Snak

Mere indhold efter annoncen

Karim Benzema stopper på det franske landshold

Skrevet af bold
man 19. dec 14:35

Karim Benzema har mandag meddelt, at han trækker sig fra det franske landshold. Han nåede at spille 97 kampe på landsholdet. Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Ærgerlig afslutning. Ham kunne Frankrig godt have brugt i lighed med Nkundu m.fl.
Mojn do!
Skrevet af MadsLeb
Forstår ham sgu godt.

Tænk at vinde Ballon d´Or, og en måned senere være uønsket på landsholdet på den måde han har været under VM. Hvis det er rigtigt, at han ønskede at blive i Qatar men alligevel blev sendt hjem, for så ikke at få lov at komme tilbage da han var klar - så er han da blevet pisset noget så grundigt på.
-
Skrevet af KennethF
Tænk at vinde Ballon d´Or, og en måned senere være uønsket på landsholdet på den måde han har været under VM. Hvis det er rigtigt, at han ønskede at blive i Qatar men alligevel blev sendt hjem, for så ikke at få lov at komme tilbage da han var klar - så er han da blevet pisset noget så grundigt på.

Nu er det måske mig, der ikke har fulgt godt nok med, men: Når nu de ikke udtog en erstatning for ham, og derved sendte ham helt ud af truppen, er der vel grænser for, hvor uønsket han kan have været?
Skrevet af MadsLeb
Nu er det måske mig, der ikke har fulgt godt nok med, men: Når nu de ikke udtog en erstatning for ham, og derved sendte ham helt ud af truppen, er der vel grænser for, hvor uønsket han kan have været?


Temmelig uønsket, når man til trods for ovenstående, vælger ikke at tage ham med i truppen igen efter han blev klar.

Frankrigs 1. halvleg i går in mente, så kunne de da i den grad have brugt ham. Om ikke andet tage ham med på bænken, til hvis man skulle jagte et resultat. At man bare vælger ikke at tage ham med og have en tom plads, giver i min verden ingen mening.
-
Skrevet af Matti224
Du skal nok se det handler om hans attitude, og helt forfærdelige personlighed. At han så samtidig spytter på Frankrig og er algerisk kan vel ikke undre
Skrevet af realmadrid94
Benzema og RMs stab har jo bevist at han ikke var "så" skadet som Frankrig gjorde ham til. Så det er nok bedst for alle parter, at han stopper. De kunne nok godt have brugt ham i finalen - men ris til egen røv :-)
Skrevet af VikingStar
Benzema har vel selv sørget for at avslutning ble som den ble. Litt trist er det dog.. Er man skadet så er man skadet og da må man nesten hente inn en erstatter..

Skjønner også godt at Deschamps og teamet unnlot å hente han inn til finale kamp da Benzema ikke hadde kamp grunnlag for å starte denne, og å sitte benken virker det som var uaktuelt for Benzemas del.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af realmadrid7
Du skal nok se det handler om hans attitude, og helt forfærdelige personlighed.

Hvis der var noget rigtigt i det, var han nok ikke udtaget til at starte med, og tilmed været i start 11 op til skaden.

Pressen har stillet al for mange spørgsmål om Benzema, og det kan selvfølgelig godt være irriterende for landstræneren, men man kunne i den grad have håndteret det bedre.
Skrevet af casillas
Kender du ham siden du mener han har en forfærdelig personlighed, for det er ikke det man ellers hører. Alle der har udtalt sig om ham siger han er en kæmpe holdspiller
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af Bruger4321
At han ikke spiller i går, eller slet ikke er med, handler nok i ligeså høj grad om han ikke er i kampform, og ikke har været en del af træningerne
Skrevet af crn85
Mig bekendt har han heller ikke shinet for r madrid denne sæson, med i regnestykket er selvfølgelig hans skader, men han har da mig bekendt ikke shinet denne sæson sammenlignet med sidste sæson når han endelig har spillet?

Han er naturligvis mere end god nok til landsholdet og i min optik bedre end Giroud og ved godt hvem jeg ville foretrække af de 2.

Men en garanti for at Frankrig ville vinde i aftes er det nu ikke nødvendigvis.
Det kan man aldrig sige.

Det ville blot være gætterier.
Skrevet af van_Basten7
Alligevel vildt at han når næsten 100 kampe når han ikke har været med i 6 år.

