Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vågnopvatpikke
Det er da utroligt som du har ondt i røven over pyro, tager du overhovedet på stadions og oplever atmosfæren? eller er du bare en sofa surfer, der har ondt i røven over din kamp i fjernsynet bliver afbrudt i en kort stund på grund af røg?
Skrevet af rolignu
Ærgerlige penge, men i det mindste fik i noget for dem. Fedt show :)
brøndby
Skrevet af Michelino
Der er to muligheder: Drop at spille i UEFA´s turneringer eller drop pyro. UEFA har lavet reglerne for deres turneringer, dem kan man følge eller tage konsekvensen af.
Så længe det er ulovligt skader man sin klub. Om man så synes, at ens klub skal spille CL, EL eller Conference League, må man så gøre op med.
Skrevet af Taco mix
Der er mange pæne mennesker her i tråden.

Mit råd til dem er, at de bare skal sætte sig på en tribune, hvor der er fred og ro. Alternativt kan man se kampen hjemme i sin egen stue, hvor man også kan slukke med det samme, hvis nu der skete noget, som kunne skade lille Stig-Villads´ udvikling nede i den økologiske SFO, der i øvrigt på ansvarlig vis har pakket alt ind i skumgummi og bobleplast, så man næsten ikke kan mærke verden.


Ja man!

Stig læser sikkert også bøger og studere ting og alt muligt lort.

Stig kan sikkert heller ikke lave lige så meget larm. Man kan ofte slet ikke høre lille Stig-Villads. Ikke engang i skolen. Der rækker taberen hånden op!

De rigtig seje er dem der larmer, og står med pyro i hånden.

Men så er der heldigvis flere damer til os andre, og flere jobs. Jeg blev da personligt ansat og fik en konge hyre, fordi jeg kunne henvise til hvor meget vi kunne larme på udebane til en fodboldkamp. Ja CEO´en (eller daværende, da vi i fællesskab blev enige om, at jeg - qua mine succesrige ture på stadion med larm og pyro - nok var den mest kompetente til pladsen) stod også bare og måbede.

Damerne kan jeg også stadig vælge og vrage imellem. Når først jeg viser mine private optagelser, hvor vi laver lysshow og vi synger slagslange i kor, kan jeg slet ikke gå i fred.

Alt imens lille taber Stig slukker for TV´et derhjemme og læser bøger, mens han er pakket ind vat.

Virker mit indlæg tosset, så er det egentlig bare fordi det er en tro kopi at dit skriv med omvendt tegn.

Jeg er ikke enig i den straf FCK har fået, men du blander tingene sammen. Det er ikke lille "Stig-Villads´" skyld. Du kan være ganske sikker på at lige netop den Stig-Villads du beskriver, slet ikke var på stadion til at starte med.

Gå efter reglerne, og ikke Stig Villads.

Stig er med overvejende sandsynlighed slet ikke på stadion alligevel.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af 2di
Tacomix, du skulle bare vide hvor mange damer der er på Sektion 12 :) Udover det, også en bred skare af mennesker fra alle samfundslag, måske lige undtaget det gamle bitre bold.dk segment.
Skrevet af mholmm
@Dame

For det første, så er jeg ikke interesseret i en BIF mod FCK debat som du gerne vil lægge op til, det er jeg satme blevet for gammel til. For mig handler det ikke om tilhørsforhold men opførsel på stadion. Så den stråmand må du gerne pakke sammen.

Derudover så mener jeg oprigtigt at Pyro er et problem på stadions generelt. Ikke fordi at Pyro ikke kan være god underholdning eller stemningsskabende hvis det var under ordnede forhold.
Her taler vi bare om folk der ikke kan styre det og der er jo rigeligt med eksempler på hvor det er kastet mod modstanderfans eller bliver brugt fuldstændig ukontrolleret at nogle der nok ikke skulle have det i hånden.

