Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Azwethinkweiz
"bøde på 10.000 euro for at komme med et provokerende budskab i forbindelse med kampen."

Der er vist en fejl i oversættelsen... bøden er ikke givet fordi der forekom et provokerende budskab, men fordi selve hændelsen blev transmitteret.

Hvilket jo bare gør bøden ENDNU mere absurd! Det er vel for helvede UEFA selv der har ansvaret for hvad DE viser i tv! Grotesk! Klubberne har jo ingen indflydelse hér!
Skrevet af Mahimahi
Lottomunken

Nu synes jeg også det er latterligt, set i lyset af hvad der stod på banneret, og hvorfor man får bøden. Når det er sagt, så har det her intet med ytringsfrihed at gøre. Hvis det var politiet der havde givet FCK bøden, så kunne vi snakke om ytringsfrihed, men du er ikke immun over for konsekvenser fra privat aktører.
Skrevet af Mijreetep
0 straf. Til gengæld fik FCK en bøde fordi man lavede bannere der påpegede at GFH og bvb er usle kujoner, der angriber børn og familier i officielle spillertrøjer.


Jeg var lige nødt til at baggrundstjekke hvem du mente med GFH. https://gymfh.dk/
Jeg har altså svært ved at forstille mig, at Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup kan have deltaget i sådanne uhyrligheder.


Så kom tumpen på banen. Du ved jo udemærket godt hvem og hvad GFH er, nu hvor du som jyde leger "bif" fan.

Men skal man gå i dit retardo mode, som du har gjort en del så er PSE dette her

https://kognitioner.dk/wp-content/uploads/2018/11/complete-pse.pdf
Skrevet af hkb500
Vi har altså en fremmed magt der skal bestemme om danske borgere må have bannerer med på stadion... Provokerende eller ej, så har man altså ret til ytre sig frit i dette land...


Yes, men du misforstår hvordan. Du har ingen ytringsfrihed i Parken, der bestemmer FCK 100 % hvad de vil tillade, ligesom bold.dk gør her, ligesom EB gjorde på nationen. Du har ret til at stå på et gadehjørne og give din mening, lave din egen lille avis eller hjemmeside. Deri består din ytringsfrihed, den forpligter ikke andre ejere af steder, til at skulle betale for din ytringsfrihed :-)
Skrevet af K8
Hej lottomunken

Jeg kan se du har lidt svært ved at forstå hvad der bliver skrevet og i øvrigt ikke evner at gengive tidligere indlæg korrekt. Så her kommer lidt hjælp til dig, hvad enten du vil have det eller ej.

Alle danskere burde da være krænket over manglende ytringsfrihed i eget land og stadions, når fodbold organisationer render rundt og uddeler bøder på 10.000 euro for provokerende budskab, så burde komme os alle ved

Der er flere fejl i dit indlæg, herunder at påstå at denne organisation kan udskrive bøder. Det kan de naturligvis ikke, det har de ikke hjemmel til.
Ud over dette, så er det jo heller ikke op til dig at fastslå, hvad vi andre skal føle omkring UEFAs holdning til diverse budskaber.

Der er nok næppe mange ikke-fck fans, som ønsker at komme fck til undsætning her. Det har nok mere med folk almindelige moral end deres tilhørsforhold til en given modstander klub.

Mvh og med håb om at overstående kan højne dit fremtidige niveau blot en smule.
Skrevet af K8
Hej Mijreeptep

Jeg kan forstå, det er lidt svært for dig at behandle andre med et minimum af respekt.

Så her kommer lidt hjælp:

Lige netop for Brøndby er det misvisende at kritisere en person bosat Jylland, som værende en falsk fan af denne klub (jeg tror du brugte udtrykket "lege bid fan"). Jeg er sikker på du udemærket er klar over denne klubs lange historie og nuværende stærke position i det vest for Storebælt, så det er sandsynligvis er forsøg fra dig side på at tilsvine modstanderen. Er det værdigt for en fan af byen hold?

Ligeledes når du bruger betegnelsen GFH om Brøndby (som en slags hævn over PSE formoder jeg) så udstiller du reelt også hvor lidt du kender til din egen klub og hvordan den er organiseret kontra det som sker ude på Vestegnen.
Nuvel du må naturligvis selv om hvordan du ønsker at fremstå, jeg forsøger blot at hjælpe dig. Husk dog, at din opførelse smitter af på hvordan alle opfatter os andre og naturligvis på hvordan klubben i hovedstaden bliver opfattet.

Ærligt talt, jeg skammer mig over at skulle kalde dig for en med-fan, med dine perfide personangreb.

Mvh og med håb om en bedre debat-tone fra din side af.
Skrevet af lottomunken
Hej K8

Gider du Ikke lige at læse andet end overskrifter inden du beder folk om at hæve niveauet..

UEFA har stukket en bøde på 75.000 kr i nakken på FCK, så hvad dulen snakker du om, når du skriver de ikke har hjemmel til sådanne.. Det er da fuldstændig sort snak.

