Snak

Mere indhold efter annoncen

Karakterer: To FCK-profiler stak ud i Parken

Skrevet af bold
ons 14. sep 20:58

Carlos Zeca og Denis Vavro markerede sig for FCK i nulløsningen mod Sevilla, hvor offensiven savnede kvalitet.Læs hele nyheden her
Skrevet af weeman05
Thorup skal bare ud
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af Stram knusser
Stamenic var en af de bedste fckere sammen VK.

Skrevet af Jolsen
Weeman

Kom dummere, du kan godt...
I love the smell of napalm in the morning...
Skrevet af krølbenSofus
JT er sammen med Torben Frank og Bo Svensson danmarks bedste trænere, så han skal absolut ikke ud.
Skrevet af krølbenSofus
Naturligvis Thomas Frank
Skrevet af krølbenSofus
Daramy spillede en ok kamp, så det passer ikke at han ikke lykkedes med sine driblinger. Vær nu lidt realistisk ift manden. Det samme mht Corner.
Skrevet af Vladivostok
Thorup ryger også inde længe det er helt sikkert.
Skrevet af Guhle
enig, Stamenic fortjener højere karakter.
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af Fcunitedrun
Jeg byttede gerne JT led Ståle any day.
Skrevet af Bobby Wrenøe
Daramy var da pivringe. Havde to detaljer i kampen og ellers ren alibi. Total fejlplaceret og efterlod VK i problemer. Manglende - som i totalt - defensivt arbejde.
"It has yet to be proven that intelligence has any survival value" ACC
Skrevet af Sholle
Stamenic spillede langt bedre end bedømmelsen.
Skrevet af Shamran
Enig med Stram Knusser og andre inkl Grønkjær at Stamenic spillede overraskende godt og var helt central i en midtbane kamp hvor FCK var med hele kampen og endda i perioder var bedst. Herudover god kamp af Vavro og VK og dårligste var Diks imo der havde en række farlige boldtab i 2. Halvleg.

Fatter ikke at man ikke har forsøgt at styrke højre siden i stedet for at købe CS i Viborg når man i forvejen har en velspillende Venstre back og man derfor ser sig nødsaget til at opfinde en position til CS til hans indhop. Diks er imo det svageste led af de bagerste 5, men har ikke rigtig konkurrence fra hverken Jelert eller Ankersen alligevel hvilket i den grad kan undre…
Skrevet af fetaehhgodt
Enig med Daramy er langt fra det niveau han har vist. Havde en virkelig god aktion, hvor han viste klasse, men mere tilfældigt, end noget han selv styrede, at han havnede i den situation. Udover den situation så bidrog han med næsten intet offensivt. Desværre.
Når han som spiller ikke bidrager med det her ekstra ordinære som han har, så virker det virkeligt provokerende at se ham lunte rundt og virke ligeglad med tage del i det defensive.
Han har hurtigheden når han de få gange bruger den, Men i 99 procent af kampen luntede, han rundt i gå tempo. Og jeg overdriver ikke !. En der går bare lidt rask, ville have overhalet ham trods han foregav at løbe.

Skal man sige noget positivt, så ved vi han har et højt top niveau, og det kan han få igen. Måske erkende at de 5 kg ikke er muskler, og heller forsøge at blive lidt mere adræt.

VK er altså virkeligt lovende :-) Også på det her niveau af modstandere, der viser han klasse trods sin unge alder.

Skrevet af KennethANTI1964
Gad vide hvor meget længere vi kan holde på VK🙄🙈🙏🏻..
Skrevet af LurenDrejer
Daramy er den mest overhypede danske spiller til dato…

Fornærmende ringe niveau siden dag 1 i fck.. Han ligner en teenager der vokset 15-20 cm på 6 måneder og kroppen skal bruge tid på at følge med. Det helt absurd at se hans pinlige niveau, når man ved hvad han “kunne”…
Skrevet af Kvart i bold - FCK
Den tidligere FCK-spiller Chrstian Lønstrup mener, at et af Daramys store problemer er, at han har løftet for mange vægte i det år han næsten ikke har spillet. Det har gjort ham tung og langsommere. Stop nu med at løfte flere vægte Daramy, siger han til Kvart i bolds podcast om FCK. Hør hele hans analyse af kampen mod Sevilla og situationen i FCK her: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/l%C3%B8nstrup-her-ligger-fcks-udfordringer/id1555494309?i=1000579517286
Skrevet af bruger 108572
@Lurendrejer, du ser vist ikke ret mange FCK kampe. Daramy viser altid i glimt, at han har det høje niveau at trække på. Største forskel på nu og dengang han blev solgt er, at han viser det i små øjeblikke, og ikke over hele kampe.
annonce
0