Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Doktor Nollert
Fortjent eller ej, men Brasilien hoppede i den Kroatiske fælde, og kom til at spille langsomt og uinspireret. Kroatien er simpelthen mester til at skabe en dårlig kamp.
Men de vinder på det, det må man give dem.
Skrevet af Andersen1447
@Ashley´s Army
De kan jo ikke ryge ud længere. Uanset udfaldet af næste kamp, så skal der jo minimum spilles bronzekamp.

Mon ikke du godt forstod hvad jeg mente? Men for tungnemme personer som dig, så lad mig da omformulere: Håber Kroatien taber den næste kamp, så de blot skal spille en ligegyldig bronzekamp.
Skrevet af læderkuglen
Kroatien kontrollerede størstedelen af dagens kamp og Brasilien scorede ikke på deres gå, Ken ok chancer. VMs stærkeste kollektiv. VMs stærkeste forsvar. Helt fortjent sejr trods alle tudeprinsesserne herinde som tror et hold blot skal bedømmes på angrebet og sjove sejrsdanse.
Hvis Danmark havde slået de gule med samme stærke taktik havde I alle været ellevilde.
Skrevet af BryanFury
For mig er en miniputnation en nation, der ikke har ry for at være med fremme og sjældent præsterer noget nævneværdigt. Kroatien har trods alt præsteret solidt i mange år.Det er så også kun dig selv der snakker om miniputnationer.

Og hvordan hænger din kommentar her sammen med den før hvor du skrev de ikke ville gå videre fra gruppen når modric og Brozovic stopper?? Deres talentudvikling er misundelsesværdig.
Skrevet af Memoryhof
Når man har nået min alder, så virker det altid som om VM i fodbold stopper den dag, hvor Brasilien ryger ud.
Sådan også denne gang. Men så alligevel ikke helt på samme måde, som tidligere. Nu er der jo, for det første, gået 20 år, siden Brasilien sidst blev verdensmestre. Og man kan jo, på den baggrund, spørge sig selv, om de stadig er en af de HELT store i international landsholdsfodbold?
For det andet, så havde de denne gang (som et par gange tidligere) Neymar med, som holdets absolutte omdrejningspunkt. Og på trods af hans uomtvistelige kvaliteter, så kommer jeg aldrig til at kunne lide ham. Dertil vejer hans historie med film simpelthen for højt. Måske det er småligt at dømme et hold på, at de har en spiller, man ikke kan lide. Men sådan er det så.
Og så, for det tredje, så er det måske på tide, at brasilianerne ser lidt indad. Siden 2002 har de ikke vundet et verdensmesterskab, og i samme periode har de stået mål til den største ydmygelse (1-7 mod Tyskland på hjemmebane i 2014) siden deres nederlag mod Uruguay ved VM på hjemmebane i 1950. Måske brasiliansk fodbold på landsholdsniveau simpelthen ikke er så godt, som de selv bilder sig ind?
Kroatien? Tjae, de gjorde, hvad de skulle. Jo da, brasilianerne var toneangivende, og havde også flest chancer. Men de var på ingen måde totalt dominerende. Og Neymar kunne, måske burde, have scoret et mål mere. Og når du ikke scorer på dine chancer … . Måske Brasilien mistede momentum, da de tabte den sidste kamp i gruppespillet mod Camerun? Og så kan jeg kun være fuld af respekt over et hold der har en spiller som Modric. En i yderste forstand sand anfører.
Skrevet af gunner_the_fan
Må da være kedeligt at spille på et hold hvor det eneste mål i kampen er at komme til en straffesparks konkurrence.
Det er vel Marokko 2.0.
Hvis de nu mødes i finalen vil det absolut intet ske.
Måske på høje tid man afgør kampene på en mere fair måde.
Som der er nu er det i hvert fald ikke gunstig for fodbolden, eller dem som ser derpå.
Har i hvertfald en lille håndfuld ideer, som kunne gøre det mere retfærdigt
Skrevet af guldtilOB
Jeg græder tørre tårer. Der er ikke meget samba bold over dette brasilianske hold sammenlignet med tidligere.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af Machosif23
Så kan de danse og spise alle de guld bøffer de vil på vej hjem ha ha taber hold
Skrevet af proud
Mega fedt Kroatien slog de overtatoverede “blondiner” der åbenbart synes hvidt hår er smart… NOT!! Måske de skulle bruge mere tid i taktik rummet end hos frisøren næste gang ….. seeeees Brazil
Skrevet af Andersen1447
@Balakov007
Jeg orker næsten ikke skrive, den klassiske jantelov.