Og tak Kaptajn åbenlys, her gik jeg og troede mine ord stod ved magt..

Så næste gang du beder folk om at hæve niveauet, så skriv da noget der giver mening først og fremmest..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af lottomunken
Hkb500

Nu er det jo ikke FCK der udsteder bøder til dem selv, men en udenlandsk organisation.. Det syntes jeg bare ikke er ok, og vi haft ytringsfrihed debatter på langt svagere grundlag end dette herhjemme.. Vi har sågar haft debatter om ytringsfrihed debatter fordi en psykisk syg psykopat skal rende rundt og skældsord til folk.. Om så det skal koste 30-40 millioner..FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af lottomunken
Mahi

Det er jeg godt klar over..

Men jeg syntes bare det er på tide at få en debat omkring det.. DBU, FIFA, UEFA og alle de andre fodbold organisationer, har så mange udemokratiske tiltag at man tror det er løgn..

Da Muhammad krisen var på det højeste, var ytringsfrihed ifølge aviser, politikerne, diverse blog og kommentarspor det Aller vigtigste i verden.. Altså medmindre der kan tjenes på at knægte folks ytringsfrihed.. Så hvorfor ikke bruge muligheden for at adressere disse udenlandske udemokratisk organisationer, nu når de absolut skal bestemme hvilke bannere danskere må tage med til fodbold på deres eget stadion..

Så taget Muhammad krisen i mente, mener jeg bare vi burde have en debat herhjemme, hvorpå vores politikere i den sidste ende kan sige til FIFA, UEFA og for den sags skyld DBU at det er sådan vi gør det her i DK, så go fuck jer selv.. Tak.

Du ved ligesom Qatar gør disse dage..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Din ægte far
Der er for lidt pyro til fodboldkampe
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af OhJay
Set udefra er det lidt åbenlyst at nogle fans er ret ligeglade med at klubben lider økonomisk tab bare de får lov til at lave lidt ballade og fyre pyro af og de fleste ved jo godt det er forkert for de er som regel maskerede så man ihvertfald ikke kan genkende synderne. Jeg er enig i at KONTROLLERET pyro kan være rigtig flot men når det nu ikke er lovligt bør man have så megen respekt for sin klub at man lader være med at være årsag til store bøder og sanktioner. Hvordan mon man ville have det hvis klubberne sender regningerne videre til fans´ne??
Skrevet af DameNdoye2.0
Så ja Pyro er for mig et problem når det styres at folk der er blæste på alt muligt og dermed udsætter andre for fare


Du har jo ændret dine ord nu. Du startede med at skrive om utryghedskabende elementer. Prøv se hvad du skriver.

Jeg spurge dig så:

Mener du at pyro på sektion12 skulle være utrygsskabende? Jeg tror ikke der er en eneste der stiller sig på sektion 12, der bliver utryg af det pyroshow der var under Dortmund kampen. Så din kommentar virker lidt malplaceret, i og med det kun er Pyro og et provokerende banner og så blokeringen af en offentlig vej, FCK bliver straffet for.


Det virker du dog til at ignorere da du bare fortsætter ud af samme spor og ændrer dine ord. Du startede med at skrive om utrygskabende elementer og det blev så til “problem”. Problem er jeg enig I, ikke det andet og har forklaret hvorfor I første indlæg
Skrevet af calciopolisince92
Jeg er sent på den, men har ikke haft tid. Har svært ved at se hvordan, at klubben/selskaber, IKKE skal have for bøden i sig selv, for pyro. Det jeres vagt team. Kender tilfældigvis én, som er én af chefvagterne i Parken. Han gik hjem, helt uforstående over, hvor meget der blev konfiskeret af hårde stoffer bare til én Tiesto koncert, samt ét derby derinde. Forstår godt utrygheden ved eksempelvis romerlys. De er ca. 800 grader varme. Pyro ind over banen? Nej tak. Det er ikke nytårsaften. Og fra de bedste stemningstribune i Europa, til Nordeuropa? Come on.. Bedste stemning... Tag til Istanbul og til den østlige del og Se Besiktas spille hjemme. Ellers se Celtic vs. Rangers på Celtic Park. Gåsehud og ingen pyro.
Skrevet af Mahimahi
Calcio

Nu var jeg i Glasgow til Celtic FCK i 20, og det var ikke noget specielt. Det er ligesom folk der nævner Dortmund som værende den bedste. Størst er ikke lige med bedst, når det kun er en en lille kerne der skaber stemning.
Skrevet af Randomhero
Lotto

Så taget Muhammad krisen i mente, mener jeg bare vi burde have en debat herhjemme, hvorpå vores politikere i den sidste ende kan sige til FIFA, UEFA og for den sags skyld DBU at det er sådan vi gør det her i DK, så go fuck jer selv.. Tak


Det kunne vi sikkert sagtens gøre, både på klubniveau og endda få DBU med på den. Hvad tror du konsekvensen vil blive? Tror du UEFA (og FIFA) bare ville sige "Nå ok, de står på deres ytringsfrihed i FCK/ Brøndby/ Danmark, dem kan vi ikke bare sådan bide skeer med!" eller kunne man forestille sig, at de tænker "Vores turnering, vores millioner, vores regler. Følg dem eller hold jer fra turneringerne!"?

