Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er helt og andeles håbløst planlagt. Der er hverken arrangeret fly eller bygget hoteller nok til at afholde et arrangement af den størrelse. Prisen betaler fansene. Den billigste pakke fra fifa med 4 dages ophold, fly og 2 kampe er 5.000 USD… og de sidder på langt de fleste fly og hoteller, så det kan næsten ikke gøres billigere. Det er forrykt, hvad der er muligt med korruption.
Det jo heller ikke dyrt med 5000 Dollars hvis man får fly, hotel og 2 kampe.

Altså det koster hurtigt 5-7000 kr. for en billet bare til en NFL kamp med gode pladser.
No name.

Enig. Tragi komisk med de her kommentarer :-(


I øvrigt så har jeg kæmpe respekt for de desværre få danske fans der planlægger at støtte vores landshold. De er utroligt vigtige for os. Og kæmpe respekt for de vil bruge mange penge og fritid på det !
(personligt er jeg for nærig og for doven, samt foretrækker at se landskampe hjemme foran tv) Men har kæmpe respekt for dem der støtter Danmark, ved at tage ud som roligans.

At man så skal høre dem blive udskældt og fordømt og håb om deres fly skulle styrte ned, så vrænger det jo totalt i hykleri og dobbeltmoral.
De her personer der sidder og skriver det, har sikkert en Iphone, men ingen problemer med at have sådan en som bliver lavet i Kina, som sikkert er meget værre med hensyn til menneskerettigheder.

Hold kæft hvor hyklerisk og selvmodsigende.

Til de sejr mennesker som sviner folk der vil til Qatar og se VM-bold, så syntes jeg at hvis de RIGTIGE seje skal boykotte turneringen helt, og dermed HELLER IKKE at smug kigge kampene på TV. Det bliver nok for svært for jer at lade være med at kigge med, og for nemt for jer at svine turneringen til. Hyklere jeg må godt men det forkert hvis I andre gør det!
Det er jo heller ikke svært at samle 24 millioner mennesker uden moral til en VM slutrunde. Det er jo kun et par promiller af verdens befolkning og en stor del er garanteret sponsor billetter og andre rige kendisser der skal ned at sole sig.

Hvis man endelig skal måle det op mod noget, så kunne det som en anden bruger skriver være interessant at se hvor dem der køber billetter kommer fra, ud over de få danskere der bare skal ha sol og bold.

Hvis Europa udgør et minimal af tilskuerne så kan man da sagtens tale om et statement.

Det virkelig interessante bliver mere hvor mange tv seer der bliver. Om man kan se en decideret nedgang i lande med demokrati og respekt for menneskerettigheder eller om befolkningen i virkeligheden er ligeglad. Det er vel den virkelige indikator.

Er dog bange for at de fleste bare giver en f**k og ikke tænker langsigtigtet men bare vil u derholdes her og nu og dermed accepterer det cirkus FIFA har stablet på benene.
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Spørgsmålet er vel også, om der er andre end de europæiske lande der har taget afstand til værtsskabet? Ikke at det ændrer på de kummerlige forhold for gæstearbejderne, eller Qatars klamme mentalitet i det hele taget. Men er der nogen herinde der har overblik over det? Mexico, USA, Sydkorea osv... Har de den samme udtalt kritiske holdning som de fleste europæiske forbund?

Jeg hader at det er i Qatar, ligesom jeg hadede da det var i Rusland og i Brasilien. Men damn, hvor jeg glæder mig til at se kampene på tv! VM er det bedste i verden. Selv et nedturs VM er bedre end alternativet. Respekt til dem der boykotter overhovedet at se kampene, selvom jeg ikke selv kan sætte mig ind i lige præcis den underlige, symbolske beslutning. Personligt kommer jeg aldrig til at misse en VM kamp, uanset om turneringen afholdes i Nordkorea, Hviderusland eller på Mars.
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
@markdk
Nok væsentlig ældre end dig.
Ja jeg glæder mig til VM og skal ligesom dig og alle andre hyklere se kampene.
Forskellen er bare at jeg indrømmer det og står ved det.
Danmark:Randers FC England:? Tyskland:? Spanien:? Italien:? -kun én klub!!
Sjovt nok der er så mange som går indenfor menneskerettigheder, men samtidigt støtter partier som mener at Danmarks skal afskaffe dem eller gå til grænsen af dem.
Hvorfor råber i så ikke op om at Danmark har tænkt sig sende flygtninge til Rwanda, som ikke er kendt for deres menneskerettigheder.

Hvis i skal spille moralsk hellig, så gøre det helhjertet eller drop det snak på bold.dk
Respekt for at du indrømmer du er en hykler, men hvad er meningen med at svine turneringen til, for så at se kampene på tv? Hvad er jeres budskab? Skal VM i Qatar KUN boykottes for tilskuere som ser kampene live på stations? Eller skal man boykotte det helt og hellere ikke se kampene på tv? Det første scenarie er hyklerisk det andet er stærkt hvis man virkelig holder af fodbold.
annonce