Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bruger 131623
Det var Højlunds debut i Parken, måske lidt nerver rolig folkens
Skrevet af Nessy1981
Synes 9 til Schmeichel er en anelse for højt. At Andersen kun får 6 er sgu næsten en skandale. Klart en af de tre bedste danskere i dag. Som det mest negative viser Højlund at han stadig har et skridt eller to op før han er klar. Personligt synes jeg at Dolberg, Corner og Wind, hvis han når at blive klar er selvskrevet til VM. Så kan YP, Braithwaite og Højlund kæmpe om den sidste plads. Der tror jeg Højlund bliver siet fra med det samme af Hjulmand. Er enig med Morten Bruun. Wass er god, men Rasmus Kristensen er bedre. Vi nåede desværre ikke at se Bah ordentligt. Sidst han fik ordentlig spilletid var mod Holland, hvor han dog var ganske urimeligt dårlig. Jeg tror Wass er foran Bah i køen til VM. Eriksen var verdensklasse i dag og den i min mening absolut bedste spiller på banen af alle.
Skrevet af Bruger4321
Karakteren af Joachim Andersen er så langt væk fra virkeligheden. Jeg ved ikke hvilken kamp vedkommende har set, hans tacklinger var næsten til perfektion hver gang, stærk o luftspillet både offensivt og defensivt. Klart en 8’er
Skrevet af Landsholdet899
Andreas Skov ligner godt nok en i udvikling. Viser hvor meget rigtigt klub valg betyder. Han er i en stor klub næste sommer.. Og nu må den pis træner i Sevilla gerne få Delaney og Dollerren i form til VM..
Skrevet af læderkuglen
Én ting er jeres banale og begrænsede sprog - men 4-5 karakterer er helt i skoven.
Få nu ansat nogle erfarne journalister eller stop med at uddel karakterer, bold.dk
Det her er ungdomsskoleblads-agtigt og pinligt.
Skrevet af grumblesnake
Højlund havde store problemer med tæmingerne, men viste også ind imellem nogle fine detaljer og så har han bare en helt anden fysik end Dolberg. Lige nu ville jeg også tage Cornelius foran ham, men hvis han kan bygge på op til VM tror jeg faktisk at jeg ville foretrække ham. Der er jo også en faktor hvor mange minutter du kan få fra en spiller.

Det må dog være Braithwaites dårligste kamp. Han skal nok komme med, for bedre er bredden heller ikke på landsholdet. Men jeg vil sige at han nok står markant svagere end før Nations League.

Så dejligt at se Damsinho tilbage. Utroligt smukt mål han laver sammen med Dolberg Eriksen.
Med den slags kvalitet kan man score mod alle hold.
Hvis han kan blive ved med at bygge på op til VM ser det rigtigt godt ud.

God kamp af Mæhle, men Kristensen var klart den bedste af de to backs.
Dog også fedt at Bah faktisk nåede at vise sin fart i den korte tid han fik på banen. Ikke overraskende at det er en spiller lige efter Roger Schmidts hjerte.

Kjær er nok det mest negative, for han satte godt nok ikke mange fødder rigtigt. Hvis man skal spille med trebackkæden i en afgørende kamp lige nu skulle den efter min mening være med Christensen til venstre, Andersen i midten og Nelsson til højre. Kjær er bare ikke bedre lige nu.
Skrevet af Yetti
Meget enig i kritikken af karaktererne.

Schmeichel var på plads når det gjaldt - men nogen overbevisende præstation mener jeg nu ikke det var 7-8 mere retvisende.

Joakim Andersen spillede en super god kamp sammen med AC i midterforsvaret 7 kunne godt være rimeligt for begge.

Eriksen klart bedst. Og hvis man skriver verdensklasse om præstationen - hvad skal der så til for at få 10?? 9 er i min optik korrekt, men matcher ikke beskrivelsen.

Højlund og MB kommer ind og får ikke ret mange vilde at arbejde med som kunne forventes at være bedre forvaltet. De skal arbejd for at presse og det gør de. Godkendt men ikke mere end det.

