Snak

Mere indhold efter annoncen

Karakterer: For mange danskere skuffede i Zagreb

Skrevet af bold
tor 22. sep 20:49

Danmark skuffede og tabte 1-2 i Zagreb. Se bold.dk's karakterer til danskerne her.Læs hele nyheden her
Skrevet af Hvidemose
Pinligt ringe boldomgang i 2. halvleg.... Alt for mange boldtab... Det var ikke niveauet værdigt...
Skrevet af Blikass
Jeg ville give Mæhle en mindre og Braithwait en mere
Skrevet af MR. Buur
Det hang ikke helt sammen og så var der for mange der ikke ramte deres dag og vi blev aldrig helt farlige i det offentlige spil.

Eriksen og Delaney var de bedste uden dog at være helt oppe på de høje karakterer ... resten var middelmådige.

Kasper S. var jeg lettere nervøs for at se efter den megen kritik han fik i Leicesters sidste sæson og efter starten i Nice... han er ikke verdens klasse men er fortsat en habil og god målmand.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af Kundernehar altid ret
Hvad har bold imod Wass?? Han havde stor set en fejlaflevering og gjorde midt banen tryg. Og havde måske DK største chance i 1 halvleg.
Træneren har altid ret, eller................måske kun engang imellem
Skrevet af Troldkarlen
Ret uenig her. Synes AC var virkelig god især fremadrettet. Højlund satte vel dårligt en fod rigtigt, desværre. Damsgaard var farlig på gennembrud som en af de eneste. Bortset fra et par få dumme boldtab spiller Eriksen til 9/10.

Men især taktisk har Kroatien stået rigtig dårligt til os, og det er egentlig mest deres fortjeneste, tror jeg. De er så boldfaste, sammentømrede løbestærke at det er svært for os at vinde over dem ved at løbe hen over dem eller overmatche dem teknisk som vi ellers gør når vi er bedst mod andre hold? Savner lidt en plan B i form af nogle store brød når alt andet fejler. Til trods for det er vi tæt på.
Boykot VM i Qatar. Hvordan kan Danmark deltage i et fodboldstævne, der har kostet tusindvis af menneskeliv? - Fan af Brøndby IF.
Skrevet af smalldeine
Jeg er med på, at man gerne vil hype Højlund, men den karakter er 100 % ikke retvisende. Boldene løb fra ham og han virkede voldsomt præget af nerver.
Skrevet af grumblesnake
Den eneste grund til at Kjær ser bedre ud er at han ikke tager nogen chancer i sit spil.
Christensen og Andersen kunne sikkert også fint have stået og headet bolden væk og spillet til siden, men det er jo ikke måden man vinder en kamp. Christensen var klart den bedste af de tre. Modric er bare god lige meget hvem du er. Wass synes jeg også fortjener mere end Kristensen for hans første halvleg. Jeg blev bestemt ikke overbevist om at det er Kristensen der skal være førstevalg.
Mæhle satte godt nok heller ikke mange fødder rigtigt, men måske er det fair han får et point for at finde Eriksen.
Synes generelt bare at Skov Olsen og Braithwaite ikke fik nok støtte til at man kan klandre dem for meget. Damsgaard blev lidt bedre til allersidst, men fortjener da ingenlunde den samme karakter som Braithwaite. Jeg synes også det bliver for mange kokke med Damsgaard, Jensen og Eriksen og kunne godt have tænkt mig en anden type som Billing. Det er på tide at han får en reel chance. Højlund havde en OK debut, men ville også give ham 3.

