Snak

Mere indhold efter annoncen

Karakterer: Nørgaard, AC og Wind leverede

lør 4. sep 2021

Danmark havde store problemer med at knække Færøerne, men lykkedes til sidst med at vinde 1-0 på en sen scoring af Jonas Wind.Læs hele nyheden her
Jeg vil gerne give Mæhle en mere. En mindre til Mathias J og Daramy.
Hvor var Mathias Jensen ringe
Flere af karaktererne kan jeg simpelthen ikke genkende i den kamp jeg lige har set.
Vi vandt - 10 for det.
Malmø AC, Mathias Jensen, Jacob BL og Mo spiller imo. langt langt under middel - vi taler 2-3 stykker.
Nelson løser sine defensive opgaver, men leverer intet fremad - ikke mere end 4 til ham.
Der er rigtig mange, der burde skamme sig over deres indsats i aften...herunder Hjulmand som Tipsbladet tildeler en énkel bold.
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/landshold/karakterer-fiaskoen-blev-afvaerget-paa-faeroeerne
Det er godt nok nogle meget gavmilde karakterer der bliver givet her.. I skriver i indledningen at 5 er en middel præstation - og alligevel giver I Nelsson, Jensen og Daramy karakteren 5 - det var en decideret ringe præstation af alle 3. Selv Bruun Larsen giver i 4. Og Rasmus Kristensen 6? Eneste spillere der kan trække karakteren 5 (middel præstation) eller herover er Andreas Christensen, Nørgaard og Wind i mine øjne.
Daramy og Jensen kun på 4, men ellers er ganske enig.
I det mindste er bold´s karakterer ikke ligeså vilde som BT´s. De siger nærmest Dams og Mathias jensen spillede bedst. :)
Wind er vel reelt set den eneste der kan kigge sig selv i spejlet efter kampen, men ham må man så også rose efter kampen 5/6* fra min side
Helt enig med JoeCool.. Wind ligger der fordi han scorede, men eller synes jeg igen, at han viser at det var helt forkert at han var foretrukket foran Dolberg i første kamp til EM. Han lovprises som en opspilsstation, men hvad hjælper det, når han lægger den så elendigt af, så mange gange som han gør i dag. Nørgaard må tage MOM, på trods af sine fejl, rydder han straks op igen. Glimrende gardering til de normale startere (som jeg ikke mener han slår af).
Synes godt nok i er ekstremt gavmilde
annonce