Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af goooooool
2 fejlagtigt dømt straffespark til Tottenham - elendigt dommerarbejde. Dog var det ikke uretfærdigt at kampen ender 2-2. Ved første straffespark til Tottenham ligner det offside, men selv hvis der ikke var offside er det skandaløst at dømme straffespark da målmanden slet ikke berører Kane. Ved andet straffespark trækker Liverpool spilleren benet til sig og da Tottenham spilleren bevæger sig bagud berører han benet og falder teatralsk...pinligt dommerarbejde.
George Best: "In 1969 I gave up women and alcohol - it was the worst 20 minutes of my life." OB Liverpool
Skrevet af Mulleals
Er skam helt enig i at Jones er en katastrofe, men han har heller ikk kostet 640 mill.. jeg kan bare ikk se hvad i skal med VVD, synes han er så elendig.. men bevares, han er da bedre end Jones, men der skal heller ikk meget til
Skrevet af Swiftorian
Som Spurs fan er jeg vild med Klopp og hans udtalelser efter kampen. Reelt, følelsmæssig og konkret. Tror han bliver go for pool i længden.

Ot. En kamp i et vanvittigt tempo, hvor en John Moss havde store problemer i dele af kampen. Strafferne, tja, det er hverdagens fodbold. Spillere diver og bliver det bevist, skal det straffes.
Spurs.
Skrevet af edouar
Lafione

eduoar, jeg er personligt ligeglad hvem der spille på hvilken måde, men når man bliver spillet ud af bane, så kan man ikke rigtig sige noget til de andre hold.

At et hold spiller en elendig halvleg og bliver udspillet af et hold, der i denne halvleg er bedre, kan du jo ikke definere holdet ud fra, når de i resten af sæsonen næsten udelukkende bruger en anden taktik. Forskellen ligger i den tilgang, man som hold, på forhånd, har til en fodboldkamp. Jeg siger ikke, at der er én rigtig måde at spille fodbold på, men argumenterer bare for, at din udmelding ikke rigtig holder vand.
Skrevet af Baum
@NUFC
Det er så ikke helt korrekt. Spred endelig forkert fakta.
Kane ville ikke være offside hvis Lovren spillede bolden til, men eftersom han snitter med den hopper over hans fod ændrer den hverken retning eller fart. Så derfor kommer pasningen stadig for en Tottenham fod.
Lovren skal ændrer spilsituationen for at det ville ophæve offsiden.
Skrevet af Slettet(551329200301)
Travhesten
Fordi Liverpool havde en god dag ? Stop stop, det er minimale ting der skiller de to hold ad i denne sæson, svært at sige hvem der er bedst, personligt hælder jeg til lfc, men det er lige så intetsigende for andre som dit pladder, i sidste ende må du kigge på tabellen, det er der det tæller. Det eneste hold der rigtig skiller sig ud er City i top 6.
Stor fan af Premier League.
Skrevet af Der Grüne
Superfed kamp - hold kæft en afslutning. Rimeligt med et X - og vigtigt at Spurs ikke satte til ift. Liverpool.

Dele Alli skal til at tage sig sammen. Dembélé spillede endnu en pragtkamp på midten.

Årets mål af Wanyama... Hold nu kæft.

Salah er en vanvittig spiller. Hold kæft hvor er han god - stor fan hér. Karius stod også en pragtkamp.

... Til gengæld skal Liverpool-fans lige forklare mig, hvad Firmino bidrager med. Ét forkølet forsøg med hovedet? Hvad er hans spidskompetencer igen? At jagte bolden? Liverpool spillede nærmest med 10 mand med ham på banen.

Hvorfor skal vi diskutere et straffe der ikke er kampafgørende så meget? Kane var offside - straffet blev (måske rimelig nok brændt). Resten er jo bare tuderi. Hvad med den chance til Eriksen som Kane fejlagtigt blev dømt offside på i første halvleg? Ikke nævnt med ét ord af Liverpools fans.

Fortjent point efter en halvforkølet 1. halvleg af Tottenham. 4 point mod to top-4-hold er bestemt godkendt.
Skrevet af Mr Magoo
Tottenham filmer sig til 2 straffe, hvoraf det ene så blev brændt. ?? det er jo helt til grin, at folk mener det var det bedste hold. Håber FA tager affære.
Skrevet af edouar
Dougan

Så intelligens lig med evnen til at stave korrekt? Primitivt synspunkt.

Ja prøv og find nogle statistikker, min ven. Lader til, at du vil blive overrasket over sammenhængen.
Skrevet af This is Anfield
Der er meget tuderi fra Liverpool fans her. 2-2 er fair nok, men selvfølgelig bittert når man tror den er hjemme til sidst.

Og så diverse Tottenhamfans. Se nu også lidt indad. Jeg tror ikke at tanken har været at gå defensivt til værks. Liverpool er foran 75 minutter i kampen, så selvfølgelig er det Tottenham der jagter mest efter 3. Minut. Med det sagt så har jo Liverpool jo de største chancer i første halvleg. Jeg synes for en gangs skyld at Liverpool forsvarede sig godt... i 85 minutter. Så var trætheden åbenbart for stor til sidst. Her mener jeg desværre igen at midtbanen ikke er stærk nok.

