Snak

Mere indhold efter annoncen

Kæmpe brølere og stort comeback da Real bankede Liverpool

tir 21. feb 21:55

Der var godt spil, store brølere og flotte scoringer, da Real Madrid vendte 0-2 til 5-2 mod Liverpool i et voldsomt underholdende Champions League-opgør på Anfield. Læs hele nyheden her
Gad vide hvornår den der “hævn” kommer, som Liverpool og deres bøvede fans altid snakker om?
Det er jo en sikker sejr hver evigt eneste gang, og i dag endda en total ydmygelse på Anfield.

Vinicius viser hvorfor han er en af verdens allerbedste, og Benzema er tilbage! Får forsvaret lige hanket op i sig selv - som virkeligt halter gevaldigt - så giver det optimisme for resten af sæsonen.

¡Vamos!
Fuldstændig outstanding præstation på en af vanskeligste udebaner, der findes! Fabelagtigt simpelthen!
Adskillige 10/10 præstationer! Vinicius, Valverde, Modric, Nacho falder en ind. Ja Nacho. Han kommer ind fra bænken og er helt forrygende.
Men Valverde wauw. Han er en maskine! Modric på det sidste mål!
Godt udgangspunkt inden returen.
Vel forventet af Liverpool. Klopp er fyret inden længe - omend jeg synes det ville sætte dem endnu længere tilbage, men måske er der bare ikke mere gnist.
Hørte et snakk om at Liverpool var friskmeldt :)
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
PLEASE lad os trække Liverpool hver evig eneste sæson i Champions League
Skør kamp.

Liverpool ligeså ringe som Laudrups stemme var sløj.
Somos los reyes de Europa! Smuk indsats
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
You´ll never walk alone. Lots of losers will walk with you.
Kæft hvor blev liverpool sat på plads. direkte elendigt hold. de blev flækket midtover på hjemmebane på den måde. deres tid er over. 7 år med klopp, og de vandt 1 premiere league, og en enkel chl. uha for en epoke...... liverpool knækker og ryger med garanti udenfor top 4 nu.
Tak skal du have for en bizar kamp. Virkelig underholdende - eller nok mere frustrerende for Liverpool fans. Real Madrid er virkelig gode, når de spiller mod hold, der tør at danse med. De spiller i La Liga nærmest konstant mod en meget lavtstående parkeret bus, som de til tider har svært ved at bryde ned og kun får brudt ned cirka 7 af 10 kampe for tiden.

Alisson og Courtois er de største memes på deres drop. Jeg kan ikke forstå man kan være så stor en boldmongol, når man spiller fodbold næsten hver dag. Det gælder begge, men især Courtois. Alisson er bare en klovn og har ikke engang evnen til at se på Vinicious bevægelse, mens han finder ud af om han skal sparke væk eller tage et træk. Manden lukker sine øjne og håber på det bedste. Virkelig elendigt.
annonce