Vigtig sejr og vigtigt at holde en seedning i 1. lag til den kommede EM kval.
Skrevet af KiksetIndspark
Nok en anelse heldige med at holde nullet, og følte personligt at Schmeichel var meget heldig med skud og afretninger, der røg lige på ham. Måske ikke nok til at sige, at han karaktermæssigt var på niveau med Eriksen.
Skrevet af Aarhus-Zapp
Hvilken kamp har skribenten seriøst set? Joachim A og Pierre er jo enorme i den her kamp! Og rolig nu med at køre Schmeichel op, han havde mange situationer hvor hans dømmekraft var rigtig dårlig, og han fremstod shaky. Så 9 er for højt.
Skrevet af grumblesnake
Jeg ved godt at Schmeichel blev MOTM af tilskuerne og der var da også et par gode redninger, men ikke noget i verdensklasse. Ved den bedste redning burde har være kommet ud af målet og forhindret at det blev et skud på mål. Men bestemt en god kamp.
Skrevet af TheSpursyWay
Man tænker godt nok sit, når man læser karaktererne til nogle af spillerne. Eriksen og ASO kan vi godt blive enige om. Helt sublime præstationer!
Men den dansker jeg synes bedst om i aften var Joachim Andersen. Hold nu fast en chef han er i forsvaret ved siden af AC. Her er jeg bange for at Kjær bliver ofret til fordel for ham, hvis man spiller i et 4 mands forsvar, selvom Kjær leverede en fin præstation.
Mæhle startede lidt gyseligt, men spillede sig op. Især i 2. halvleg havde han nogle fine løb fremad i banen som man kender ham.

Alligevel lidt ærgerligt, at vi ikke vandt over Kroatien i en af kampene. Kunne være fedt at spille om Nations League trofæet.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af FodboldFest
@grumble
Kjær er nok det mest negative, for han satte godt nok ikke mange fødder rigtigt. Hvis man skal spille med trebackkæden i en afgørende kamp lige nu skulle den efter min mening være med Christensen til venstre, Andersen i midten og Nelsson til højre. Kjær er bare ikke bedre lige nu.
Jeg forstod ikke hvorfor han blev skiftet ind, ærligt talt, blandt andet fordi det er fedt med nogle meget teknisk dygtige spillere, når man vil holde på bolden. Og dit forslag er jeg ikke på stående fod uenig i, men det kan vel ikke rigtig nå at blive spillet ind, inden VM?
Landsholdet/OB
Skrevet af FodboldFest
Ved den bedste redning burde har være kommet ud af målet og forhindret at det blev et skud på mål.
Helt sikkert, men det så ud som om han var på vej ud til den, men gled? Eller var det bare ubeslutsomhed?
Landsholdet/OB
Skrevet af Kenken
Det sidste.

Synes færst han var på vej ud, så tøvede han, så var han på vej tilbage og først der gled han
Skrevet af VikingStar
Schmeichel maks 6-7. Frankrikes største sjanse hadde aldri oppstått om KS hadde gått etter ball. Men han reddet den fint da. Andersen skal vel ha en 8er... Rett bak Eriksen i prestasjon.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af FodboldFest
Synes færst han var på vej ud, så tøvede han, så var han på vej tilbage og først der gled han

Ok- ja, ingen tvivl om at han skulle have været ude, så var den aldrig blevet farlig.

Hans udspark/udkast var heldigvis bedre end mod Kroatien.
Landsholdet/OB
Skrevet af ASRAC
Inden I lige høvler Kjær ned og sender ham på bænken, så tænk lige på at han kun liiiige er kommet tilbage fra en skade på 9 måneder.... 9 måneder er lang tid for en spiller på 33 år, men alligevel har han med det samme forstærket AC Milans forsvar og kommer helt sikkert til at spille rigeligt de næste par måneder inden VM.. Dertil er han Danmarks anfører, så virkelig en vigtig spiller at have i truppen og på banen.. Han skal nok starte inde og gøre det godt til VM.
Skrevet af grumblesnake
@ASRAC

Det er også derfor jeg siger lige nu, for jeg forventer at han nok skal være i markant bedre form når VM starter. Så er spørgsmålet om det overhovedet er muligt for ham at nå samme niveau som Andersen og Christensen. Han har jo ofte været særligt stærk når det kommer til duellerne med de store angribere, men er han bedre end Andersen?

Det er måske ikke så meget en kritik af Kjær som et udtryk for hvor gode stoppere vi har i øjeblikket.

Skrevet af TractorBoy88
Man skulle ikke tro, at skribenten havde set kampen.

Man kan roligt finde et 8-tal frem til Joachim Andersen, og så i øvrigt bytte rundt så Schmeichel får 7 og Skov Olsen 9.
Skrevet af Haffi
Så desværre kampen fra sofaen, men herfra i karakter et 3 tal til Den Døde Mur i opbakning.
Ville så gerne skifte den røde ud med Sektion 12 hvis muligt. (der trods hjemmeholdets svingende præstationer, aldrig svigter)
Mangler i den grad nogle fede kampråb/ kampsange for vores dygtige landshold.
annonce
0