Snak

Mere indhold efter annoncen
@fodboldministeren

Hvad er det du skriver?

Barca var heldige med at få 2-2 hjemme mod Man United og så argumenterer du for, at det kun er City der kan byde Real og Barca op til dans???

Liverpool har en skrækkelig sæson og er pivringe i år og med det argumenterer du for at La Liga er foran PL?
I øvrigt manglede United jo Eriksen, Martial, Beek, Antony, Sabitzer og Lisandro Martinez.

Stram nu lige lidt op
Er bestemt ikke tilhænger af Real Madrid, men de beviser bare at topniveauet stadig er højere i La Liga, end i PL.

Nu var det så heller ikke Arsenal eller Manchester City som Real Madrid mødte, men nummer 8 i PRL. Havde du konkluderet det samme hvis rækkens nummer 2, City, havde slået 8´eren i La Liga, Mallorca, med samme cifre?
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Synes flere snakker om magtdemonstration og hvor gode Real var. Liverpool har mere boldbesiddelse, skaber en stor chance mere og har også en relativ stor fordel på xG med 2,1 - 1,7 (alt efter hvor man helt præcist kigger henne). Første halvleg helt specifikt er den 1,9 - 0,6.

Real Madrid var kyniske, præcis som de var sidste år, og den bliver svær for Liverpool at komme tilbage fra, men hvis kampen på Bernabeu kommer til at foregå som 1. halvleg på Anfield gjorde, så er det ikke umuligt at Pool kommer tilbage med lidt mere held i begge felter.
Barca spilede ikke deres bedste kamp mod man united, men det skyldtes også nogle underlige dispositioner fra Xavi. Havde man startet med Christensen og Balde, havde det været en hel anden kamp.

Det ville være synd at sige Barca gjorde det, Man Utd var markant bedre. Og hvis Xavi havde brugt Ter Stegen som angriber havde de vundet 10-0.
Det er simpelthen en snedig måde at forsøge at degradere Real Madrid på ved at kalde dem et CL hold. Det er de facto verdens bedste klubhold. At de ikke vinder La Liga hvert år kan der være andre forklaringer på.
Gomez må have mareridt om Vinicius det næste år. Han blev krøllet sammen og smidt væk. Hold kæft en klasseforskel
Det er meget imponerende at vende 0-2 til 5-2 på udebane mod et hold som Liverpool. Real Madrid er som sædvanligt utroligt stærke når det hedder CHL, og returkampen bør være en formsag med en 5-2 føring i ryggen.
Et på mange måder vidunderligt resultat
Har ondt af ??
De mødte jo bare et bedre hold, denne gang
annonce