Så forstår ikke helt hvorfor min kommentar er malplaceret, når jeg oprigtig synes at det er et problem generelt på stadions.
Skrevet af haraltidret
Jeg har personligt ikke noget imod pyro så længe det foregår under ordnede forhold. Når det er sagt så er det forbudt både i dansk regi og i UEFA regi. Derfor er bøden og straffen også på sin plads. Vi lever i et retssamfund, hvor det er flertallet der bestemmer. Man kan ikke bare som enkeltindivid opfinde sine egne regler og blæse på de regler der gælder. Man er derimod altid velkommen til at bruge sin stemmeret og ytringsfrihed til at ændre en gældende lovgivning. Jeg erkender at det kan være meget opad bakke ifht en organisation som UEFA. Men kan man som klub ikke lide UEFA´s regler står det heldigvis en frit for at undlade at deltage i UEFA´s turneringer. Det betyder selvfølgelig et farvel til de mange dejlige millioner klubberne tjener på at deltage. Men vil man have del i de penge, hvilket jeg er sikker på at FCK gerne vil, ja så må man også leve med de regler UEFA har vedtaget.
Skrevet af madssoe90
@MadsLeb (og andre)

Det gør det dog ikke mindre latterligt, at man får bøder, for at gøre brug af sin ytringsfrihed


Det har ikke noget med ytringsfrihed at gøre. Det har noget at gøre med UEFAs retningslinjer for deltagelse i DERES turnering (hvor de jo altså bestemmer reglerne).
Hvis du går ind i en biograf og råber bandeord under en film bliver du nok også smidt ud af biografen - det har heller ikke noget med det det danske samfunds love om ytringsfrihed at gøre.
Skrevet af law
Det er jo heller ikke lovligt at rende rundt og fyre fyrværkeri af ude i samfundet, bortset fra omkring nytår.

Så længe det er ulovligt, må man jo bare følge reglerne og tage straffen ved overtrædelse af reglerne. Om det så skal gøres lovligt med Pyro under ordnede forhold er en helt anden diskussion

Argumentet med at det skaber stemning er jo helt ved siden af. Det er ulovligt...
Jeg synes også stemningen i min bil er langt bedre når jeg kører 150 kmt, men det argument køber ordensmagten ikke helt.
Skrevet af Taco mix
Tacomix, du skulle bare vide hvor mange damer der er på Sektion 12 :)


Hehe, jeg holder med Sønderjyske og det er en ren pølsefest - og ikke engang de vil have mig! Holder du en plads til mig, ved næste kamp?
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Drizzt Do'Urden
Man kan jo ikke sige så meget til bøderne for pyro osv, det er rimelig klare regler.

Men 75.000 kr for dette banner: https://i.imgur.com/t0K0PSL.png

Det fatter jeg simpelthen ikke. Er der nogen af jer som kan forklare mig hvordan det her budskab er strafbart?
FCK
Skrevet af Jonson10
0 straf. Til gengæld fik FCK en bøde fordi man lavede bannere der påpegede at GFH og bvb er usle kujoner, der angriber børn og familier i officielle spillertrøjer.


Jeg var lige nødt til at baggrundstjekke hvem du mente med GFH. https://gymfh.dk/
Jeg har altså svært ved at forstille mig, at Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup kan have deltaget i sådanne uhyrligheder.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af steenbjoernen
Sydsiden, bare for at nævne en dansk, men i kan jo også bare kigge over på den anden side af sundet mod eksempelvis Malmö hvor der også er betydeligt mere gang i den.
Skrevet af Mikesas
2di

Flere stadions i Tyrkiet er rimelig vilde på alle siderne, samme i Grækenland og x-Jugoslavien, selv i Sverige kan der være godt gang i den, Sydsiden m.fl.
Skrevet af Florafobi
Som altid ender et opslag af denne kaliber, især vedr. FCK eller Brøndby med afmåling at tissemænd og hvem laver den bedste stemning og bla bla bla bla -
Hvornår begynder man, at indse at rivaliseringen er sund ( minus hjernedød fysisk vold af enhver art, selvfølgelig), find dog noget at blive enige om, især på et fodboldforum.
Skrevet af DameNdoye2.0
@mholmm

