Snak

Mere indhold efter annoncen
Havertz er simpelthen en stjernespiller! Fantastisk aflevering af Jorgino og fabelagtig boldbehandling af Havertz.
BlueMogens
Forsøger at vinde kampen, så du mener ikke Newcastle spillede for at forsøge og vinde kampen?
Er det muligt, grundet de manglende startere at man har kigget indad og måske erkendt at man ude i London måske skulle forsøge at vinde kampen på denne måde?
Ligesom at hvis Chelsea manglede 6-9 startere til en udekamp mod eksempelvis Liverpool, så vil både taktik og ambitions niveau nok blive derefter?- ikke at jeg synes styrke forholdene mellem de nævnte klubber er tilsvarende.
Dublet
Wow Mogens, tak for et godt grin, det havde jeg brug for!
Beklager det senes svar.


Ja jeg mener at de spillede for en uafgjort, hvorfor helvede skulle man trække tiden allerede efter de første 20 min hvis det ikke er tilfældet?

Hvis man kigger på tallene, ja så var der ikke stor forskel på de to hold(skud tallene) men ser man på selve chancerne, så var Newcastle jo aldrig i nærheden af at få den bold ind over stregen xD
Det her ævl, I fortæller jer selv om, at Newcastle intet ville og kun spillede på 0-0, tror I jo ikke engang selv på.

Så kunne jeg forstå det hvis skudstatistikken var 25-2, eller hvis Newcastle havde parkeret holdet foran straffesparksfeltet, Mourinho-style.

Men intet af det var jo tilfældet. Newcastle pressede Chelsea meget hårdt og højt i perioder, skabte store chancer, bl.a. til Burn, og skudstatistikken var lige.

Det eneste Chelsea førte på var possession med bolden overvejende i bagkæden og flere hjørnespark.

I har en veritabel stjerneparade af spillere, der fortsætter helt ud på alle bænkepladserne; I møder et hold hjemme, der må stille med 2. eller 3. valg på 6 startpladser pga. afbud!

Og så er man eddermame også en dårlig vinder efter at have taget en marginal sejr på en tilfældig individuel præstation lige før tid.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Trække tiden efter 20 minutter? Man begynder at tro du ikke har set kampen.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
annonce