Jeg tror personligt mest på noget i stil med det sidste..
Skrevet af Randomhero
Nu var jeg i Glasgow til Celtic FCK i 20, og det var ikke noget specielt. Det er ligesom folk der nævner Dortmund som værende den bedste. Størst er ikke lige med bedst, når det kun er en en lille kerne der skaber stemning.


Jeg har intet belæg for at komme med en rangering af stemningstribuner så jeg vil i stedet knytte en anden lille kommentar til emnet..

Skal man ikke have kontekst in mente? Altså, det er nok noget større for fans i FCK at spille Champions League end det er for fx. Dortmund. De er jo vant til det mens FCK "kun" er vant til EL (jeg ved godt i har spillet CHL før..). Jeg har ikke set så mange af jeres kampe men mindes da ikke, at man kan sammenligne niveauet 1:1 når i spiller mod Viborg kontra Man C eller Dortmund?

Du kan selvfølgelig skifte FCK ud med hvilken som helst dansk klub i ovenstående, i var blot det oplagte eksempel..
Skrevet af Jonson10
Så kom tumpen på banen. Du ved jo udemærket godt hvem og hvad GFH er, nu hvor du som jyde leger "bif" fan.

Men skal man gå i dit retardo mode, som du har gjort en del så er PSE dette her

https://kognitioner.dk/wp-content/uploads/2018/11/complete-pse.pdf

.


Jeg var helt oprigtigt i tvivl om hvad der mentes : )
Ville det ikke være nemmere for alle, hvis man blot brugte den korrekte betegnelse?

Du har bag flere forskellige profiler “anklaget” mig for at være jyde. Jeg har skam intet imod jyder, men det er bare ikke rigtigt. Hvad kan jeg gøre for at modbevise den permanente vrangforestilling, som du lader til at lide af, jævnfør side 80 i dit link?
https://kognitioner.dk/wp-content/uploads/2018/11/complete-pse.pdf
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af lottomunken
Random

Øhh, kan du huske konsekvenser af Muhammad krisen, ellers tror jeg YouTube og ordene "brændte ambassader" er din ven her..😉 Kan du huske hvorledes det var utroligt dansk at være temmelig ligeglad med konsekvenserne...? Om så vi skulle blive et terror mål..?

De tegninger kom på forsiden 3x efterfølgende i en periode på 3 år, men fodbold organisationer skal have frit slag til at dele ytringsfriheds bøder ud, hele dagen lang.. 🤔

Så jo, jeg tænker det er på tide vi som samfund lige får indrømmet at vi er temmelig ligeglad med ytringsfrihed.. Medmindre muslimer. Men det kræver jo lidt debat..


Jeg tænker der utrolig mange reklame at spare for diverse fodbold organisationer, når de deler bøder ud til klubber og spillere.. Som fks dengang Rooney sagde "fuck" ind i kameraet, var der vist ikke en sport sektion i den vestlige del af verden der ikke lige skulle give FA gratis reklame.. Jeg tænker de har haft en hel afdeling af eksperter på "Barbara Streisand effekten" inden de kom med den der miskreditere regel.. 🤔

Så jeg tænker at så længe denne "miskreditere spillet" regel er en overskud forretning, så skal der lidt mere end et par fans fra Danmark til at få noget demokrati ind i fodbold organisationer..

Meeen, der er som sagt en debat om ytringsfrihed der kan tages her.. En debat om hvorfor det er ok for fks DBU at bestemme hvad der må blive sagt på i Parken, på TV, radio station, eller til en avis.. Ja DBU deres penge deres regler, men hvorledes er det ok overfor ejerne af Parken, Viaplay, og Ekstra bladet, og spillerne at fodbold organisationer må knægte deres ret til at ytre sig.. Er det ikke at tage den lidt for langt..?

FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af XSDU
"En af Europas bedste stemningstribuner"😂😂 Kan ikke være meget bold du har været til....Find en tribune der er større og mere massiv end S12 i Nordeuropa, og med flere aktive, udover Dortmunds "gule mur" (som reelt set er 10% aktive og resten turister der ville sidde ned, hvis der var sæder)


Nu er der jo forskel på hele Europa som var den oprindelige præmis, og så den du sætter op med Nordeuropa.
Selv Nordeuropa, er jeg sikker på, vil kunne blive genstand for en diskussion. men det er ikke relevant.
Det her handler om at du fordrejer præmissen fra hele Europa, til noget meget mere lokalt i et forsøg på at få din lokale sektion til at fremstå som den bedste, hvilket ikke er klædeligt.
annonce
0