Snak

Mere indhold efter annoncen

Kæmpe FCK-straf: Nedlukning af Sektion 12 og gigantbøde

Skrevet af bold
tor 8. dec 10:58

FC København har fået bøde på over en halv million kroner af UEFA for Champions League-kampen mod Dortmund. Sektion 12 skal også lukkes i én kamp. Læs hele nyheden her
Skrevet af FohlenStar
Alt for lille bøde…
Skrevet af Donjogi
Hold nu kæft hvor er uefa en mafia organisation….
Altid hvid og blå, Forza FCK..... Et kæmpe stort tak til Ståle & Don ø..
Skrevet af MesutCazorla
Derudover får FCK også en bøde på 14.000 euro for blokering af offentlige veje ude foran stadion.

Er det ikke en opgave for det danske politi, snarere end UEFA? Det virker i hvert fald besynderligt for mig, at UEFA også skulle have autoritet til at håndhæve den slags.
Skrevet af MadsLeb
Derudover får FCK også en bøde på 14.000 euro for blokering af offentlige veje ude foran stadion.

Slutteligt får FCK en bøde på 10.000 euro for at komme med et provokerende budskab i forbindelse med kampen.


1. Hvorfor får man en bøde af UEFA for blokering af offentlige veje? Det giver sgu da ingen mening, især hvis det f.eks. er Politiet der påkræver det? I bedste fald skulle man da have en bøde af Københavns Kommune eller lign. - hvorfor UEFA opkræver en bøde for dette forstår jeg intet af. I så fald vil FCK jo få denne bøde hver eneste gang de spiller i UEFA-regi. Måske dette er en skjult "skat" UEFA har?

2. Bøder for "provokerende" budskaber har man fået før. Det gør det dog ikke mindre latterligt, at man får bøder, for at gøre brug af sin ytringsfrihed.


Ift. tribunelukningen - så tænker jeg det er noget vi overlever. Den næste UEFA-kamp vil højst sandsynligvis være en kval.- kamp mod et mindre hold. Mon ikke dem fra sektion 12, bare bevæger sig over på C?
-
Skrevet af lottomunken
Slutteligt får FCK en bøde på 10.000 euro for at komme med et provokerende budskab i forbindelse med kampen.


Hvorfor er det egentlig ok for fodbold organisationer at være så udemokratisk....? Hvordan kan det være at sådanne nyheder ikke får de sædvanlige ytringsfriheds krigere op af stolen...
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Ponyben
@Donjogi, uefa kan godt virke lidt sammenspiste, som en anden bande!
Men når nu man er med i deres turneringer, har de en pæn lille manual til klubberne, med de regler og forordninger, som klubberne skal overholde.
Og samtlige nævnte overtrædelser/bøder, er jo faktuelle, så der er jo ikke noget at klage over. Man skal huske på at det jo er en rigtig givtig ting at være med i turneringerne, så man kan jo selv gøre det endnu givtigere for sin klub, ved at overholde reglerne. Og derudover er det jo frivilligt om man vil spille med i turneringen - har dog første gang til gode, at høre et Dansk hold der ikke ønsker eller higer efter det. Iøvrigt var det et pænt fyrværkeri, men det blev bare lidt dyrt.
Skrevet af Slettet(312058221912)
Så det giver over dobbelt så meget i bøde plus en lukning af en tribune at fyre pyro af ift. at synge rascistiske sange og kaste bananer efter spillere, der er mørke i huden.

Giver rigtig god mening UEFA 🤢
Skrevet af JytteRolf
Hvor er det godt. Måske kan vi så få afskaffet det Pyro-junk, som ikke hører til i fodbold.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af Thor108
Det er egentlig sjovt hvor meget fck fans brokker sig når det går ud over egen klub.
Dette kan man også sige om fans fra andre hold. (Brøndby, agf, Midtjylland…)

Hvis det f.eks var Brøndby eller fcm der havde fået denne bøde, så var det jo kun retfærdigt.
Skrevet af Mr.Slotved
av
Skrevet af Din ægte far
Jeg synes pyro til fodboldkampe skaber en fantastisk stemning. Sålænge det er ulovligt vil det selvfølgelig koste bøder - jeg synes det skulle gøre ordenligt og under kontrollerede forhold. Indtil da må man jo bare tage de bøder der kommer.
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af 2di
Når man får bøder af facister, så gør man gøre noget rigtigt.
I øvrigt en lille pris at betale for at have en af Europas ubestridte bedste stemningstribuner.
Skrevet af Mahimahi
Thor

Har du nogle eksempler på dette, eller tuder du bare?
Skrevet af mholmm
Forstår ikke at man kan være stødt på manchetterne over denne straf. Vi har den seneste lange tid bøvlet med tumper på stadions, så jeg synes kun det er befriende at der efterhånden er konsekvenser der er til at mærke.

Og så er jeg ligeglad med om det er bif, FCK, AGF, Aab etc.. vi skal bare have fjernet de utryksskabende elementer hurtigst muligt.
Skrevet af lottomunken
Thor

Det er meget sjovt at der ikke er en eneste FCK der har brokket sig over bøderne, men kun stillet spørgsmålstegn omkring dem..

Men hvad er din pointe her, hvad er det du prøver at fortælle her..

At FCK fans er hykleriske fordi de bliver sure over egne bøder, men ikke andres..Fordi Midtjyderne og bifferne jo kommer FCK til forsvar i disse situationer..?

Alle danskere burde da være krænket over manglende ytringsfrihed i eget land og stadions, når fodbold organisationer render rundt og uddeler bøder på 10.000 euro for provokerende budskab, så burde komme os alle ved...
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af mentalDK
"En af Europas bedste stemningstribuner"😂😂
Kan ikke være meget bold du har været til....
Skrevet af futbol92
UEFA er og bliver en flok vatnisser.

Det er da ved at være en af Europas bedste stemningstribunern, men I kan da godt blive ved med at hive hinanden i tisseren ude ved GFH
Skrevet af 2di
MentalDk, nævn én som er bedre.
Skrevet af Facchetti
Alle kan blive enige om at UEFA er nogle vatnisser. Men selvfølgelig giver den slags indslag bøder.
Den med at blokere veje er dog helt væk.
Skrevet af Paul Allen.
Det er selvfølgelig ærgerligt med en nedlukning af sektionen i 1 kamp. Heldigvis bliver det dog i 2. kvalrunde af CL eller 2 eller 3 kvalrunde af ECL at det sker. Lige i de kampe mod formentlig svagere modstand går det nok.
annonce
0