Snak

Mere indhold efter annoncen
Men ja, SIF har jo været rasende dårlige til at finde og udvikle midterforsvarer i dette årtusinde. Udover Salquist har det været ulideligt tyndt i mange år. Jeg så også gerne en opgradering fra Felix/Calisir, tror ikke Busch er klar, men det er åbenbart ikke let for dem at finde de rigtige til den plads.

Jeg vil dog til hver en tid foretrække Felix fremfor Simon Jakobsen, Dennis Flinta, Anders Hagelskjær, Frederik Alves, Jeppe Gertsen og hvem der ellers har været forbi de sidste mange sæsoner.
Ja det er også fint, at han tager noget af presset fra en mand der lige har kostet sejren - og i øvrigt har gjort det en del gange (omend for en del kampe siden og har spillet sig alvorligt op), men den der ikke kan se at det er en børnefejl at lave en presset tilbagelægning i overtiden af en kamp hvor man er presset helt i bund bør simpelthen lære noget mere omkring fodbold.

Tilbagelægninger til keeper foregår KUN indenfor målet såfremt der er øjenkontakt, og både markspiller og keeper er i komplet balance. Ellers laves tilbagelægninger udenfor stolperne eller slet ikke.

I det her tilfælde var hverken Felix eller Larsen i balance og det var totalt ukoordineret og beroede på ren intuition. Det kan vi godt være foruden fremover, for ellers kommer det også til at koste flere mål.
Silkeborg IF
Fed kamp og godt besøg på ude afsnittet. Hatten af for Nordtribunen - I gør det godt!!
Kamp billedet blev ændret i 2 halvleg da vi begyndte at gå mere aggressiv til værks overfor et godt teknisk SIF hold, som boltre sig på plastik banen.
Det er altså en kæmpe fordel at to hold i ligaen får lov at spille på et helt andet underlag.
Det er helt uhyggeligt hvordan folk vender på en tallerken i kommentarfelterne på SIFs Facebook-side. Fra "Vi elsker jer i medgang og modgang. Vi er med jer! I er hele byens hold!" til ren opkast og grove kommentarer rettet mod enkelte spillere efter kampen.

SIF bemærker det også selv med kommentaren: "Tak for støtten til dem, der støtter holdet og spillerne." Ergo: Ikke så meget tak til de andre...

Kampen i dag viser nok noget om den manglende bredde og den manglende erfaring når det kommer til at spille mange kampe på kort tid. De ved jo også godt selv at de har et svagt punkt med bl.a. Felix. Det kan man jo se på den måde de støtter ham i kampene og undgår at sætte ham i pressede situationer når de kan. Man har ikke topspillere på alle pladser, sådan er det bare.Fandme flot kommet igen af de kommende sæson vindere.


Det er måske ikke lige mens ens klub er inde i en stime på en enkelt sejr i de seneste 5 kampe, at man skulle komme med den slags påstande. Medmindre man decideret går efter at få læserne til at smile overbærende.
.
Slutstilling

1. FCN
2. FCM
3. Silkeborg
4. Viborg
5. FCK
6. RFC
7. BIF
8. Horsens
9. AaB
10. Horsens
11. OB
12. lyngby


Det er heldigvis alt for tidligt at spå om en slutstilling. Det man kan sige er at RFC og FCN har en unik mulighed for top-3 eller endda et mesterskab. Det kræver dog for begges vedkommende at de fastholder de gode præstationer.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Læderkuglen

Hvor slutter agf ?
Moral er godt.....
Dr. Phil

Nej det var også en fejl, jeg ikke ser før nu. Mente at Silkeborg er de kommende sæson vindere, og min OnePlus valgte at skide i sengen og rette mig. Måske ved kineserlortetelefoner noget vi andre ikke ved 😉
I know what you did last decade against Hobro
….
10. OB
11. AGF
12. Lyngby
annonce