Snak

Mere indhold efter annoncen
Fik Malmø flere europæriske point end FCK I sidste sæson? Det ville så være undtagelsen eller den ene gang ud af 10, hvor det er sket. Vi har intet at være jaloux over. Svensk fodbold er pt. Tredje bedst I skandinavien. Dansk fodbold er nummer 1 og netop derfor har FCK som dansk mestre stadig ikke spillet nogle kval kampe.
FCK - Dansk fodbold i Europa - Landsholdet
Vil du virkelig diskutere, om det er bedre at spille CL end ConfLeague?
Så du kigger bare på hvilke turneringer klubberne var i og ikke pr æstationerne i de turneringer? Det virker hellere ikke så smart. FCK er allerede sikret EL nu, så de har vel allerede gjort det bedre i den her sæson end
malmø med din logik? Kan du se min pointe?
FCK - Dansk fodbold i Europa - Landsholdet
Jeg forstår din pointe, men er virkelig ikke enig og synes ikke der er så meget at diskutere.

FCK har fået EL foræret via ligaen, MFF kvalificerede sig til CL via flere kvalkampe. Noget de danske klubber ikke formåede.

Jeg skal huske din pointe, hvis vi engang skal diskutere FCKs mulige CL præstationer i f t FCMs gruppespilspræstationer.
FCK havde kun mulighed for at spille sig i CFL i sidste sæson. De gik videre fra alle runder der blev spillet. Det var også pga. Slutstillingen i forrige sæson. Med andre ord, muligheden for CHL eller EL for den sags skyld var slet ikke en mulighed i den ene sæson du vælger at baserer din mening på.

Fakta er at FCK er meget bedre rangeret end Malmø og det er med baggrund i de europæriske resultater. Samme med FCM.

Du kan bruge samme argument til at sige at Malmø har gjort det bedre end Roma og Feyeenord den sæson fordi at Malmø var i CHL mens de andre kun spillede conference league. Det giver bare ikke mening.

Ranglisterne giver det rigtige billed af resultater i Europa og der er Malmø langt bagud ift. De to bedste danske hold

FCK - Dansk fodbold i Europa - Landsholdet
Det må du gerne synes, jeg mener dog stadig at MFF havde en mere imponerende sæson i Europa end FCK/M og mon ikke alle fans - dig selv inkl - gerne havde byttet?
Jeg ville aldrig bytte FCKs eller FCMs position for Malmøs. Jeg ville altid vælge CHL fremfor Conference league, men det var nu hellere ikke det jeg anfægtede i din kommentar. Ingen FCK eller fcm fans bør være jaloux på Malmø
FCK - Dansk fodbold i Europa - Landsholdet
annonce