Ellers er jeg nok enig.
Skrevet af Tom Wanks
"Men især taktisk har Kroatien stået rigtig dårligt til os, og det er egentlig mest deres fortjeneste, tror jeg. De er så boldfaste, sammentømrede løbestærke at det er svært for os at vinde over dem ved at løbe hen over dem eller overmatche dem teknisk som vi ellers gør når vi er bedst mod andre hold?"
Taktisk, teknisk og relationelt var vi udfordrede. Nok præsterede enkelte af vore drenge under niveau idag, men vi var altså nede med nogle p.t. velfungerende fætre og bl.a. en Modric, som igen demonstrerede sin verdensklasse.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af mfeskildsen
Wass var dårligste dansker i startopstillingen sammen med Skov Olsen, statswise.
Skrevet af Shamran
Det er nu 2. gang vi taber fortjent til et bedre kroatisk hold hvor man i begge kampe har siddet med fornemmelsen af at være overmatched på det taktiske.

Kroatien har indlysende en verdensklasse midtbane, hvor resten er mere middelmådigt og Hjulmand har nu i to kampe vist at han ikke evner et modtræk mod den midtbane der jo har styret begge kampe hvis vi skal være helt ærlige.

Det er først og fremmest det vi vel kan tage med fra aftnenens opgør og lidt bekymrende, at vi har en landstræner med begrænsninger for jeg savnede nogle modtræk der for alvor gjorde ondt på kroaterne og som bare aldrig kom.
Skrevet af grumblesnake
"Wass var dårligste dansker i startopstillingen sammen med Skov Olsen, statswise."

Jeg er mere interesseret i hvordan han gjorde det eye-wise og kan også konstatere at Andreas Kraul har givet ham en noget højere karakter.
Skrevet af Mazraoui
Vores bedste opstilling i min optik mår alle er klar, bør være disse spillere: Schmeichel (er selvskrevet til VM, men han står ikke til EM i 24).), Nissen (viser idag hvorfor han skal starte og har generelt overhalet Wass. Han spiller desuden midterbane nu i superligaen og kan fint supplere som udskifter og især til midtbanen hvis vi mangler noget mere kreativt, da Jensen efter min mening slet ikke burde være i truppen.), Kjær (kaptajn og stadig vital for holdet, trods langt skadesforløb), Christensen (rotationsspiller i Barcelona, men er sikker mand i starteren på landsholdet.), Mæhle (er heller ikke fast i Atalanta, men ryger ud og ind af holdet og det kan ses på landsholdet også. Han er en spiller der skal/har et behov for at spille hvergang på klubbasis, for at præstere optimalt.), Nørgaard (bør være foran delaney i i startformationen og som 6’er, da han er bedre i det defensive, mere boldsikker, bedre og mere direkte pasninger frem i banen, mere styrke og gør at Højbjerg kan komme længere frem som 8’er.), Højbjerg (bedste mand på landsholdet de sidste par år og vel tæt på at være første mand på holdkortet.), Eriksen (ikke bedste kamp idag, udover et pragtmål, men savnede også medspillere der turde og kunne selv. Selvfølgelig stadig sikker starter.), Skov Olsen (ikke prangende idag, mwn har for længst overhalet braithwaite/yussuf på højreflanken. Spiller i CL til dagligt, er stjernen nu i brugge og er den eneste der stort set kan sætte en mand.), Wind (er vores bedste 9’er rent kontinuerligt, men vi har selvfølgelig andre alternativer, med andre redskaber, der kan gøre sig gældende, alt efter hvilke mostandere vi møder. Er god med bolden og i kombinationerne/relationerne/pasningerne til de andre på holdet og særligt med de andre to i angrebet/offensiven. Damsgaard (bør starte hvis han genfinder topniveauet, men Lindstrøm banker stærkt på efter han gør det sindssygt godt nede i Frankfurt. Kan lægge op, har fart i fusserne Og kan score mål.). Altså 4-3-3. Schmeichel-Nissen-Kjær-Christensen-Mæhle-Nørgaard-Højbjerg-Eriksen-Skov-Olsen-Wind-Damsgaard. Alternativt/: Schmeichel-Bah/Wass-kjær-Christensen-Mæhle-Højbjerg-Delaney-Eriksen-Kjærgaard/Braithwaite/yussuf
-Højlund/Dolberg-Lindstrøm.
Skrevet af grumblesnake
@Shamran

