. Især med tanke på, at jeg stadig kan sidde og føle I mangler en angriber. Det er rent gak gak med alle disse offensive kræfter. Orri må I da snart få på banen? Som indhop i det mindste?

Midtbanen med 3 hvor det er Lukas Lerager, Rasmus Falk, Zeca og Isak der kæmper om pladsen er fin, og ingen er tilfredse med at sidde på bænken, men giver konkurrence og ro på ved skader.

Men offensivt er der 12 mand til 3 pladser, og der bliver nok hentet en angriber mere fra den kække PC. Det minder om Evertons rod, men tusind offensive spillere der blev en sandt virvar af dårlig steming og resultater, der var ved at koste dem deres tilstedeværelse.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af weeman05
Tilgengæld ydmyger PC hele FCK
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af Laslos
Fantastisk så mange utroligt dygtige mennesker med potentiale til at være både træner og sportsdirektør, der ytrer sig på dette medie, som efterhånden nærmer sig Nationen på eb.dk i niveau.

Jeg står uforstående overfor, hvorfor der ikke er flere, som rent faktisk besidder et job med sportsligt ansvar ud fra deres kompentence i en professionel fodboldklub i Danmark.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Laslos

Hvad bidrager du med til debatten?

Jeg kan godt forstå mange er uforstående overfor den overflod af kantspillere der er i FCK nu. Når det helt tydligt ikke er der deres største mangler er.
De må jo mene dem de har i truppen ikke er gode nok. Men det er da en enorm udgift at have rende rundt til kun at spille reservekampe
Skrevet af Gmh0001
Grabara

Diks-Vavro-Boile-VK

Zeca-Falk-Biel

Claesson-Baba-Mo

Bænk:
Kalle
Jelert
Kocho
Ankersen
Rooney
Lerager
3xislændinge

Glæder mig helt vildt til VK og Daramys samarbejde på Venstrekanten.

FCK har brug for en bred trup, så der skal nok blive rigeligt med spilletid til de næste i køen. Herligt ikke at skulle være vidne til endnu en halvsæson, hvor det mest offensive indskiftning FC kunne lave, var at skifte oikonomou ind på toppen.
Dejligt med konkurrence der holder truppen skarp hele sæsonen og giver plads til at spare spillere.
Skrevet af Laslos
Kan debatten ikke være pisse ligemeget, når vi ikke har hverken sportslig indsigt eller kompetence til at forstå hvad der skal til.

Ja - PC & Co har skudt med spredehagl, men alligevel er FCK nu mestre med +50-100 mio kr. ift. at blive nummer to.

Lad os nu se, når vinduet lukker og så kan vi alle spille vældig kloge igen på status.

Mon ikke Singh(håber du bliver rask), Karamouko, Mukairo, Bøving(forhåbentlig udlejning) mm er kommet på plads til den tid.
Skrevet af Zinras
Man behøver såmænd ikke være sportsdirektør for at vide at en virksomhed ikke skal investere i flere aktiver end den skal bruge. Det er især sandt når disse aktiver er bundet op på enorme vedligeholdelsesomkostninger (løn, træning, diæt, risiko for skader, personale der kan bruge deres tid på at optimere andre spillere m.m.) og ikke leverer noget slutprodukt.

Det er jo ikke en børnehave hvor alle skal have tid og plads på banen: Der er mange der spilder deres tid og talent, på og udenfor banen, fordi FCKs træner og sportsdirektør ikke kan finde en ordentlig sammensætning. Desuden er det meget sjældent at spillerlån ikke koster ejerklubben penge, idet der næppe er nogen under FCKs økonomiske niveau der kan eller vil bære de omkostninger alene.
Skrevet af Laslos
Således beriget går jeg meget klogere videre i livet.
annonce
0