Snak

Mere indhold efter annoncen

Kaiser: Brøndby er et nyt kapitel i mit liv

Skrevet af bold
ons 18. jul 2018
Dominik Kaiser glæder sig over debuten for Brøndby i mandagens udekamp mod Randers, da det for alvor var startskuddet på en ny tilværelse både på og uden for banen.

Læs hele nyheden her
Skrevet af VSTGN4EVIGT
Han bliver vanvittig i superligaen, bare vent til han bliver rykket ned på den centrale midtbane, og Mukhtar kommer op på sin vanlige position og diktere spillet. Med Kaiser får vi endnu en kvalitets spiller med nogle af Mukhtars kvaliteter
Skrevet af bruger 129112
Ja der er jo efterhånden ikke mange spillere af "egen avl" tilbage, jeg troede da det var klubbens dna?
Skrevet af Speltallergi
Tror også han kommer bedre til sin ret på en 8´er. I hvertfald indtil han for kamptræning. Mangler lidt på spilopfattelsen og de første touch. Kunne godt tænke mig st se ham med Simon bag Hany. Men er sku stadig lidt skidt i maven mht. om Hany er på vej ud i dette vindue.
I find your lack of faith disturbing
Skrevet af Alfaogomega
Det første som slog mig da jeg hørte Kaisers interview ifm, at han blev hentet var, at han virker mere end normalt sympatisk, og over gennemsnittet på intelligens.

Dette syntes jeg er blevet bekræftet i de efterfølgende interviews han har givet. Jeg kan godt lide den måde han er i stand til at sætte skiftet til Brøndby i relation til hans liv på og udenfor banen.

Jeg tror BIF har fået en stor spiller og et uovertruffent samlingspunkt som leder og figur på holdet.

Hvis Mukhtar er ved at smutte, hvilket jeg ikke tror sker, så vil det være en mindre katastrofe. Ingen af vores nuværende midtbanespillere har hans offensive kompetencer. Hvis det sker, så henter Brøndby stensikkert Halimi, Hjulsager eller tilsvarende.

Jeg er ret sikker på, at Kaisers favoritposition er 8`eren, selvom han kan alle midtbanepositioner.

Hvis Nør skifter eller er skadet, så tænker jeg at Vigen er afløseren på 6`er positionen, selvom jeg godt kan se at Kaiser også kunne være et bud.
Skrevet af Speltallergi
Meget enig på alle parametre Alfa. Det virker også til st han allerede er ved at være vel integreret i truppen og hans attitude overfor medspillerne på banen dufter dejligt af rolig kompetent ledelse.
I find your lack of faith disturbing
Skrevet af VSTGN4EVIGT
Bruger 199112
Ja det er en del af klubbens DNA, men du er lidt for hurtig på aftrækkeren. Vi har i længere tid lidt under at de største talenter er smuttet før førsteholdsdebuten, samtidig har vi været tæt på nedrykning og konkurs, det har gjort at vi ikke har kunnet holde på de store talenter, men vi har heller ikke kunne tiltrække dem. Vi er nu i gang med at bygge et "nyt" talentnetværk op i form af Masterclass, men det tager tid, og vi vil først kunne se det fulde udbytte om nogle år.
Skrevet af Tropico
Spørgsmålet er, om han svinger lige så meget i niveauet som Mukhtar, hvilket nok i bund og grund er derfor han ikke spiller i en større liga end Superligaen. I foråret faldt han jo helt ud i store dele.
Skrevet af bruger 155188
bruger 129112... Kan du ikke finde på noget nyt at komme med? Den sætning er ved at være slidt op..
Hr. Mortensen83
Skrevet af Finbalamus
Han har spillet ca 160 kampe for RD Leipzig, to sæsoner som kaptajn, bla det år de spillede sig i CL og blev nummer to i bundesligaen mon ikke lige han kan klare sig i superligaen?
Grunden til Mukhtar stadig spiller i Superligaen er om BIF vil 30, 40 eller 50m for ham.
Han har været en af de absolut bedste spillere i ligaen gennem de sidste 2 år.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
bruger 155188: Han har da en pointe. Dog er ham Kabongo vidst fra deres akademi, og det kan vel åbne op for flere talenter hvis han gør det godt.
Skrevet af Finesse
Det er Morten Frendrup og Bruus også. Dem kommer vi formentlig også til at se en del til i år.
Skrevet af Tropico
Han har spillet ca 160 kampe for RD Leipzig, to sæsoner som kaptajn, bla det år de spillede sig i CL og blev nummer to i bundesligaen mon ikke lige han kan klare sig i superligaen?


Det påstår jeg heller ikke han ikke kan. Jeg synes dog det er værd at bemærke, at han kun fik sølle 289 minutters spilletid i forrige sæson, hvoraf de blot 16 var i CL. Sæsonen før fik han kun 952 hvilket svarer til ca 10 kampe. Det er altså en spiller, der minutmæssigt kun har spillet 13 kampe på to år de får sig. Dét niveau han havde, da de blev nr 2, dét han har ikke mere.
Skrevet af Makker
tropico det skal du da nok have ret i at han er faldet lidt i niveau. men tror i den grad at han nok skal vise sig at være en stor gevinst for bif
annonce
0