Snak

Mere indhold efter annoncen

Kæk Zorniger: Tillykke, Bo - sådan føles det

søn 22. maj 2022

Alexander Zorniger ønsker tillykke til Bo Henriksen med det mistede mesterskab. Det er sådan, det føles, siger tyskeren med et smil.Læs hele nyheden her
God stil :-)
Fed udtalelse. Respekt…
Vi glemmer at Zorniger smed mesterskabet ved at udskifte Hany Mukhtar, hvilket var med til at vende kampen
Jeg forstod aldrig helt hvorfor Bo Henriksen dengang havde behov for at fejre 2-2 målet, som havde de vundet mesterskabet.

Forstår godt, at Zorninger lige skulle af med den kommentar...
Det var da helt vildt, hvor mange der åbenbart har Bo Henriksen til at bo gratis til leje ovenpå.
At Bo smider den lille chance for at vinde guld ved at spille 2-2 med Brøndby er da på ingen måde sammenlignligt med at Brøndby reelt smed mesterskabet i næstsidste spillerunde i 2018. At Bo fejrede det med at sprinte en halv banelængde havde vel noget at gøre med at Brøndby og Horsens havde spillet én nedryknigsgyser tilbage i sidste spillerunde af 2013 og det her kunne tolkes som payback. Kampen er jo nærmest blevet legendarisk for den neutrale fodboldfan. Kampen i Herning for et par uger siden når slet ikke Horsens-Brøndby kampen til sokkeholderne.
Ahh det kan vidst ikke helt sammenlignes.

FCK var jo stadig foran selvom FCM havde slået Brøndby
Hvad er det egentlig for et Mesterskab FCM smed mod Brøndby? Selv med en sejr, skulle de håbe på at FCK kikser og det har de da ikke gjort siden FCM vs Brøndby mig bekendt?
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Morsom, men indebrændt udtalelse af Zorniger. Fcm har åbenlyst for alle ikke smidt noget mesterskab i år - de har tværtom halset efter fck de seneste 14 runder.
Haha ja klart Zorninger virker indebrændt. Helt vanvittigt indebrændt efter at have fejret et mesterskab på Cypern. Tror folk har svært ved at læse (skrevet med et smil på læben ;) )
Når FCK Vinder Idag havde Brøndby kampen absolut 0 betydning... Er er statistisk faktuelt for at lyde som en irriterende type. Nej mesterskabet blev afgjort da vi i FCM smed 15 point på 8 runder imens, FCK var inde i en rigtig god stime hvor de vandt alt... At vi i FCM så har haft et godt mesterskabs spil hvor vi har indhentet flest af de tabte point er selvfølgelig fedt. Men der ikke blevet smidt noget mesterskab her indenfor senest mange runder. Og det blev heller ikke afgjort i 1 bestemt kamp.
annonce