Snak

Mere indhold efter annoncen

Kaptajn Kjær: England-kampen vil plage mig resten af livet

Skrevet af bold
tor 17. nov 19:04

Landsholdets anfører Simon Kjær mener, at det nuværende landshold er det bedste i hans tid, og at de derfor kan tillade sig at drømme stort forud for VM.Læs hele nyheden her
Skrevet af Lord Harrasmus
Damsgaards frisparksmål var alligevel ulovligt, da der var danskere helt inde i muren.
Skrevet af Taco mix
Ulovligt ligefrem?
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af TheHitch80
Jeg forstår sådan set at folk ærgrer sig, men England var bedre på stort set alle parametre i kampen; og i den grad rent fysisk.
Skrevet af yeppes
Det danske landsholdviste allerede tendenser på at være mentalt og fysisk udmattede i kvartfinalen mod Tjekkiet i 2. halvleg, og det fortsatte mod England. Så det tynde straffespark piner heller ikke mig - England havde mere at give af
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Damsgaards frisparksmål var alligevel ulovligt, da der var danskere helt inde i muren.

Var der nu også det? Hvilken forskel gjorde Braithwaite, der vel var den eneste, som nærmede sig muren? Er du også typen der brokker sig over, at et indkast blev taget 57 cm fra det sted, bolden krydsede sidelinjen? Damsgaard hamerende bolden i kassen på lovlig vis.

Dommeren lavede en gigantisk og kampafgørende fejl. Den er ikke længere.

Det er fløjtende ligegyldigt, at England var bedre spillende. Det handler om at score nok mål, hvilket de ikke formåede uden dommerhjælp. På trods af hjemmebanefordel, i mens Danmark runden forinden spillede i Baku i over 30 graders varme.
Skrevet af Sydsjællandsfinest
Jeg har det på præcis samme måde som Kjær
Skrevet af Christian Kuhlmann
SPOT ON.
+1
Skrevet af Christian Kuhlmann
.
Skrevet af loke2300
@raNdOMiNAtoR

Helt enig.

Hvis England var så meget bedre hvorfor fik de så ikke noget ud af det? Der skulle lige en dommer ind over før de fik gevinst.
Skrevet af BeerBellyBoy
Semifinalen blev tabt da Nørgaard kom ind i stedet for Delaney. Delaney var udmattet, Nørgaard blev udspillet
Skrevet af wombles
Når vi vinder VM så er den Englandkamp sgu glemt!
Skrevet af 09043428
Nørgaard blev skiftet ind i stedet for en træt Dolberg.
Delaney blev skiftet ud i stedet for Mathias Jensen.
Det gav god mening at stabilisere midtbanen med Nørgaard og få spillet ud på kanterne og så spille på omstillinger med YP og Braithwaite i front.
Skrevet af CruyffLever
Med laser som tolvte mand, spørg Sala om effekten af den grønne fare.
Skrevet af United2008
England gik da fortjent videre. Jeg tror ikke Danmark kommer videre fra første ko runde. De kan ikke håndtere de helt store hold. Man må jo bare erkende at Danmark var heldige med trækningen hele frem til semi.
Manchester United FC LUHG
Skrevet af grumblesnake
Med laser som tolvte mand, spørg Sala om effekten af den grønne fare.
Hvorfor ikke spørge Schmeichel selv? Måske fordi det ikke havde nogen indflydelse og han faktisk reddede skuddet...

Jeg synes bestemt heller ikke at det var direkte ufortjent, for vi spillede en dårlig kamp og skabte nærmest intet. Spillerne virkede forståeligt nok fysisk og psykisk udmattede og derfor blev det i sidste ende lidt uforløst.

England var dog ikke specielt meget farligere og uafgjort havde heller ikke været urimeligt. Så jeg forstår godt følelsen.

Men Fodbold handler også bare om marginaler og dem havde vi åbenbart opbrugt efter Damsgaards frisparksmål.

Det kunne være fedt at møde dem igen under mere lige vilkår senere i turneringen.
Skrevet af Toon Toon!
Kjær siger at vi skulle have spillet kampen anderledes. Hvordan? Mere offensivt eller hvad er det han siger?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Mathews
Damsgaards frisparksmål var alligevel ulovligt, da der var danskere helt inde i muren.

Det frispark skulle slet ikke have været dømt i første omgang. AC smider sig jo bare, så snart han mærker en arm omkring ham - og af samme årsag er det så dybt latterligt, når man lige siden den kamp har fået tudet ørene fulde af, hvor meget England snød. Dårlige tabere ind af en kant, det har virkeligt ikke været kønt at overvære.

Faktum er at England vandt den kamp fortjent, de var bedre på samtlige parametre. Til afveksling er det rart at se, at der trods alt er nogle herinde der formår at bevare objektiviteten, for det har godt nok været drøjt på lige netop dét punkt siden den kamp under EM.
Skrevet af Mathews
Dommeren lavede en gigantisk og kampafgørende fejl. Den er ikke længere.
Det er fløjtende ligegyldigt, at England var bedre spillende. Det handler om at score nok mål, hvilket de ikke formåede uden dommerhjælp.


Har du stadig ikke fanget, at VAR blev brugt under turneringen? Kom dog videre, så var det heller ikke værre. Der er trods alt klar kontakt ved forseelsen - en væsentligt større forseelse end den der fører til 1-0 målet i øvrigt.

Kjær siger at vi skulle have spillet kampen anderledes. Hvordan? Mere offensivt eller hvad er det han siger?

Det er svært, når man bliver most på fysikken efter 25 minutter mod et hold, hvis spillere der til dagligt er vant til at spille på et væsentligt højere niveau og i et betydeligt højere tempo end størstedelen af de danske spillere. Men mon ikke også man med fordel kunne have skiftet lidt ud i startelleveren mod Tjekkiet, for at sikre at nogle af de bærende spillere fik restitueret ordentligt. I samme omgang er det svært at klandre Hjulmand for at stille i stærkeste XI i en kvartfinale til et EM, og så bred en trup havde han trods alt heller ikke til rådighed.
Skrevet af Liderlinus
Jeg tror, Mathews er en engelsk undercoveragent!
1886 - Ægte København
Skrevet af Maartiin
United2008

DK har da vundet over Frankrig et par gange og England på udebane, med det hold som de har med til VM.. så selvfølgelig kan de mod de større hold.
annonce
0