Snak

Mere indhold efter annoncen

Karakterer: AC var bedste dansker i skuffende VM

Skrevet af bold
tor 1. dec 15:45

Andreas Christensen var bedste dansker for Danmark i den skuffende VM-slutrunde. Se bold.dk's karakterer for slutrunden her. Læs hele nyheden her
Skrevet af poh
AC og til dels KS var på niveau.

Damsgaard var på 3div niveau, men forståeligt når han ikke spiller overhovedet bortset fra når Danmark har en landskamp.

Det må være en meget dedikeret Brøndby-fan der langer et 3-tal ud til usynlige Lindstrøm.
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Skrevet af PoD
Hvis man oversætter det til den virkelige verdens mu samtale, ville man nok blive enige om at ophæve samarbejdet.

Lederen får et 2-tal. - og det er et meget flinkt 2-tal.

Kun leder i medgang. Alt for rar, og blev alt for forvirret over sine følelser. Dem må du lege med i din fritid. Jeg tænker at vi hjælper dig videre til et andet job, eller du kan blive assistent, sidemandsoplært af en mere erfaren, ligevægtig og resultatsøgende leder.
Skrevet af quazz
Jeg synes nu Schmeichel virkede meget tung ved målet mod Australien. Jeg er helt overbevist om at han på en god dag havde snuppet den, men han bliver nok overrasket over at afslutningen kommer mod det lange hjørne mellem Mæhles ben.
Skrevet af Schliemann
Enig. Schmeichel virker lidt gumpetung i det generelt. Lidt trist. Men man bør spille en ny keeper ind hurtigst muligt.
Skrevet af ordnissen
@PoD
Din latterlige macho vurdering af “lederen” er til at brække sig over. Underligt du ikke som andre herinde slutter med et “raus”…
Skrevet af simonstof
Poh

Lindstrøm var da på ingen måde usynlig. I første halvleg mod Australien skete der kun noget når han var involveret og det var han da en del. Den sidste halve time var han usynlig da der blev sparket lange ligegyldige bolde i anden sals højde.
Mod Frankrig var han vel også den mest synlige selvom det ikke var alt der fungerede, så forsøgte han i det mindste. Syntes han var den bedste af vores offensive spillere.
Så tvivler ret meget på at det har noget at gøre med hvem skribenten holder med.
Skrevet af tbear
Jeg savner en (dumpe)karakter til DBU. De har kendt til denne VM-beslutning i mange år, men holder åbent for pressen i en lejr, hvor Qatar-cirkusset tager alt fokus fra at præstere sportsligt. Synes også, at Hjulmand skulle have holdt sig helt fra at tale om det politiske, men det er sku også svært, når pressen er på nakken af en. Jeg er totalt imod dette VM, men når man nu er der, så VÆR der.
Skrevet af LosPollos
Hader at læse karakterer efter kampe. Hvilket også helt tydeligt at dem der har lavet de her karakterer har drukket sig fuld inden..
Skrevet af bondejokker
Læs tbear’s ret fornuftige kommentar og lad os så lukke den der og komme videre
Skrevet af PoD
Skrevet af ordnissen
I dag 17:19
@PoD
Din latterlige macho vurdering af “lederen” er til at brække sig over. Underligt du ikke som andre herinde slutter med et “raus”…


Du brækker dig bare.
´ingen må stille krav, alt skal indkluderes, intet må have konsekvenser´

Du må godt være uenig, men du opnår intet med din macho tilgang, ord som ´latterlig´, peger mod dig selv, som udfordret debattør.
Skrevet af bl4zt3r
@PoD

Jeg synes at du rammer meget godt med din vurdering.
Skrevet af hkb500
Det må være en meget dedikeret Brøndby-fan der langer et 3-tal ud til usynlige Lindstrøm.

Som så også sidder hos EB og hos BT, måske dig der er lidt farvet når det kommer til stykket ;-)
Skrevet af Carreca
Individuelle karakterer er fuldstændig ligegyldigt. Alle skraber nærmest bunden af deres niveau. Set over hele slutrunden er det vel kun værtsnationen, der har spillet dårligere end Danmark. Selv Canada uden point var bedre spillende…Nå, men vi vender forhåbentligt stærkt tilbage 👍
Skrevet af Ks1976
Alle spillere, træner og DBU har fejlet maks, sikke en gang lorte bold.!! De burde tvinges til at gi deres salær til migranterne eller anden form for humentær hjælp. De har ikke været 2 kr værd.!! Ac var også piv ringe
Skrevet af Lord Harrasmus
Gider ikke kommentere på FCK fans der foretrækker egne spillere blindt, eller BIF fans der foretrækker deres blindt.

Hele holdet var pisse ringe. Eriksen og Højbjerg får dumpekarakter for ikke at lede holdet.

Mathias Jensen er for mig den spiller som har overrasket mest positivt.
Skrevet af smalldeine
Hvordan kan man få 2 og 3, når man har ansvaret for landets værste slutrunde nogensinde? Hvis ikke nu, hvornår skal noget så nogensinde give 1 i karakter?
Skrevet af yeppes
Damsgaard begynder desværre at virke lidt overvurderet, eftersom han faktisk har spillet relativt jævnligt i Brentford, bare ikke fra start, uden at vise noget og heller ikke på landsholdet. Med andre ord, så er det ikke overvejende sandsynligt, at han finder tilbage til det niveau, som han viste under EM. Vi ved, at slutrunder kan være mere emotionelle for spillerne, end klubkampe, og derfor sker det oftere (efter min mening), at spillere over - eller underpræsterer til slutrunder. Hjulmandens lidt ensidige satsning på Damsgaard er derfor en del af forklaringen på denne deroute.
Skrevet af NelleIF
@smalldeine. Jeg er helt enig. Hvis ikke man kan smide et par 1-taller af sig til eksempelvis Hjulmand og Eriksen for denne slutrunde for en gennemført elendig præstation, hvor er vi så henne i dette point-cirkus?
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Skrevet af Dr. Def
Alt for gavmilde karakter, dolberg burde jo få en rundt nul for hans bidrag, et hav af 1taller til hele stammen på holdet for ikke at steppe op, også to til resten af slænget der var med
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af ØjnenePåBolden
Hjulmand får 0 stjerner og dem kan han dele med DBU. Kejserens Nye Klæder er nok den mest dækkende betegnelse. Bull Shit Bingo fra ende til anden.
Vi har masser af kvalitetsspillere. Nogle udtaget - andre ikke. Det er ikke spillernes skyld. Det er en inkompetent ledelse og organisation, der har spillet fallit. Møller, Sørensen og Hjulmand tager ansvaret… jo tak… men det er f… nemt, når man ikke er mand nok til også at tage konsekvensen. Fy for…
annonce
0