Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af L. White.
Er denne skribent uafhængig af klubtilhørsforhold?
Skrevet af AaBager
Haffi, når man vælger at smide dem ud der lavede stemningen, for at please et segment der knap går op i fodbold, så må sådan noget jo ske. Trist DBU lod sig spænde for den vogn.
Skrevet af Allan7Cruyff
Flot, flot kamp af holdet. Jeg må indrømme at jeg ellers var lidt pessimistisk efter de første 20 min. Men det blev heldigvis meget bedre. Joachim A spillede rigtig godt selvom han til tider laver lidt grove ting. Ikke så elegant som AC, men rigtig effektivt. De to må da være de første på holdkortet efter CE og måske PEH. AC havde dog en rigtig skidt fejlaflevering, der heldigvis ikke kostede. KS i målet havde godt nok en heldig dag, men det tager vi med. Men jeg må sige at jeg fatter ikke alle dem inkl Atalanta scouts, der falder på halen over Højlund. Begge indhop i denne uge var uden nogen kvalitet. Den unge mand kan ikke tæmme, drible eller holde på bolden, når der spilles i det tempo. Heller ikke mange aflægninger, stikninger eller regulære afleveringer der lykkedes. Han må vel kunne noget til træning, når han kan overbevise landstræneren. Men så kan man lige så godt bruge ham på U21, hvor han forhåbentlig kan udvikle sig, og i stedet hente en målræv som Gytkjær i Monza. Han er muligvis ikke så poplær eller spektakulær at se på, men han kan godt lave mål inkl mål som det Dolberg lavede (og som nogle kommentarorer faldt i svime over). Delaney har godt nok set bedre dage. Han spillede sig lidt op, men både mod Kroatien og en god del af 1. halvleg var det ikke imponerende. Jeg synes forøvrigt det er træls at Billing ikke får en chance. Han spiller godt i Premier League stort set hver gang (måske ikke lige mod Liverpool...). Klart at han ikke kan skifte 1-1 med Delaney, men det burde kunne lade sig gøre at finde plads - måske i stedet for Damsgaard indtil han overbeviser lidt mere og får kampminutter i Brentford. Bliver interessant at se, hvor langt det hele holder til VM. Vi burde slå Australien og Tunesien 9 ud af 10 - Frankrig er nok i en noget anden stand til November.
Skrevet af LeoSokrates
Kunne være rart, hvis skribenten kiggede på spillet uden bold. Andersen styrer forsvaret i særklasse. Schmeichel redder vel der forventes. Højbjerg vil have bolden for meget. Han lukker rummene når han bevæger sig tilbage i banen. Nyttesløst, når vi har to meget dygtige midterforsvarere til opspillet. Delaney 7??? Hvordan?
Skrevet af Mikker1990
God kamp af Nissen med gode løb fremad, hvor han også havde blik for de rigtige afleveringer. Han skulle forsøge at holde styr på en fransk højrekant, hvor Mbappé huserede, og det slap han godt fra


Når man slipper godt fra at holde styr på Mbappé og kun får karakteren 6... I min optik var Kristensen en fornøjelse at følge, især i defensiven - også selvom Mbappé måske virkede lidt off. Han virkede også godt afstemt i samarbejdet med Joachim Andersen - de fortjener klart begge en højere karakter end 6.
Følger: Randers FC - siden det hed Randers Freja, Newcastle - siden 2010
Skrevet af SotD
Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, men jeg har virkelig også svært ved at se hvorfor Schmeichel skal op i et luftlag, hvor man takserer det som en drømmeindsats. Det var det langt fra.

Kommunikationen var i periode mangelfuld, flere udspil var decideret farlige, han kom ikke ud til bolde der helt åbenlyst var hans, og i de situationer hvor han skulle flytte sig bare minimalt efter bolden så han usikker ud.

Schmeichels 9-tal må være Mbappes 1 tal der tilsammen SKAL give 10, for enhver dygtig keeper havde holdt rent bur i den kamp.
Silkeborg IF
Skrevet af Detstrafbart
Jeg tror, at bold.dk bevidst giver karakterer, der er helt blæst, for at skabe trafik på siden.

Ingen, der har bare den mindste forstand på fodbold, kan give Andersen 6.

Som tidligere forsvarsspiller var det en udsøgt fornøjelse at se Andersen spille i går - både med og UDEN bold. Han fik noget af det sværeste på en fodboldbane, nemlig at styre forsvaret, til at se ufatteligt nemt ud, og det er måske derfor, at karaktergiveren på bold.dk anser Andersens præstation som middelmådig.

Andersen leverede den klart bedste danske forsvarspræstation siden Kjær til EM. Jeg havde givet ham 9.
Skrevet af joal
Forstår heller ikke at Joakim Andersen kun får et 6 tal
Skrevet af Gunner1
Man gør ikke Højlund en tjeneste med en kunstigt høj karakter. Han er ung og skal nok komme efter det, men er langt efter Corner, og 5 er simpelthen for højt med tanke på hvor mange gange han mistede bolden.

Jeg havde personligt Eriksen som m.o.m. med Joachim Andersen, Kristensen og Skov Olsen lige efter.
Skrevet af Fodboldministeren
Som jeg ser det er der 4-5 pladser der er mm helt åbne, så det en ommer fra skribenten og et par af jer i kommentarsporene. Nissen, Wass og Bah kæmper om højre back. Nørgaard og Delaney kæmper om den sidste plads på midten, udover Eriksen og Højbjerg, hvor jeg personligt ville mene at Nør burde starte generelt, da det gør at Højbjerg kan komme lidt længere frem. Dams og Lindstrøm kæmper om pladsen på Venstre kant, men her kan Eriksen desuden også begå sig, alt efter formation og taktikken. 9’eren er umiddelbart den plads der er mest åben og det afhænger igen af hvilken modstander vi møder. Kommer Kjær derudover heller ikke i omdrejninger, kan Andersen også varetage hans plads, men de kan selvfølgelig også spille sammen i stærkeste opstilling, hvis vi stiller med 3 nede bagi.
Skrevet af VikingStar
Tenk at Andersen kun er 1 karakter bedre enn Højlund ifølge bold. Mer eller mindre sjokkert hvordan bold kan vurdere deres innsats på noenlunde samme nivå..
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
annonce
0