Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er da utroligt som du har ondt i røven over pyro, tager du overhovedet på stadions og oplever atmosfæren? eller er du bare en sofa surfer, der har ondt i røven over din kamp i fjernsynet bliver afbrudt i en kort stund på grund af røg?
Ærgerlige penge, men i det mindste fik i noget for dem. Fedt show :)
brøndby
Der er to muligheder: Drop at spille i UEFA´s turneringer eller drop pyro. UEFA har lavet reglerne for deres turneringer, dem kan man følge eller tage konsekvensen af.
Så længe det er ulovligt skader man sin klub. Om man så synes, at ens klub skal spille CL, EL eller Conference League, må man så gøre op med.
Der er mange pæne mennesker her i tråden.

Mit råd til dem er, at de bare skal sætte sig på en tribune, hvor der er fred og ro. Alternativt kan man se kampen hjemme i sin egen stue, hvor man også kan slukke med det samme, hvis nu der skete noget, som kunne skade lille Stig-Villads´ udvikling nede i den økologiske SFO, der i øvrigt på ansvarlig vis har pakket alt ind i skumgummi og bobleplast, så man næsten ikke kan mærke verden.


Ja man!

Stig læser sikkert også bøger og studere ting og alt muligt lort.

Stig kan sikkert heller ikke lave lige så meget larm. Man kan ofte slet ikke høre lille Stig-Villads. Ikke engang i skolen. Der rækker taberen hånden op!

De rigtig seje er dem der larmer, og står med pyro i hånden.

Men så er der heldigvis flere damer til os andre, og flere jobs. Jeg blev da personligt ansat og fik en konge hyre, fordi jeg kunne henvise til hvor meget vi kunne larme på udebane til en fodboldkamp. Ja CEO´en (eller daværende, da vi i fællesskab blev enige om, at jeg - qua mine succesrige ture på stadion med larm og pyro - nok var den mest kompetente til pladsen) stod også bare og måbede.

Damerne kan jeg også stadig vælge og vrage imellem. Når først jeg viser mine private optagelser, hvor vi laver lysshow og vi synger slagslange i kor, kan jeg slet ikke gå i fred.

Alt imens lille taber Stig slukker for TV´et derhjemme og læser bøger, mens han er pakket ind vat.

Virker mit indlæg tosset, så er det egentlig bare fordi det er en tro kopi at dit skriv med omvendt tegn.

Jeg er ikke enig i den straf FCK har fået, men du blander tingene sammen. Det er ikke lille "Stig-Villads´" skyld. Du kan være ganske sikker på at lige netop den Stig-Villads du beskriver, slet ikke var på stadion til at starte med.

Gå efter reglerne, og ikke Stig Villads.

Stig er med overvejende sandsynlighed slet ikke på stadion alligevel.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Tacomix, du skulle bare vide hvor mange damer der er på Sektion 12 :) Udover det, også en bred skare af mennesker fra alle samfundslag, måske lige undtaget det gamle bitre bold.dk segment.
@Dame

For det første, så er jeg ikke interesseret i en BIF mod FCK debat som du gerne vil lægge op til, det er jeg satme blevet for gammel til. For mig handler det ikke om tilhørsforhold men opførsel på stadion. Så den stråmand må du gerne pakke sammen.

Derudover så mener jeg oprigtigt at Pyro er et problem på stadions generelt. Ikke fordi at Pyro ikke kan være god underholdning eller stemningsskabende hvis det var under ordnede forhold.
Her taler vi bare om folk der ikke kan styre det og der er jo rigeligt med eksempler på hvor det er kastet mod modstanderfans eller bliver brugt fuldstændig ukontrolleret at nogle der nok ikke skulle have det i hånden.

Så forstår ikke helt hvorfor min kommentar er malplaceret, når jeg oprigtig synes at det er et problem generelt på stadions.
Jeg har personligt ikke noget imod pyro så længe det foregår under ordnede forhold. Når det er sagt så er det forbudt både i dansk regi og i UEFA regi. Derfor er bøden og straffen også på sin plads. Vi lever i et retssamfund, hvor det er flertallet der bestemmer. Man kan ikke bare som enkeltindivid opfinde sine egne regler og blæse på de regler der gælder. Man er derimod altid velkommen til at bruge sin stemmeret og ytringsfrihed til at ændre en gældende lovgivning. Jeg erkender at det kan være meget opad bakke ifht en organisation som UEFA. Men kan man som klub ikke lide UEFA´s regler står det heldigvis en frit for at undlade at deltage i UEFA´s turneringer. Det betyder selvfølgelig et farvel til de mange dejlige millioner klubberne tjener på at deltage. Men vil man have del i de penge, hvilket jeg er sikker på at FCK gerne vil, ja så må man også leve med de regler UEFA har vedtaget.
@MadsLeb (og andre)

Det gør det dog ikke mindre latterligt, at man får bøder, for at gøre brug af sin ytringsfrihed


Det har ikke noget med ytringsfrihed at gøre. Det har noget at gøre med UEFAs retningslinjer for deltagelse i DERES turnering (hvor de jo altså bestemmer reglerne).
Hvis du går ind i en biograf og råber bandeord under en film bliver du nok også smidt ud af biografen - det har heller ikke noget med det det danske samfunds love om ytringsfrihed at gøre.
Det er jo heller ikke lovligt at rende rundt og fyre fyrværkeri af ude i samfundet, bortset fra omkring nytår.

Så længe det er ulovligt, må man jo bare følge reglerne og tage straffen ved overtrædelse af reglerne. Om det så skal gøres lovligt med Pyro under ordnede forhold er en helt anden diskussion

Argumentet med at det skaber stemning er jo helt ved siden af. Det er ulovligt...
Jeg synes også stemningen i min bil er langt bedre når jeg kører 150 kmt, men det argument køber ordensmagten ikke helt.
Tacomix, du skulle bare vide hvor mange damer der er på Sektion 12 :)


Hehe, jeg holder med Sønderjyske og det er en ren pølsefest - og ikke engang de vil have mig! Holder du en plads til mig, ved næste kamp?
Sønderjyske & Hansa Rostock.
annonce