Det tyder på, ar du ikke ved hvad janteloven handler om. For kommentarerne herinde har absolut intet med jantelov at gøre. Intet! Folk bare trætte af, at et hold der endnu ikke har været bedre end sine modstandere ved to VM-slutrunder i knock-out, er nået til hhv. finalen og minimum semifianlen.

Kroatien er definitionen af et helte hold af mænd

For kroaterne? Ja. For alle andre? Nej.
Skrevet af Slettet(081934220912)
Folk kan sige hvad de vil!
Kroatien slog Brasilien, selv efter de ikke fik et rødt i 1. halvleg!

Hvor er mine undskyldninger!?!?!?!
Skrevet af Bobbymo05
Fandme synd for Vinicius, som i går udtalte, at de faktisk havde planlagt flere danse, som de ville vise i den/de kommende kamp(e).
Skrevet af Martinovic
Hvor er mine undskyldninger!?!?!?!


Du tigger konstant om undskyldninger.

Du kan bede dine forældre få en undskyldning fra Slobodan Milosevic.
Mojn do!
Skrevet af Kimochi
For alle os som ikke ser vild med dans er Kroatien den helt rigtige vinder
Skrevet af MesutCazorla
Det er netop det her, der er den kedelige tendens - de vil hellere undgå at tabe end gå efter at vinde.

Men uanset hvor kedelige man finder dem, så gør det dem jo ikke middelmådige. Man er pr. definition ikke middelmådige, hvis man blev de næste bedste i hele verden ved sidste VM, og nu igen er blandt de bedste fire, samt endnu ikke har tabt en kamp i turneringen.
Skrevet af Slettet(081934220912)
BUK FOR MIG DRENGE!

KROATIEN VANDT!!!
Skrevet af Martinovic
Det er så også kun dig selv der snakker om miniputnationer.

Og hvordan hænger din kommentar her sammen med den før hvor du skrev de ikke ville gå videre fra gruppen når modric og Brozovic stopper?? Deres talentudvikling er misundelsesværdig.
Svar


Det ligger lidt i ordene, når du sætter 4 mio. indbyggere op imod 200 mio. indbyggere.

Enig i det sidste. Kroatien er fremragende til at producere talenter. Tænk hvis de gamle Jugoslavien stadig eksisterede, og vi havde en kombination af Kroatien defensive disciplin og Serbiens offensive kvalitet.
Mojn do!
Skrevet af McCalliog
Fodbold handler om én ting: At score flere mål end modstanderen, enten i åbent spil eller i straffesparkskonkurrence. Den disciplin mestrer kroaterne - end of.
Skrevet af Shamran
Ser man på spil og chancer så var det selvfølgelig ufortjent at Brasilien ikke vandt, men fodbold handler jo også om at udnytte de chancer man får og det må man bare sig at Brasilien ikke gjorde.

Når det er sagt så var Kroatien den klart hårdeste modstander Brasilien havde mødt indtil nu der matchede dem alle steder bortset fra på Brasiliens tredjedel. Kroatien med et par klasse angribere vil jo være en verdens klasse hold.
Skrevet af Slettet(081934220912)
KROATIEN HAR IKKE BRUG FOR SERBISKE ANGREB, DE HAR LIGE SLÅET BRASILIEN. NEMT.

BRASILIEN VAR ALDRIG FARLIGE.
annonce
0