Hans landsholdskarriere kunne have været helt anderledes, hvis og hvis og hvis.
Skrevet af bruger 152603
Tror stadig en Benzema ude af form, havde præsteret bedre end hvad Giroud gjorde igår. Han kunne have kommet ind og gjort en større forskel, i det hans tilstedeværelse bringer en ekstra leder, erfaring på den aller øverste hylde, og man kan vel også retmæssigt kalde ham en ekspert i comebacks.
Skrevet af ABCDE FC
De er ærligtalt også bedre uden ham.

Ikke et tab for nogen af parterne. Benzema har haft en fantastisk klub karriere og Frankrig har klaret sig fantastisk uden ham.
Tidligere aktiv foboldspiller. Har spillet i Danmark, England og Grækenland.
Skrevet af SotD
Jeg forstår ærlig talt ikke polemikken. Jo han kan selvfølgelig være totalt fit for fight, uden vi ved det - men historien går jo på at han ikke blev udtaget fordi han var skadet og reelt set først var aktuel til finalen. Men altså... hvorfor skulle man udtage én spiller til en finale? Holdet har jo åbenlyst fungeret glimrende uden.

Skadet - ærgerligt. Men så må man med næste gang. Man kan selvfølgelig ikke forvente at man kan komme luskende ind i truppen til en VM finale.

Med 16 scorede mål i 7 VM kampe, så må man også sige at det går nu nok, hvis han er tøsefornærmet. Konstellationen med Griezmann bag Dembele, Mbappé og Giroud var fortrinlig.
Silkeborg IF
Skrevet af Milanisti
Han har vidst også spillet venskabskamp for Real Madrid for et par dage siden uden problemer.

Der er ingen tvivl om at de kunne have brugt ham i den finale, og i sidste ende bør træneren stille med det stærkeste hold.

Det her var en VM finale, ikke en hvilken som helst kamp, og når man den absolut bedste angriber på holdet(Mbappe anses som kant her), på trods af at han var klar - så må træneren bøde for det.

Det virker til at der er dårlig stemning mellem Benzema og Deschamps, men sidstnævnte må vel være professionel nok til at se bort fra den slags.

Manden spiller ualmindelig godt for Real Madrid - og opfører sig ordentligt - så det må vel være Deschamps den er gal med?

Skrevet af Al-bold
At der er en i tråden, der nævner, at han er algier, og det skulle være problemet, siger alt om IQ og niveauet hos nogle. Men altså “rene franskmænd” er der altså ikke mange af på det franske landshold, og det har der ikke været i mange år. Og det er da ellers gået godt for dem alligevel, må man sige :-D
Skrevet af realmadrid7
men historien går jo på at han ikke blev udtaget fordi han var skadet og reelt set først var aktuel til finalen. Men altså... hvorfor skulle man udtage én spiller til en finale? Holdet har jo åbenlyst fungeret glimrende uden.

Ikke udtaget? Han var jo netop udtaget men blev sendt hjem, fordi man fejlvurderede skaden var værre end den var. Man sender ikke nogen hjem hvis de kan vise sig at være klar senere i samme tunering. Slet ikke når man netop ikke udtager en afløser i stedet når man nu har muligheden.

Man kan selvfølgelig ikke forvente at man kan komme luskende ind i truppen til en VM finale.

Komme luskende ind? Man spiller da forhåbentlig ikke en VM finale på baggrund af anciennitet eller hvor mange spilleminutter man har fået i indeværende tunering, men fordi træneren mener det er den enkelte spiller der gør forskel i den kamp.

Hvad hvis træneren mente nogle af dem der slet ikke havde fået spilletid op til finalen, var bedre egnet til at hjælpe holdet. Var de så også kommet luskende ind til finalen? Eller andre der kun har spillet en ligegyldig kamp mod Tunesien?
Skrevet af realmadrid7
At der er en i tråden, der nævner, at han er algier, og det skulle være problemet, siger alt om IQ og niveauet hos nogle

Enig, især med tanke deres hidtil største spiller, Zidane, også har samme baggrund.
Skrevet af SotD
Nu skal man måske passe på med at gøre det til en selvfølge at "man havde brug for ham i finalen". Det er da ingenlunde givet. Holdet scorede trods alt 2 mål i ordinær spilletid og igen i forlænget. Manden har bøvlet med muskelskader hele sæsonen - hvorfor skulle han kunne gå direkte ind og gøre en forskel? Ja, han er god, men så har det sidste halve år da heller ikke været bedre.

0/11 mål i 4 CL kampe
1/2 mål i 3 landskampe
1/2 mål i 1 Supercup
5/20 mål i 7 La Liga kampe

Så ud af de 35 mål der er blevet scoret for hans hold imens han har været på banen har han scoret de 7. Det er ikke Ballon d´Or Benzema de havde fået ind.
Silkeborg IF
annonce
0