Snak

Mere indhold efter annoncen

Kante: Chelsea det rette valg for mig

tir 21. mar 2017
N'Golo Kante er yderst tilfreds med sit skifte til Chelsea, som han mener, var det helt rette skridt for ham.

Læs hele nyheden her
Min førsteføde skal hedde N´Golo. Uanset køn.
The Blue Boys from West London
@rocket_man Hahahaha!!! :D

PrL burde ændre pokalens titel til Kante prisen. Jeg er overbevist om at uanset hvilket hold han spiller på ville de kunne vinde ligaen... ej hvor er han vild!

Jeg ser ingen andre bare være i nærheden af årets spiller i ligaen! Ret mig gerne hvis jeg tager fejl.
Han er totalt overvurderet. Kan han andet end at tackle? Han kan jo ikke score mål ligesom fx Peter Crouch
Jeg ser ingen andre bare være i nærheden af årets spiller i ligaen! Ret mig gerne hvis jeg tager fejl.


Jeg håber også, Kante får den, for han har været helt forrygende (igen) denne sæson, men på diverse internationale fora er der en del, der mener, at Hazard bør løbe med årets spiller i England. Tænker, at Hazard så i det mindste må være i nærheden af årets spiller, selvom jeg som sagt ligesom dig mener, at Kante har fortjent den. Det er dog under alle omstændigheder dejligt, at en spillertype som Kante får så meget opmærksomhed denne sæson for sin værdi for holdet - balancespillere bliver desværre ofte overset, når man snakker de bedste spillere, hvilket er en skam, fordi de er en så uhyggeligt vigtig ingrediens på ethvert verdensklasse-hold.
Barcelona since the days of Rivaldo Vítor Borba Ferreira.
Jeg ser ingen andre bare være i nærheden af årets spiller i ligaen!

Helt enig. Det er normalt ellers så let bare at vælge en af de spillere, der ligger højest på listen over flest mål og assists. Andre oversete statistikker som fx tacklinger og veludførte afleveringer burde vægtes højere, hvis dette vel at mærke er stærkt medvirkende til holdets succes som i Chelseas tilfælde.
Yellow Blue Army
Er stadigvæk skide irriteret og misundelig på Chelsea over at i fik ham til SMÅPENGE i sommers.... :-(
GGMU

Nååå lille pus <3 ;-)
CHELSEA FC (1996) Zola-Drogba-Lamps-Terry-Cech
Ja, det ville være på sin plads, at Kante vandt årets spiller. En spiller, der gør de ting, Kante gør, er mindst lige så vigtig som en offensiv spiller, der scorer målene, men det krediteres normalt ikke i samme grad.
mikkelcp Overvurderet? Ser du overhovedet fodbold? Han er oprydder, ikke angriber. Han mangler måske lidt mål, men det er slet ikke hans rolle. Det ville bare være endnu bedre hvis han kunne score mere, men først og fremmest skal han gøre sit primære job, og det er han verdens bedste til
annonce