Snak

Mere indhold efter annoncen

Karakterer: Krigeren Højbjerg bedst i dansk nederlag

Skrevet af bold
lør 26. nov 18:15

Pierre-Emile Højbjerg leverede en stærk indsats og var bedste dansker, da holdet tabte 1-2 til Frankrig.Læs hele nyheden her
Skrevet af Evaldo
Frankrig var bare bedre, Mange afslutninger hvor danmark ikke har mange,
Svært at se hvor danmark skal score bortset fra dødbolde med forsvarsspillere.
Offensivt er Danmark bare dårligt stillet. Og mod gode franskmand, der er hurtigere og bedre teknisk blev det svært. Dk kan gå videre med en sejr over socceros, men svært ved at se dem nå langt. Magler i den grad rigtig hurtige folk og en spidsangiber der bare scorer.
Skrevet af Lord Harrasmus
Pierre Emile Højbjerg agere på fornemmeste vis William Kvist, ved at bremse alt momentum op gennem midten, krydret med en tvivlsom defensiv præstation.

Skrevet af Rigoletto
Mæhle var da til et rent nul, men ellers en godkendt indsats generelt, - DK var bare
overmatchede.
Det synes lysår siden DK sidst har vundet en fodbovldkamp
Skrevet af Kundernehar altid ret
Et kongerige for en angriber eller to.
Vi kunne have nøjes med1-1, men Hjulmand satser og det er vel Ok .
Nu er det” bare “at vinde over Aussierne.
Og en 2 plads er vel Ok , men vi skal til at spille noget bedre fodbold
Træneren har altid ret, eller................måske kun engang imellem
Skrevet af O'Sullivan
Schmeichel, Andersen, AC, Nelsson, Højbjerg og Lindstrøm spillede en god kamp. Håber det fortsætter. 😀👍🇩🇰
Skrevet af CitizenKane
Mæhle og Dams var lige til at lukke op og skide i idag, savner deres gamle landsholdsform.
Skrevet af fetaehhgodt
Syntes Nissen gjorde det rigtigt godt. Konstant med i det offensive. Og stærk defensiv idag. Så får han skyld for ene franske mål, men faneme ikke bebrejde ham blandt de verdensstjerne ved den scoring.

Syntes generelt folk er for negativ og karaktergivningen med en skal fra 0 til 10 er helt håbløs.
Hvad hvis Danmark havde scoret på en af de flere chancer de trods alt havde, og Frankrig ditto ikke scorede her til sidst ?
Så havde alle talt om det var fantastisk, og spillerne havde i syntes havde været enormt gode.

Jeg er faktisk positiv overrasket over hvor godt vi spillede mod et uhyre stærkt fransk hold. Ja offensive franske spillere kan en masse. Men var vel ikke rigtigt farlige ?
At Danmark kunne holde dem ude det meste af kampen, og trods alt skabe de her chancer som ja var få, men 2-3 hvor Danmark med lidt held kunnet have scoret, syntes jeg var rigtigt godt gået. Og spiller de sådan mod de helt store nationer, hvis Danmark går videre, ja så da bestemt mulighed for at lå langt.

Selvfølgeligt lidt ærgeligt med manglende spilletid for nogle af vores spillere. Personligt havde jeg foretrukket Skov Olsen i stedet for Lindstrøm. Limstrøm gjort det fantastisk på klubplan, men funger ikke rigtigt på landsholdet. Der er en indspillet Skov Olsen bare meget bedre. Både offensivt men også det hvad hvert enkelt kan tilføre Danmark defensivt.
Men selvfølgelig ikke noget at gøre noget ved når han var lidt skadet.
Skrevet af Jesper Hansen
Endnu en karaktergivning der er helt vildt sensationspræget.
Karaktererne går fra 3-7, med et gennemsnit hos starterne på 4,5.
Det vil sige at når man spiller nogenlunde lige op med et af de bedste hold i verden så spiller man under middel.
Den her præstation var naturligvis mere end godkendt. Et gennemsnit på minimum 6 havde været langt mere retvisende.

Man får følelsen af at karaktererne nærmest bare er givet på baggrund er resultatet. En sejr og alle havde fået mellem 7-9. Alt for sensationspræget journalistik.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
Skrevet af Friland17
Mæhle og Nissen var i dag Danmarks dårligste. Mæhle var alt for langsom med boldomgangen hvorfor der aldrig kom til et fornuftigt samspil med Damsgaard. Nissen var medskyldig i begge de franske mål, ved det første bliver han ved med at bakke og ved det andet prøver han at skærme den ud i stedet for at sparke væk.
Højbjerg så klart den bedste efterfulgt af AC.
Skrevet af Grizz
At tabe til Frankrig er ingen skam, det er et godt hold.

Hvis Frankrig spiller som de gjorde i dag, så skal de dog ikke gøre sig nogen forhåbninger om at nå langt, og hvis vi spiller som vi gjorde i dag, så er jeg ikke optimistisk om vores chancer i forhold til at slå Australien og komme ud af gruppen.

Mæhle skal være glad for at Stryger Larsen er eneste alternativ lige nu til venstrebacken, fordi han har bragt meget lidt offensivt over begge kampe, og ser svag ud defensivt i dag, hvor Nelsson må agere venstre back størstedelen af kampen, bare for at nogen følger Dembele.

Sjældent man ser meget til Damsgaard, Lindstrøm og Eriksen udover 5-10 minutter i 2. halvleg, hvor de to førstnævnte har et par farlige aktioner.

Jeg synes egentlig at Braithwaite har et godt indhop, samt at Joachim spiller en god kamp. MOTM - Højbjerg. Vores eneste chance i første halvleg, er fordi at han, vores mest defensive midtbanespiller, opsnapper bolden og tør løbe direkte imod det franske forsvar i et kontra, og finde en okay bold til Cornelius. Alt for sjældent det resterende af vores midtbane kom i den position.
Skrevet af Jaaja8000
Hjulmand 4??? Hvad trækker ham helt præcis op? Kampens dårligste dansker. Underligt at rose ham for indskiftningen af Braithwaite, når det var uforståeligt i første omgang, at Cornelius som er ude af form og kommer lige fra skade, samt pissede sejren væk seneste kamp, skulle starte foran Braithwaite, som er vores enestw udtagede angriber som har været varm for nylig.

Derudover var det skidt timing at skifte ud med 10-15 minutter igen, hvor vi lige havde scoret og var i vores bedste periode i kampen og virkelig havde Frankrig i sækken.. Vi mistede momentum sekundet efter og tabte kampen. Jeg er normalt stor Hjulmand fan, men i dag var under hans vanlige niveau.
Skrevet af Karsten jensen hansen
Cornelius er er katastrofe på en fodbold bane. Han er elendig til stort set alt h ad rør ved. Har sikkert gjort det fint før i tiden. Men burde slet ikke være udtaget til VM.
Skrevet af AndersUlv
Stadig glad for Damsgaard. Han havde nok set bedre ud, hvis Mæhle var lykkedes bedre med sine tæmninger.
annonce
0