Snak

Mere indhold efter annoncen
Mig bekendt har han heller ikke shinet for r madrid denne sæson, med i regnestykket er selvfølgelig hans skader, men han har da mig bekendt ikke shinet denne sæson sammenlignet med sidste sæson når han endelig har spillet?

Han er naturligvis mere end god nok til landsholdet og i min optik bedre end Giroud og ved godt hvem jeg ville foretrække af de 2.

Men en garanti for at Frankrig ville vinde i aftes er det nu ikke nødvendigvis.
Det kan man aldrig sige.

Det ville blot være gætterier.
Alligevel vildt at han når næsten 100 kampe når han ikke har været med i 6 år.

Hans landsholdskarriere kunne have været helt anderledes, hvis og hvis og hvis.
Tror stadig en Benzema ude af form, havde præsteret bedre end hvad Giroud gjorde igår. Han kunne have kommet ind og gjort en større forskel, i det hans tilstedeværelse bringer en ekstra leder, erfaring på den aller øverste hylde, og man kan vel også retmæssigt kalde ham en ekspert i comebacks.
De er ærligtalt også bedre uden ham.

Ikke et tab for nogen af parterne. Benzema har haft en fantastisk klub karriere og Frankrig har klaret sig fantastisk uden ham.
Rasmus Marvits
Jeg forstår ærlig talt ikke polemikken. Jo han kan selvfølgelig være totalt fit for fight, uden vi ved det - men historien går jo på at han ikke blev udtaget fordi han var skadet og reelt set først var aktuel til finalen. Men altså... hvorfor skulle man udtage én spiller til en finale? Holdet har jo åbenlyst fungeret glimrende uden.

Skadet - ærgerligt. Men så må man med næste gang. Man kan selvfølgelig ikke forvente at man kan komme luskende ind i truppen til en VM finale.

Med 16 scorede mål i 7 VM kampe, så må man også sige at det går nu nok, hvis han er tøsefornærmet. Konstellationen med Griezmann bag Dembele, Mbappé og Giroud var fortrinlig.
Silkeborg IF
Han har vidst også spillet venskabskamp for Real Madrid for et par dage siden uden problemer.

Der er ingen tvivl om at de kunne have brugt ham i den finale, og i sidste ende bør træneren stille med det stærkeste hold.

Det her var en VM finale, ikke en hvilken som helst kamp, og når man den absolut bedste angriber på holdet(Mbappe anses som kant her), på trods af at han var klar - så må træneren bøde for det.

Det virker til at der er dårlig stemning mellem Benzema og Deschamps, men sidstnævnte må vel være professionel nok til at se bort fra den slags.

Manden spiller ualmindelig godt for Real Madrid - og opfører sig ordentligt - så det må vel være Deschamps den er gal med?

At der er en i tråden, der nævner, at han er algier, og det skulle være problemet, siger alt om IQ og niveauet hos nogle. Men altså “rene franskmænd” er der altså ikke mange af på det franske landshold, og det har der ikke været i mange år. Og det er da ellers gået godt for dem alligevel, må man sige :-D
men historien går jo på at han ikke blev udtaget fordi han var skadet og reelt set først var aktuel til finalen. Men altså... hvorfor skulle man udtage én spiller til en finale? Holdet har jo åbenlyst fungeret glimrende uden.

Ikke udtaget? Han var jo netop udtaget men blev sendt hjem, fordi man fejlvurderede skaden var værre end den var. Man sender ikke nogen hjem hvis de kan vise sig at være klar senere i samme tunering. Slet ikke når man netop ikke udtager en afløser i stedet når man nu har muligheden.

Man kan selvfølgelig ikke forvente at man kan komme luskende ind i truppen til en VM finale.

Komme luskende ind? Man spiller da forhåbentlig ikke en VM finale på baggrund af anciennitet eller hvor mange spilleminutter man har fået i indeværende tunering, men fordi træneren mener det er den enkelte spiller der gør forskel i den kamp.

Hvad hvis træneren mente nogle af dem der slet ikke havde fået spilletid op til finalen, var bedre egnet til at hjælpe holdet. Var de så også kommet luskende ind til finalen? Eller andre der kun har spillet en ligegyldig kamp mod Tunesien?
At der er en i tråden, der nævner, at han er algier, og det skulle være problemet, siger alt om IQ og niveauet hos nogle

Enig, især med tanke deres hidtil største spiller, Zidane, også har samme baggrund.
Nu skal man måske passe på med at gøre det til en selvfølge at "man havde brug for ham i finalen". Det er da ingenlunde givet. Holdet scorede trods alt 2 mål i ordinær spilletid og igen i forlænget. Manden har bøvlet med muskelskader hele sæsonen - hvorfor skulle han kunne gå direkte ind og gøre en forskel? Ja, han er god, men så har det sidste halve år da heller ikke været bedre.

0/11 mål i 4 CL kampe
1/2 mål i 3 landskampe
1/2 mål i 1 Supercup
5/20 mål i 7 La Liga kampe

Så ud af de 35 mål der er blevet scoret for hans hold imens han har været på banen har han scoret de 7. Det er ikke Ballon d´Or Benzema de havde fået ind.
Silkeborg IF
annonce