Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvorfor i alverden stillede Liverpool sig ikke tilbage og lod Real løbe når de kom foran 2-0? Jeg ville kunne forstå deres taktik hvis det var en kamp mod Southampton, men dette var Real Madrid..
Helt fint her, men det Ole om jo fordi men var foran og så har mere overskud og det er fan vilde med. Men se nu kampen i sted for, end som de fleste andre der bare lytter til journalisterne og experterne. De kigge kun på resultatet.
Er bestemt ikke tilhænger af Real Madrid, men de beviser bare at topniveauet stadig er højere i La Liga, end i PL. Barca spilede ikke deres bedste kamp mod man united, men det skyldtes også nogle underlige dispositioner fra Xavi. Havde man startet med Christensen og Balde, havde det været en hel anden kamp. Desuden var busquets og især Dembele savnet, da de sad ude med skader. United manglede vel kun Eriksen. Som jeg ser det er det kun City der kan spille op med Real og Barca. Ikke engang Arsenal som fører PL, ville gå videre mod nogen af de to.
Real er bare et CL-hold, de ejer den turnering.
Respekt for real Madrid.....menJ a I er ikke bedre lige nu liverpool arghhhhhhhhhhhhhh bliver frustrerende over jer...håber I rykker ned så i kan vågne op...siger jeg efter jeg har været fan i 45 år..og ved i er et af verdens bedste hold....
Dejligt at se vini spille fodbold! Han kan så meget når han koncentrerer sig om det og ikke skal filme, brokke sig, være showman osv.
mere af det tak.
I øvrigt syntes jeg camavinga virkelig har fundet sin plads på holdet. Han har hele tiden haft det svært bag kroos og modric, men når en af dem er skiftet ud med ceballos eller valverde så fungerer det bare for ham! Tegner godt for generationsskiftet.
Carvajal har jeg afskrevet mange gange men manden kan ligesom resten af de gamle stadig hive sig selv op når det virkelig gælder.
Men det er stadig real madrid som har kæmpet med at spille gode kampe og liverpool kan hvis de rammer dagen altid score 4-5 mål.
Jeg er ikke skråsikker på real går videre selvom de ikke må smide den, dertil har jeg set for mange svingende præstationer :)
7 år med klopp, og de vandt 1 premiere league, og en enkel chl. uha for en epoke...... liverpool knækker og ryger med garanti udenfor top 4 nu.

@bruger324

Shiiit for en udtalelse. Manden har gjort alverden for Liverpool.

2015/2016
EFL Cup runners-up
Europa League runners-up

2017/2018
Champions League runners-up (Taber vel primært takket være Karius)

2018/2019
Champions League vinder
UEFA Super Cup vinder
FIFA World Cup vinder

2019/2020
Premier League vinder

2021/2022
FA Cup vinder
EFL Cup runners-up
FA Community Shield vinder
Champions League runners-up

Klopp har altså vundet 6 trofæer til klubben og været i yderligere 6 finaler, heraf 2 i CL efter en periode på mange år uden trofæer. Ja, han har kun vundet PL og CL én gang i perioden, men vi snakker altså om verdens stærkeste liga og turnering og derfor vanvittig konkurrence. Han har gjort det vanvittigt godt. PL er propfyldt med stærke hold, så at forvente meget mere end han har udrettet er jo helt ude i hampen. Hvad er en epoke for dig? Er det når man Guardiola bliver udstyret med ubegrænsede oliepenge og derved kan købe hvad han har lyst til og på den måde have langt bedre forudsætninger for at vinde trofæer?

Hans statistikker taler da 100 procent for sig selv - Og nej, jeg er ikke Liverpool fan. Men Klopp skal da være velkommen i Tottenham :)
Nu spillede Real jo netop ikke mod et topniveau hold pt fra PL. Men skarp set ud fra en kamp
Ingen skam at tabe til verdens største klubhold
Magtdemonstration
annonce