Nøj, hvor du snakker udenom. Læs hvad jeg skrev til dig igen. Måske du skulle citerer det du svarer på ellers ender du jo selv ud i stråmænd som når du påstår at jeg er ude i en fck vs bif debat. Det er jeg ikke selvom at der var et bif i mit indlæg. Prøv at forholde dig til det jeg skrev
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Præmissen om, st folk skulle være utrygge ved at stå der pga pyro, køber jeg derfor ikke. I så fald ville folk købe sæsonkort/billetter til andre steder på stadion, som du feks selv gør.

Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte, når jeg får sådan en omgang vrøvl serveret. De logiske slutninger, du forsøger, er fuldstændigt håbløse. Jeg skrev, at nogle holder sig væk fra Sektionen, fordi der er pyro. Du skriver, at der er folk på venteliste, så derfor holder min præmis ikke. Kuk kuk, siger jeg bare.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af lottomunken

Det har ikke noget med ytringsfrihed at gøre. Det har noget at gøre med UEFAs retningslinjer for deltagelse i DERES turnering (hvor de jo altså bestemmer reglerne).
Hvis du går ind i en biograf og råber bandeord under en film bliver du nok også smidt ud af biografen - det har heller ikke noget med det det danske samfunds love om ytringsfrihed at gøre.


Vi har altså en fremmed magt der skal bestemme om danske borgere må have bannerer med på stadion... Provokerende eller ej, så har man altså ret til ytre sig frit i dette land...

Det kunne være sektion 12 skulle finde nogle muhamed tegninger frem ved næste CHL, så kunne det være politikerne og ytringsfrihed krigerne fra højrefløjen vågner op til debat...
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af mholmm
@Dame

Du skrev følgende til mig.:

Mener du at pyro på sektion12 skulle være utrygsskabende? Jeg tror ikke der er en eneste der stiller sig på sektion 12, der bliver utryg af det pyroshow der var under Dortmund kampen. Så din kommentar virker lidt malplaceret, i og med det kun er Pyro og et provokerende banner og så blokeringen af en offentlig vej, FCK bliver straffet for.

Det her er ikke samme diskussion som den i har i BIF f.eks.


Og det er lige præcis det jeg svarer på. Hvad er det at du vil have at jeg skal læse igen?

Så ja Pyro er for mig et problem når det styres at folk der er blæste på alt muligt og dermed udsætter andre for fare. Om det er banneret du referer til jeg ikke svare på, så er det fordi jeg ikke har sat mig ind i hvad det drejer sig om og holder jeg min kæft omkring dette.

men alt andet med bøde for Pyro og afspærring af veje etc. der synes jeg det er helt fint at der sættes ind for dette.

Så hvad er det lige præcis jeg skal svare på i forhold til dit indlæg som jeg ikke allerede har gjort?
Skrevet af NBFC
Jeg tror helt ærligt bare vi skal tage det som en lærestreg. Sportsligt, bliver det ikke nogen påvirkning. Det bliver en kvalkamp mod et lavere rangeret hold som vi kommer til at møde, den kamp skal vindes med eller uden sektion 12.

Jeg er for pyro. Det ser godt ud og er ikke farligt, når det bruges forsvarligt. Men vi bliver nød til at respektere reglerne. Uefa og divisionsforeningen er ikke til at hukke og stikke i. Så det giver ikke mening at demonstrere mere. Men Selvfølgelig kan man blive ved med det. Men vi ser konsekvenserne og de bliver bare hårdere og hårdere. Måske på et tidspunkt bliver vi udelukket for Europa m.m vi kan bagefter ikke pive over straffen hvis vi bliver ved. Fordi den kender vi.
annonce
0