Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu var det ikke 1128KBH som fremsatte præmisen, men jeg har stadig til gode at høre nogen nævne et bud på en stærkere stemningstribune. Af hvad jeg selv har oplevet på stadion er det kun Marseille som overgår hvad København pt præstere.
Der er mange pæne mennesker her i tråden.

Mit råd til dem er, at de bare skal sætte sig på en tribune, hvor der er fred og ro. Alternativt kan man se kampen hjemme i sin egen stue, hvor man også kan slukke med det samme, hvis nu der skete noget, som kunne skade lille Stig-Villads´ udvikling nede i den økologiske SFO, der i øvrigt på ansvarlig vis har pakket alt ind i skumgummi og bobleplast, så man næsten ikke kan mærke verden.


Tusind tak for dagens bedste griner.
Mener du at pyro på sektion12 skulle være utrygsskabende? Jeg tror ikke der er en eneste der stiller sig på sektion 12, der bliver utryg af det pyroshow der var under Dortmund kampen.

Men det er jo lidt hønen og ægget. Du vender lidt årsag og virkning på hovedet her, for det kan fint tænkes, at man holder sig væk fra Sektion 12, netop fordi der tit er pyro. I så fald har du jo ret i, at "der ikke er en eneste, der stiller sig på sektion 12, der bliver utryg af det pyroshow, der var under Dortmund kampen", men din årsag bliver forkert.

Jeg bryder mig ikke selv om det der pyro, så det er en af flere årsager til, at jeg fravælger Sektionen.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Men det er jo lidt hønen og ægget. Du vender lidt årsag og virkning på hovedet her, for det kan fint tænkes, at man holder sig væk fra Sektion 12, netop fordi der tit er pyro.


Pt er der udsolgt af sæsonkort til S12 - samtidigt er der 3.500 mennesker i kø, til at få sæsonkort til S12.

Præmissen om, st folk skulle være utrygge ved at stå der pga pyro, køber jeg derfor ikke. I så fald ville folk købe sæsonkort/billetter til andre steder på stadion, som du feks selv gør.
-
Nu var det ikke 1128KBH som fremsatte præmisen, men jeg har stadig til gode at høre nogen nævne et bud på en stærkere stemningstribune.

Der er nu et par klubber i Sverige, der kan matche det man finder herhjemme hos Brøndby og FCK, jeg har i hvert fald oplevet nogle hidsige øjeblikke, når jeg har set AIK, Hammarby og Djurgården spille. I Frankfurt går det vist heller ikke helt stille for sig, ligesom St. Pauli jo også er kendte for at have en ganske solid fanscare. Hvordan alle de nævnte klubber, helt præcist rangere med hinanden, well, det skal jeg ikke være dommer over, men det er i hvert fald et par klubber, som også er deroppe ad.
Nu var det ikke 1128KBH som fremsatte præmisen, men jeg har stadig til gode at høre nogen nævne et bud på en stærkere stemningstribune. Af hvad jeg selv har oplevet på stadion er det kun Marseille som overgår hvad København pt præstere.


Jeg har kun oplevet Dortmund som værende bedre.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Har aldrig eller sjældent oplevet pyro i premier League eller deres kampe i champions league. Når det er forbudt må det jo ophører.
Angående bøde for offentlig afspæring, er jo helt godnat.
Se dog nu for helvede og få lavet nogle ordenlige p muligheder ved parken.
Det må være trist for alle private personer, der ikke kan stille deres bil, hvor man bor. pga. fodbold, koncenter, løb m.m, da disse tilskuere tage pladserne.
Kunne man forestille sig at de tilskuere som syntes pyro er så forbandet fedt, lige melder sig til klubben og siger “den bøde sender i bare til os, så skal vi nok tage os af den”?
Nej det tror jeg ikke nogensinde bliver aktuelt.
Bliv I bare ved med det Pyro…. Det ender med hårdere straffe og fint med det. Til sidst får I ikke lov at komme på Stadion. Det er og bliver ulovligt!

Det hører ikke til på et Fodboldstadion og UEFA/FIFA/DBU tænker jeg ikke giver sig på denne?

Nu mangler vi bare, at klubberne tager ansvar og klart tager anstand til Pyro, udelukker dem, som bruger det og udelukker dem, som bærer eks maske for at skjule sig for de mange kameraer, som eksempelvis Parken er i besiddelse af.

Så redskaberne er tilstede og jeg gider ikke høre på sangen om Politiets/Samfundets ansvar på dette..

Så kan det godt være, at i dette tilfælde FCK mister tilhængere og får en udpint Sektion i de kommende år?

Dem som ikke forstår præmisserne, må finde på en anden fritidsaktivitet eller tage ud i eks Vestskoven og slå hinanden i hovedet med Pyro;)

Kom nu ind i kampen FCK og de andre klubber…..!!!
Jeg kan læse mig til at der er en masse målen tissemand.

Skal vi ikke bare alle anerkende at hovedstaden endelig har et hold der er ved at indtage en plads hvor de rent faktisk er stemningsskabende på et ganske acceptabelt niveau, modsat tidligere tider, hvor det har været en tragisk affære for dansk fodbolds største by.

Det er ærgeligt at det journalistiske håndværk ikke er bedre, man får ikke engang præsenteret hvilket budskab der har været sendt i forbindelse med kampen. Der bliver ikke uddybet hvad bøden for offentlig vej er et udtryk for.
At man får bøde for Pyro kommer næppe som en overraskelse og det er interessant hvordan der i nogle tråde er en helt igennem accept af at Pyro er en del af den stemningsskabende scene, imens der I andre tråd er den markant modsatte holdning.
Tidligere har man i Parken været meget "stramme" med håndhævelsen af regler mens man i Brøndby eksempelvis har været det modsatte. Den seneste tid lader til at vende om på de to ting.
Måske Ejerskabet har en indflydelse på dette.

A) Lokal og fodbold interesseret ejerskab = fokus på god stemning

B) investerings præget ejerskab = fokus på at overholde regler.

Jeg ved godt hvilken type klub jeg foretrækker.

God dag.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
annonce