Skrevet af Slettet(091436221801)
@generalawesome
Jeg er sikker på at Spurs ligger højere end Liverpool når sæsonen er omme, ligesom de sidste mange sæsoner. Det på trods af at man har spillet på udebane HELE sæsonen, samt at man har et transferbudget der er en brøkdel af Liverpools. Spurs er bare bedre en Liverpool på alle parametre. Næste sæson har man tilmed det måske fedeste fodbold stadion i verden.
Skrevet af flotfyr_17
eg er sikker på at Spurs ligger højere end Liverpool når sæsonen er omme, ligesom de sidste mange sæsoner. Det på trods af at man har spillet på udebane HELE sæsonen, samt at man har et transferbudget der er en brøkdel af Liverpools. Spurs er bare bedre en Liverpool på alle parametre. Næste sæson har man tilmed det måske fedeste fodbold stadion i verden.Jøsses.
Liverpool
Skrevet af --RED--
Goddamn tror vist bare at jeg går i seng..
Skrevet af This is Anfield
@Travhesten. Du kan muligvis få ret. Men hvad er det for en argumentation? :D "Min far kan tæve din far"... Hvem der slutter i top 4 kender vi først til når sæsonen er slut. Pt er Tottenham det bedre spillende hold af de to, men det har de jo ikke været hele sæsonen.. så ro på.. vi må se sæsonen til ende før vi kan konkludere.
Skrevet af jonaspoulsen
Åndssvagt at snakke om hvilket hold som er bedst generelt. Spurs har måske været bedst de sidste 6-7 sæsoner, men det kan hurtigt ændres. Sælger Spurs kane, Eriksen osv kan det nemt tippe tilbage til pool igen.

Syntes generelt bare det er fedt at begge hold forsøger at spille god fodbold.
Skrevet af This is Anfield
@jonaspoulsen. Enig!
Skrevet af lfc_ob
Spændende at se om FA har nosser til at følge deres egen linje ift. diving. Den minimale kontakt, som Kane selv søger og som Tottenhamsfans bruger som argument for straffet, er på ingen måde straffe berretigende. Lige så var situationen med Everton spilleren tidligere på sæsonen, der ligesom Kane filmede sig til et straffe pga. minimal kontakt i feltet. Men situationen bliver nok ikke bedømt på samme måde, når der er tale om en nationalhelt, fremfor en afrikaner i Everton.
Det samme sås i Suarez’ og Terrys rascimesager...

Straffe nummer to, hvor meget jeg end ville, kan der altså ikke indvendes noget imod. Det er klodset af VvD!

Alt dette sagt er det et fair resultat. Efter at have siddet fuldstændig på Spurs i første halvleg vendte kampen godt nok på hovedet i anden. Vi skulle være gået til pausen med tre pinde i banken. At overlade kampen på den måde til Spurs i anden e simpelthen utilgiveligt!

NB. Mulleals og Lafione, I er voldsomt til grin og sætter store fede streger under den opfattelse, stort set alle andre fangrupper har af mange Man U fans.
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
Skrevet af no name
Til alle de blinde personer, som mener der er kontakt ved den sidste straffe, se klippen.
https://mobil.bold.dk/video/32652/
Hvis i stadigvæk mener der er kontakt og straffe så har i en skrue løs.
Håber Spurs bliver straffet hårdt af Arsenal næste uge.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Wise: VAR skal slet ikke anvendes det skal skrottes. Flowet i denne kamp havde været ødelagt med VAR. Heldigvis havde dommeren en fin kamp. Det første straffe var hårdt dømt, men Karius rammer Kane EFTER han har prikket bolden, det kan derfor dømmes.
Skrevet af LH6000
Åndssvagt at snakke om hvilket hold som er bedst generelt. Spurs har måske været bedst de sidste 6-7 sæsoner, men det kan hurtigt ændres. Sælger Spurs kane, Eriksen osv kan det nemt tippe tilbage til pool igen.


Det samme kan jo siges hvis Liverpool sælger Firmino, Salah og Mane. Både Spurs og Liverpool er to hold der ikke har vundet noget i lang tid og ikke lægger til det i denne sæson heller.

Liverpool bliver ofte glemt, når man snakker om, hvorvidt at spillerne vil blive i Spurs, uden nogle trofæer. For hvor lang tid vil man blive i Liverpool uden? Jojo lønnen er nok bedre. Men spillerne har vel også ambitioner.

Til alle de blinde personer, som mener der er kontakt ved den sidste straffe, se klippen.
https://mobil.bold.dk/video/32652/
Hvis i stadigvæk mener der er kontakt og straffe så har i en skrue løs.
Håber Spurs bliver straffet hårdt af Arsenal næste uge.


Hvor barnligt. Jeg vil ikke te mig som en 5 årig og gå ned på dit niveau (oops). Men nu har adskillige eksperter og tidligere dommere, været ude og sige at der kan og skal dømmes straffe. Så hvad no name sidder og mener hjemme i Danmark, er komplet ligegyldigt på alle leder og faconer.

Woolwich kan smutte hjem med en røvfuld og en 6. plads og intet andet :-) Ej det bliver en spændende og tæt kamp, men Spurs må være favoritter.
annonce
0