Der helt klart noget med det taktiske, men man må også have med at Dalic har været træner for holdet siden 2017 og at holdet derfor er en del mere fortrolige med hans måde at spille på. Martínez er i øvrigt i samme kategori.
Så Hjulmand kan sagtens have ramt rigtigt taktisk, men hvis spillerne ikke er i stand til at gennemføre den, så er der bare ikke meget han kan gøre.
Jeg synes i hvert fald han ramte rigtigt i første halvleg, som jeg selv havde min tvivl om, og jeg synes i virkeligheden ikke der var noget i vejen med udskiftningerne, men hvad end planen var, formåede de aldrig for alvor at få den til at fungere. Måske begik Hjulmand en fejl, og så fald er det godt at det ikke skete ved VM.
Skrevet af jesaustralia
»Skuffelsen i Zagreb«

│For lavt niveau det der hvis man identificere sig med de kommende verdensmestre - det gor mig aergelig - jeres teknik er et for lavt niveau til det kan lade sig gore - det en direkte haan overfor gode teknikere der sikkert render rundt i serie 4 og leger - jeres fysik er nogenlunde men flere spillere er for langsomme - Hvis man vil vaere verdensmester skal man kunne slaa og dominere de storste hold gang paa gang om ikke andet skal man udstraale den sult - er man ikke istand til det er man ikke vaerdig til titlen i min bog│

│Spil dog fodbold med tempo og praecise aflevering - det let - og saa tag dog taktstokken og sig til jer selv nu skal der ske noget - i stedet for at trille bolden rundt i egne ligegyldige raekker - det sku uvaerdigt - vi er Danmark vi bor ku´ mere end det│

│Flot maal Erik & godt du lever - det vigtigere end VM - du er sku en ener naar det kommer til teknik generalt - skud og touch - prov at udforsk 90° tillob - jeg kan ikke sige det nok - der er guld at hente i den ide│

I skal vaagne op nu Danmark - i har ikke mere tid - lets go!!
»Plads Til Alle - Eller Ingen!!«
Skrevet af sterhard
Gavmilde karakterer, hvor de fleste får en pind for meget. Wass og Mahle duer ikke i 3 5 2. AC og Højbjerg bedste med Eriksen og Kjær på de næste pladser.


Skrevet af mfeskildsen
Grumble

Jeg var heller ikke imponeret ‘eye-wise’. De gange vi i første halvleg driver bolden fremad i tempo, går det i min optik for meget i stå ovre ved Wass. Han brugte for lang tid fra tanke til handling, i stedet for at udnytte momentum.
Skrevet af SotD
Jeg synes godt man kan nå at bedømme Mathias Jensen på baggrund af gårsdagens kamp. Det var virkelig skidt...

Han virker ellers til at være kommet godt fra land i Premier League, men det kunne man desværre overhovedet ikke se i kampen i går. Han kom ind for at være boldfast, men lykkedes elendigt med det. Det samme gjorde Damsgaard i øvrigt, men han leverede så en glimrende assists til den chance som Eriksen fik ved 1-2.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Wass var dårligste dansker i startopstillingen sammen med Skov Olsen, statswise.


Jf. hvilke stats?
Link, tak.
Silkeborg IF
Skrevet af AndersUlv
Her er et link: https://www.sofascore.com/da/croatia-denmark/BObspUb

Wass var dog ikke en af de to dårligste ifølge den side.

Skov Olsen havde en god tur, hvor han fik bolden ved midten og fremtvang et hjørnespark, men det giver måske ikke point til statistikken..? Han havde også en fin aflevering på tværs til en på kanten af feltet, hvilket de åbenbart ikke tæller med som en key pass. Afleveringspct. på 87%. Husker ham ikke så dårlig, men hvad ved jeg. Et tretal er lidt hårdt, synes jeg.

Husker Wass som dårligere. Han spiller længere tilbage i banen, men havde en afleverings-% på 71.
annonce
0