Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jonaspoulsen
Syntes mere det er pinligt at læse disse kommentarer herinde. Var det måske muligt at sætte alders begrænsninger på?? Lader til at hovedparten af brugere i tråden er under 15 år
Skrevet af vicham
Jeg er sjældent efter dommerne, men det gule kort kan simpelthen næsten kun undskyldes, hvis han har haft et dårligt syn på tacklingen. Elendigt dømt.
VAR spiller endnu en gang fallit. Det er helt utroligt, de ikke får ham til skærmen. Det gør de så ved Robertsons tackling eller mangel på samme. Det var helt korrekt at gøre det i den situation, så selvom de i det mindste rammer rigtigt der, står man stadig tilbage med et indtryk af et system, der slet ikke har bragt den stabilitet, det burde.
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Skrevet af haraltidret
Kane kunne helt sikkert godt have fået et rødt kort for den vanvidstackling i første halvleg. Det ville i den grad klæde ham at undskylde i stedet for at tale situationen ned. Kane skal egentlig bare være rigtig glad for at slippe med et gult i situationen.
Skrevet af Bluebold
´´ ikke rødt kort. Der er fire topprofessionelle dommere, der kigger hændelsen igennem. Alle kommer til samme konklusion af en årsag. Desuden spiller Robertsen lidt for meget på den. Da dommeren har givet det gule og var check er ovre, så er han pludselig oppe i fuldt vigør. Grimt tackling, men ikke til rødt. Det er engelsk fodbold for guds skyld..´´


Danni, jeg håber ikke der er fire top professionelle dommere der laver en fejl der går udover dit hold.
Så har du jo ikke meget at kunne komme med der.

Spillere, fans, o.s.v beskytter jo naturligt deres egne ved af kigge gennem deres egne farvede briller.

Rødt kort til Kane ville nok have været det rigtige.
Under alle omstændigheder er det vel rimeligt, at en dommer lige ser den efter på skærmen, når en spiller kommer flyvende gennem luften med strakt ben og knopper forrest.

Straffe til Jota kunne vel også dømmes, men man får jo ikke alt.

Alt i alt en rimelig deler. Tottenham spillede faktisk godt, og havde flere kæmpe chancer undervejs.
Skrevet af donfrankie
Kane har ikke ry for at være hverken brutal eller et svin, så han kan nok af de årsager slippe billigere, end andre gør. Jeg kan lige her på ståe de fod huske en anden situation, hvor han også kommer alt for sent med strakt fod og stempler en eller anden foran på anklen. Den slap han også for.

Vil da mene han har et rygte for at brutal og hensynløs i nærmest alle kampe.
Han signatur move er jo at bakke ind i spillere der er i luften for at heade til en bold for at flippe dem rundt. Det er jo på grænsen til at være livsfarligt når det engang går helt galt.

Han får så meget længere snor fordi han er engelsk landsholdsspiller.
Håbløs fodbold romantiker der efterhånden hellere vil se de lokale serie hold end CL.
Skrevet af spurssince82
@donfrankie

Vil da mene han har et rygte for at brutal og hensynløs i nærmest alle kampe.
Han signatur move er jo at bakke ind i spillere der er i luften for at heade til en bold for at flippe dem rundt. Det er jo på grænsen til at være livsfarligt når det engang går helt galt.

Han får så meget længere snor fordi han er engelsk landsholdsspiller.


Hahaha. Dit indlæg er sgu virkelig grinagtigt. Tydeligt at du er en medløber, hvor mange kampe har du set med Kane? Jeg gætter på 0.

Jeg har selvfølgelig ikke set den igen. Men når man spiller mod tophold og kæmper for point, vil der af og til være hårde tacklinger. De tjekkede den, og vi kom videre, siger Kane til BBC.

Ja, det er der så mange der ikke er. Kommet videre. Pinlig overskrift, pinlig tråd.
Kane. Son. Kulu. Højbjerg. To Dare is to Do.
Skrevet af Fali
Bluebold@
Selv med din romanforklaring, har du også farvebriller på (klart endda) Med dit forsvar af Kane´s tackling ikke er til rødt, har du faktisk dumpet i almen fodboldviden og tilmed du medgiver 4 "dommer eksperter" som du bringer frem er latterlige inputs du kommer med er uden belæg som du åbenbart synes at det skal med. Held og lykke med din næste roman.....
Skrevet af Bluebold
Hehe, hvilken farve har mine briller så.

Det øverste af indlægget er et citat fra´ Danni´

Jeg prøver at forklare, at jeg syntes, at dommeren burde have kigget på hændelsen igen, og derefter have givet Kane det røde kort.

