Snak

Mere indhold efter annoncen
FuCK 🤣i er så ringe
YNWA explained:

You
Never
Win
Anything
Modric er 37 år!! Har ingen ord for vild den mand er. Fantastisk fodboldspiller. Han bliver så savnet i Real når han en dag stopper. Derudover så var det simpelthen et fantastisk comeback fra Real Madrid og nøj hvor spillede de dejligt fodbold til tider i anden halvleg. Super udgangspunkt til returen!
Hala Madrid
5 mål på Anfield, simpelthen klasse! Man nåede lige som fan og tænke “fuck” da Liverpool så hurtigt scorer til 2-0, det gjorde jeg hvert fald.

Men så rumsterede de famøse remontadas alligevel i ens baghovede, og hvilket comeback.
Liverpool er ikke sultne mere, vi skal have en ny midtbane ASAP -Darwin og Gakpo på bænken, og ind med Bobby og Jota. De eneste offensive spillere som vil det mere end dem på banen i aftes.

Specielt Bobby - Han kunne hjælpe Fabinho og Master of Back pass (Henderson) på midtbanen og lette presset lidt…men næh nej Jürgen ville andet…

Eneste grund til Henderson spiller er fordi han er kaptajn, og tror han er Gerrard…håber satme, at han glider i sit eget sved som Gerrard gjorde 🤬😡
Er bestemt ikke tilhænger af Real Madrid, men de beviser bare at topniveauet stadig er højere i La Liga, end i PL. Barca spilede ikke deres bedste kamp mod man united, men det skyldtes også nogle underlige dispositioner fra Xavi. Havde man startet med Christensen og Balde, havde det været en hel anden kamp. Desuden var busquets og især Dembele savnet, da de sad ude med skader. United manglede vel kun Eriksen. Som jeg ser det er det kun City der kan spille op med Real og Barca. Ikke engang Arsenal som fører PL, ville gå videre mod nogen af de to.


Vildt nok at have behov for at snakke om en helt anden kamp i denne tråd. Jeg gætter på han mener dommeren i den kamp ikke fik en pose penge i rette tid og det er derfor united var så heldige.
Pool er simpelthen en fornøjelse at følge. Efter et par år hvor alt går i deres retning er de tilbage på deres reelle niveau som vi primært har set de sidste 30-35 år. Jeg frygter sket ikke Pool, og jeg ser hold som Arsenal, spurs, Chelsea og City som langt større konkurrenter. Havde dog gerne set Pool komme lidt længere i chl, da det havde slidt mere på truppen. Nu får de ro til PL, og det er ikke hensigtsmæssigt. Omvendt er alt håbe ude for dem ift. at vinde titler. GGMU
Hvor er det cringe, når de danske Real Madrid "fans" i tråden, prøver at smide om sig med de spanske gloser.
Så er det også cringe, når du skriver noget på engelsk.
Mon Klopp ryger på porten inden længe? Det ville være poetisk, hvis United basker dem på Anfield om et par uger og han derefter får sedlen. Klopps 7. sæson er skudt i gang.
annonce