Undskyld mine dårlige evner til at forklare det ;)

Skrevet af Berker
Kamoafgørende fejl at Kane ikke blev vist ud. Helt på linje med at Robertson selvfølgelig også skulle ud for den forseelse. Det burde være åbenlys for enhver at de begge skulle have haft rødt.

Havde Kane fået det røde kort i det 18 minut tror jeg kampen havde været en helt anden.

Desuden temmelig virkelighedsfjernt fra Kane at han ikke mener han skulle have rødt for den.
Skrevet af Gshock
Det var korrekt at Robertsson blev vist ud. Men det var en fejl at Kane ikke blev vist ud.
VAR fejler ikke noget, det er dem som styrer VAR som fejler. Hvis de ikke får styr på det så synes jeg at de skal droppe VAR.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Gshock
Iøvrigt også kæmpe fejl at der ikke blev dømt straffe til Jota. Det var en clear and obvious error fra dommeren og så skal VAR træde til. Det samme skete i Newcastle kampen. De er ikke dygtige nok dem som sidder i VAR rummet.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Maradona-Messi
+1 til Jonas Poulsen. Når man læser denne tråd som neutral, så er det godt nok beskæmmende lavt niveau. Hvis man kan lide fodbold og en god efterfølgende debat, så skal man måske til at undgå bold.dk, for et er, at der er så mange tastaturkrigere, der ikke evner at være objektive (kan vi jo alle have svært med, da fodbold er følelser), men noget andet er sproget, der bruges. Lad mig gætte på, at ikke eneste herinde kender Kane, men alligevel bliver han kaldt diverse obskure ting!
Mit nytårsforsæt skal være at bruge mindre tid på bild.dk... det er jo ganske enkelt ikke det værd!
Skrevet af Lezcano
Den her tråd er skræmmende ubehagelig, og der er virkelig nogle fans der burde holde sig fra internettet efter kampe med tvivlsomme kendelser.

Der er skruet helt op for arrogance og patetiske angreb her, og det er virkelig lavt niveau der bliver udvist.

Nedenstående er et fint eksempel på barnlig opførsel. Hvorfor overhovedet skrive noget, når det skal være noget så latterligt. Det fremstår bare barnligt og buuhuu agtigt

Jeg kunne ikke være mere ligeglad med, at Spurs ikke har nogen trofæer. Det irriterer mig derimod virkelig meget, at vi ikke formår at hente point i de her must-win kampe mod ligegyldige hold
Skrevet af Der Grüne
Lezcano: Det kan vel efterhånden ikke komme bag på dig, at Liverpools fanskare er mere følelsesladede end gennemsnittet af noget andet hold. Pinlig fanbase imo - selvfølgelig med undtagelser.
Skrevet af Carra.23
Lezcano, det kan du have ret i. Det er da voldsomt provokerende skrevet. Jeg lod mig påvirke af aloevgaard som efter kampen kun virkede til at søge reaktioner fra Liverpool fans. Det fik han så af mig.
Skrevet af Lezcano
Lezcano, det kan du have ret i. Det er da voldsomt provokerende skrevet. Jeg lod mig påvirke af aloevgaard som efter kampen kun virkede til at søge reaktioner fra Liverpool fans. Det fik han så af mig.


Dertil skal det så også sige at jeg synes det var lige så barnligt fra hans side i går. Han var omkring så meget han kunne for at smide benzin på bålet
Skrevet af Carra.23
Kan godt lide at du (grüne) bakker op om Lezcanos budskab, for derefter at give et eksempel på netop den slags adfærd der opponeres imod.
Skrevet af Carra.23
Uanset har du selvfølgelig ret. Det var dumt at bide på, og det eneste der kommer ud af at hoppe med på vognen er en uendelig kamp om hvem der kan provokere mest.
Skrevet af This is Anfield
Igen tak for dine konstruktive bidrag @Leczano. Det kunne flere lære af - uanset tilhørsforhold. Det er ganske forfærdeligt at læse disse tråde.
Skrevet af Hasse1983
Der Grüne, det findes tosser i alle fangrupper. At "alle" så mener Liverpools fanskare er de være end fx jeres egen er, at i slet slet ikke har ligeså mange fans som Liverpool. Du har været her længe, så du må efterhånden også have lært hvad / og hvilken type man bare skal gå udenom.
- og ja der er der mange som har et tilhørsforhold. Vil dog også påstå, at der er mange Trolls, som har oprettet en "Liverpool bruger" for at bidrage yderligere til den dårlige stemning til trods for de ikke giver en potte pis for Liverpool. (Det er dog rent gætværk)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0